روی این دامنه فقط قیمت گذاری كنین

u3fi

Member
سلام دوستان میخواستم ببینم دامنه Parstheme.ir چند می ارزه ؟ ممنون . خواهشا فقط قیمت گذاری كنین ، فعلا هم قصد فروش ندارم . مدیران خواهشا لطف كنن تاپیك رو پاك نكنن چون قصد فروش ندارم و فقط میخوام اطلاعاتی رو كسب كنم . بازم ممنون

Amoo.net

Member
ناراحت نشیا الان در حال حاضر همون قیمتی که خریدی یا اجاره کردی...
رنک سایتت تو گوگل دهم ...

bebe

Member
همین الان 3000 تومن نقد میخرم
جیلینگی ها
برو حال کن

u3fi

Member
همین الان 3000 تومن نقد میخرم
جیلینگی ها
برو حال کن

با اینكه اول تاپیك خدمت تمام دوستان عرض كرده بودم كه لطفا فقط قیمت اعلام كنن و با گفت برخی كلمات و یا بیان بعضی از جملات تاپیك رو به شوخی و یا . . . نكشن ، واقعا از شما چنین برخوردی بعیده . وقتی آدم تعداد پستای شما رو میبینه فكر میكنه حداقل به تعداد پستاتون از بچه های با مرام و با معرفت مجید آنلاین چیزای خوب یاد گرفتین اما . . .

ایشاالله كه من اشتباه فكر میكنم ، به هر حال از شما انتظار چنین پستی رو نداشتم . ممنون

hajmohammad

Member
قیمت ثبت دامنه آی آر رو اگر 5 تومن فرض کنیم
به دلیل این اسم به نظر من حدود 25 تومن می ارزه
اسم های این سبکی رو نمیشه آزاد گیر آورد
همشون الکی هم باشه پر شده

u3fi

Member
قیمت ثبت دامنه آی آر رو اگر 5 تومن فرض کنیم
به دلیل این اسم به نظر من حدود 25 تومن می ارزه
اسم های این سبکی رو نمیشه آزاد گیر آورد
همشون الکی هم باشه پر شده

واقعا ممنونم ازتون نه به خاطر اینكه قیمت خوب دادین ، نه ! بلكه به خاطر اینكه به طور منطقی با موضوع برخورد كردین . مرسی

kolompeh

Member
سلام
اسم جالبی هست
ولی ای ار فعلا 5.5 هست
قیمت این دامنه 10 تومن ارزش داره
ولی نگهش دار

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز من قيمت نمي زارم اما صحبتي درموردش مي كنم .
دومين خوب ، مشخص و ملي هست
اما ! نمونه هاي اين دومين مثل .com هم ثبت شده كه خود اين موضوع كمي از ارزش واقعي اين دومين كم ميكنه .
البته بايد گفت كه اين دومين واقعا ارزش داره و از نظر من اگر كسي در اين زمينه فعاليت كنه اين دومين خيلي بيشتر از اين قيمت ها هم ارزش داره .
جون هم دومين مشخص و فارسي هسا و هم يك دومين مللي هست .
معمولا اين دومين ها رو در سايت هايي مثل www.iransell.com خوب خريد و فروش مي كنند .
موفق باشيد

snmsoftpc

Active Member
اما بهتره اينجور دومين ها نگه داشته بشه و به موقع فكر فروش يا قيمت گزاري بشه
با حق

u3fi

Member
ممنون از تمام دوستانی كه به صورت دوستانه و واقع بینانه من رو راهنمایی كردن . ممنونم

u3fi

Member
اگر دوستان این درخواست بنده رو هم امر بر پررویی قرار ندن ممنون میشم اساتید لطف كنن و بگن كه وضعیت دامنه www.gugel.ir به چه صورته و آیا ارزش نگه داتن رو داره یا نه و در حال حاضر چه قیمتی میشه روش گذاشت (ممنون میشم این مورد رو هم دوستانه و واقع بینانه و به دور از شوخی و جنجال ذكر كنید)

ممنون از همه دوستای خوبم

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز همانطور كه دوستمون گفت به علت شباحت با نام گوگل قيمت مناسبي داره اما دامين هاي ir از زيبايي دامين كم ميكنه و اگر دامين شما com بود ميشه گفت قيمت خيلي عالي داشت .
كه از نظر من حدود 30 تا 50 هم ارزش داشت . اگر .com بود .
ممنون و موفق باشيد

u3fi

Member
دوستان عزيز اگه دامينى داريد كه مى خواهيد آن را به حراج بگذاريد به اين 2 سايت زير كه مخصوص خريد و فروش دامين هستند سر بزنيد:

http://www.zeedomain.com

http://www.iransell.com

خیلی ممنون از لطفتون . مچكرم . اما هدف من از ایجاد این تاپیك فقط پی بردن به قیمت دامنه ها هست و بس . به هر حال از راهنماییهاتون ممنونم

u3fi

Member
سلام ...
دوست عزيز همانطور كه دوستمون گفت به علت شباحت با نام گوگل قيمت مناسبي داره اما دامين هاي ir از زيبايي دامين كم ميكنه و اگر دامين شما com بود ميشه گفت قيمت خيلي عالي داشت .
كه از نظر من حدود 30 تا 50 هم ارزش داشت . اگر .com بود .
ممنون و موفق باشيد

بازم مثل همیشه ، زیبا و منطقی - ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا