ريسيورهاي بدون نياز به ديش!

R_chizari

Active Member
دوستان سلام
مدتيه كه من از دور و اطراف در مورد ريسيورهاي بدون ديش ميشنوم. ريسورهايي كه با گيرنده هايي كه داره ميتونه بدون ديش امواج ماهواره رو بگيره و مثل ريسورهاي فعلي بتونه تصاوير تلويزيوني رو پخش كنه (فعلا اينترنتيش نيست ظاهرا). چند روز قبل يكي دوستان گفت كه اين ريسيورها داره كم كم وارد ايران ميشه. ظاهرا از طريق شهر «بانه».قرار شده 2 هفته ديگه يكي براي من هم بياره !‌ كسي اينجا هست كه چنين ريسيورهايي رو ديده باشه ؟ يا بدونه كه تو تهرون هم هست ؟
وقتي موبايلها ميتونن تصاوير ويدئويي زنده را دريافت كنن وجود چنين ريسيورهايي نبايد دور از ذهن باشه :roll:

چيذري

a Truth Seeking

Active Member
من هم يك چيزهايي در مورد چنين گيرنده هايي شنيدم اينطور كه گفته بودن اين گيرنده ها در داخل خودشون يك بخش تقويت كننده دارن.
من شنيدم تو تهران هم اومده.

R_chizari

Active Member
يه آمار بگير ببين اگه هست قيمتش تو چه مايه هايي هست. من حول و حوش 300 هزار تومن شنيدم. اگه باشه كه خيلي خوبه :)

alireza-metal

Active Member
اگه اومده حتما خبر بديد من اولين مشتريم!
البته اگه كار كنه---حرف خيلي عجيببيه---چون معمولا ديش بايد به سمت ماهواره يي تنظيم بشه تا بتونه فركانسها رو بگيره-----؟؟؟؟؟؟؟

a Truth Seeking

Active Member
من هم زياد در اين زمينه اطلاعي ندارم فقط يه چيزايي در مورد وجود اون شنيدم از چند نفر كه در اين زمينه مهارت بيشتري دارن سوال كردم قرار شده همين روزا جوابش رو بدن.

R_chizari

Active Member
ممنون از همگي. اگر در اينمورد اطلاعات جديدي بدست آوردم يا برام آوردن حتما اينجا خبر ميدم. اما چيزي كه عجيبه و صحت اين مساله رو زير سوال ميبره اينه كه توي سايتهاي اينترنتي هم خبري از چنين رسيوري نيست. اگه هر كدوم از كمپانيها چنين چيزي توليد كرده باشن فورا سر و صدا ميكنن 8)
بايد منتظر بود :wink:

moein273

Member
من كه در اين ضمينه هم كم اطلاع نيستم از دهن شما هست كه ميشنوم اگر كمي به اصول دريافت ماهواره اي توجه كنيد خواهيد ديد كه منطقي به نظر نميرسه.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
دريافت اطلاعات و فركانس ها از هات برد و بقيه شبكه ها بدون داشتن ال ان بي و تبديل به فركانسهاي قابل دريافت امكان پذير نيست و اين موضوع حرف شما را نقض مي كنه .
موفق باشيد
مهدي

a Truth Seeking

Active Member
مهدي آشتياني گفت:
و اين موضوع حرف شما را نقض مي كنه .
عزيز من كه گفتم يك چنين چيزي شنيدم نه فروشنده هستم و نه نصب كننده.
البته الان به چند نفري كه اينكاره هستن سپردم تا صحت و سقم اين قضيه رو بررسي كنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا