ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

reallife0002

New Member
با عرض سلام و خسته و نباشید

راستش من تصمیم گرفتم که دوباره VB رو با فایل های جدید نصب کنم....به همین دلیل تمام فایل های قبلی رو پاک کرده و فایل های جدید رو ریختم و از نو VB رو نصب کردم...اما پس از پایان نصب مشاهده کردم که تمامی اطلاعات قبلی ناپدید شده و هیچ انجمنی وجود ندارد

در صورتی که از از همان دیتابیس قبلی استفاده کردن بودم در Config

لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کنم چون اولین باره که با این مشکل مواجه میشم

با تشکر

Mr.Steres

Active Member
بهتر بود بکاپی از دیتا می گرفتی در هر صورت وی بی موقع نصب تیکی داره برای حذف دیتا بیس ها و شاید هم دیتا بیس ها جایگزین شدن ؟ اصلا ایا دیتابیس های قبلی رو می تونی با PHPMyadmin ببینی ؟

reallife0002

New Member
بهتر بود بکاپی از دیتا می گرفتی در هر صورت وی بی موقع نصب تیکی داره برای حذف دیتا بیس ها و شاید هم دیتا بیس ها جایگزین شدن ؟ اصلا ایا دیتابیس های قبلی رو می تونی با PHPMyadmin ببینی ؟

بله دوست عزیز مثلا من یک مودی نصب کرده بودم بنام VBPlazza که مربوط به امتیازدهی هست..تیبل هاش موجوده در حال حاضر....آیا میشه کاری کرد؟

sparksun

Member
بله دوست عزیز مثلا من یک مودی نصب کرده بودم بنام vbplazza که مربوط به امتیازدهی هست..تیبل هاش موجوده در حال حاضر....آیا میشه کاری کرد؟
این مربوط به هک هست که قبلا نصب کردی در مورد خود هسته اولیه ویبولتین نیست که بشه کاری کرد
تنها راه شما ریستور کردن دیتابیس یا بک آپ کلی سایتت هست

reallife0002

New Member
با تشکر برای راهنماییتون

با کمک هاست تونستم دیتابیس قبلی رو برگردونم...اما در پایان نصب مجدد همچین اروری رو میده

Warning: include([path]/plugins/credits_plugins.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(298) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening '[path]/plugins/credits_plugins.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [path]/includes/init.php(298) : eval()'d code on line 1

Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/bootiran/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 3277

======================================

به نظرتون اشکال از هک ها و مدهایی که نصب کردم و الان فایلشون موجود نیست در فولدرهای forum هست؟ چه راهی وجود داره که این هک ها یا مد ها غیرفعال بشن یا به نوعی forum کمبودشون رو متوجه نشه تا بشه وارد مدیریت شد و mod هایی که وجود داره رو تشخیص داده و فایل هاشون رو اضافه کرد؟

reallife0002

New Member
با تشکر فراوان از SparkSun عزیز ....

اخرین سئوال که میتونه حسن ختما سئوالات باشه اینه که آیا دوباره باید مد های موجود رو ایمپرت کرد فایل های XML شون رو؟ چون من قبلا دیده بودم در جایی از فولدر forum آین فایل ها ذخیره میشه.....

ی

IranPardakht

Well-Known Member
با تشکر فراوان از SparkSun عزیز ....

اخرین سئوال که میتونه حسن ختما سئوالات باشه اینه که آیا دوباره باید مد های موجود رو ایمپرت کرد فایل های XML شون رو؟ چون من قبلا دیده بودم در جایی از فولدر forum آین فایل ها ذخیره میشه.....

ی

اره اونهارو import كن مجدداً

جدیدترین ارسال ها

بالا