ریدایرکت کردن آدرسهای دارای index.php و index.html به آدرسهایی که فاقد index.php و in

i-php-i

Active Member
چطور می تونم آدرسهای دارای index.php , index.html و index.htm رو به آدرسهای که فاقد index.php , index.html و index.htm ریدایرکت کنم؟ (خودم کدهای زیادی رو نوشتم و امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب ندادن)

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز از دستورا آپاچی استفاده کن باید جواب بگیری مثلا به این صورت
کد:
RewriteRule ^index.html index.php
البته فاقد که نمیشه چون فایل اصلی همه روی سرور هست که یک کامپیوتر هست و کامپیوتر هم برای اجرای یه فایل به فرمت اون نیاز دازه ولی عکس قضیه برقار هستش مثلا index رو به index.html و یا به index.php ریدایریکت کنی

i-php-i

Active Member
دوست عزیز از دستورا آپاچی استفاده کن باید جواب بگیری مثلا به این صورت
کد:
RewriteRule ^index.html index.php
البته فاقد که نمیشه چون فایل اصلی همه روی سرور هست که یک کامپیوتر هست و کامپیوتر هم برای اجرای یه فایل به فرمت اون نیاز دازه ولی عکس قضیه برقار هستش مثلا index رو به index.html و یا به index.php ریدایریکت کنی
من تونستم به کمک کد زیر مشکل رو حل کنم.
PHP:
RewriteRule ^(.*)index\.php$ /$1 [R=301,L,NC]
RewriteRule ^(.*)index\.html$ /$1 [R=301,L,NC]
RewriteRule ^(.*)index\.htm$ /$1 [R=301,L,NC]

دوتا سوال برام پیش اومده: اول اینکه مقدار R=301,L,NC به چه معنی هست و آیا این بخش از کد، استاندارد هست یا نه؟

سوال دوم: همونطور که می دونید برای استفاده از RewriteRule باید کد RewriteEngine on رو قرار بدیم، من کدهای مربوط به ریدایرکت کردن که در بالا نوشتم رو بدون RewriteEngine on استفاده کردم و بدون مشکل کار کردن. به چه دلیل کد بالا بدون استفاده از RewriteEngine on هم اجرا می شه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا