ریسپانسیو

amiralavi74

Member
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم...:
من یک صفحه با استفاده از html و css طراحی و پیاده کردم...
و موقعیت بندی رو براساس px قرار دادم...
حالا وقتی که مرورگر رو ریسایز میکنم قالب به هم میریزه کمک میخوام تا بتونم تا حدودی قالب رو ریسپانسیو کنم تا موقع ریسایز به هم نریزه!!!
ممنون میشم کمک کنید!

restles20

Active Member
به طور کلی برای طراحی قالب های ریسپانسیو برای موقعیت دهی عناصر از دستور Position: relative و position: absolute، برای تعیین عرض عناصر از درصد و برای مقدار دهی اندازه هاتون از em به جای px استفاده کنید
به نمونه قرار داده شده یه نگاه بندازید متوجه جمله بالا میشید

نمونه قالب Responsiv

سوال دیگه ای بود در خدمتم :wink:

amiralavi74

Member
دوستان اگه بتونند آموزش حداقل کاملی در مورد bootstrap قرار بدند مشکل من کامل حل میشه!!
ممنون

amiralavi74

Member
ابتدا ارتون تشکر فراوان دارم...
آموزش هایی که قرار دادید بسیار خوب اما آماتور هسنتد!
با این آموز ها نمیشه سایتی رو کاملا ریسپانسیو کرد!
من در این حد رو میدونستم اما حرفه رو.....
اگر بتونید آموزش ویدئویی هم پیدا کنید عالی میشه ( زبانش مهم نیست )
ممنون...

restles20

Active Member
دوست عزیز متاسفانه منابع خوبی در رابطه با تکنولوژی های جدید وب تو ایران وجود نداره و اگر به دنبال حرفه ای شدن هستی و می خوای که تکنولوژی های جدید وب رو بصورت پایه و حرفه ای یاد بگیری بی خیال سایت ها و منابع فارسی شو و دنبال منابع خارجی باش
بهترین سایت و منبعی که می تونه کمکت کنه خود سایت اصلی Bootstrap هستش ... مستنداتش رو بخون و با مدیریت سایتشون ارتباط برقرار کن و سوالاتی رو که داری ازشون بپرس
یه منبع خوب دیگه ای که می تونم بهت معرفی کنم سایت http://stackoverflow.com هستش که تمامی برنامه نویسان چه در حوزه وب و چه در حوزه ویندوز می شناسنش ... تو سایت مذکور عضو شو و سوالاتت رو بپرس حتما به جواب دلخواهت میرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا