بی بی کد رویای یک عکاس

poriaabaci

Member
من هم از بچه های مدرسه امام علی هستم .به یاد جناب مهندس راشدی..ممنونم دوست عزیز

maxpin206

Well-Known Member
واقعا زیباست
امید وارم موفقققق هستی و موفققق تر هم بشی و یه استاد خوب برای ماها که دنبال علم هستیم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوست عزیز
خیلی خوب شده ، من کل پست ها رو نخوندم تا ببینم اینی که میخوام بگم کسی گفته یا نه من با سوختگی ها مشکل دارم. کارت خوب شده ولی هر کسی میدونه که کاری که میزن باز جای کار داره با احترام بهت اگه اجازه بدی مشکلاتی که به چشم من برادر کوچیکتر امد رو بگم
من با سوختگی نور روی سمت چپ مبل که توسط projector تولید شده مشکل دارم اگه میتونستی با نور های standard نور projector رو ایجاد میکردی تا با تنظیم دستی far attenuation هم نوری با مردگی کم و شدت نوری کمت داشته باشی به نظر من بهتر بود.
یه سوختگی هم رو پرده ی پنجره سمت چی هست که من رو اذیت میکنه و حالا این شدت ها نوری تناقضی داره با نوری که از پنجره رو زمین افتاده یعنی اونا شدت دارن ولی نور روی زمین شدت نداره.

شرمنده ها ولی چیزی که به چشمم امد عرض کردم عزیز.

خق یارت

poriaabaci

Member
سلام دوست عزیز
خیلی خوب شده ، من کل پست ها رو نخوندم تا ببینم اینی که میخوام بگم کسی گفته یا نه من با سوختگی ها مشکل دارم. کارت خوب شده ولی هر کسی میدونه که کاری که میزن باز جای کار داره با احترام بهت اگه اجازه بدی مشکلاتی که به چشم من برادر کوچیکتر امد رو بگم
من با سوختگی نور روی سمت چپ مبل که توسط projector تولید شده مشکل دارم اگه میتونستی با نور های standard نور projector رو ایجاد میکردی تا با تنظیم دستی far attenuation هم نوری با مردگی کم و شدت نوری کمت داشته باشی به نظر من بهتر بود.
یه سوختگی هم رو پرده ی پنجره سمت چی هست که من رو اذیت میکنه و حالا این شدت ها نوری تناقضی داره با نوری که از پنجره رو زمین افتاده یعنی اونا شدت دارن ولی نور روی زمین شدت نداره.

شرمنده ها ولی چیزی که به چشمم امد عرض کردم عزیز.

خق یارت
داداش گلم 5 خط نوشتی 3 خط معزرت خواهی کردی که چرا نوشتی؟؟؟؟؟:)
من کار گزاشتم که نقد شه نه اینکه به به و چه چه بشنوم.:shock:
من تو ورژن اصلی خودم سوختگی ندارم اگر منظورت از سوختگی همون over dark @ over bright
که تو عکاسی داریم هست من تیره ترین جای کارم سیاه نیست سورمه ای ا...و شاید این به خاطر اختلاف تنظیمات مانیتور هامون باشه:-?در عین حال اگر اونا رو سیاه هم در نظر بگیریم برای فضای تنفس و کار کردن با saturatione بیش از حد کار لازمه...همون هست که کارو بالانس میکنه.
overe اون لبه مبل با شلوغی سمت راست کار داره کار میکنه تا چشم رو تو فضا بچرخونه.میرایی هم داره ولی نور پردازیم مثل کارای قبلیم اغراق شدست.کار فانتزی نیازی به توجیح فیزیکال نداره...سوختگی پرده چپ با سوختگی صندلی هماهنگ ولی سنگ کف بسیار شیدر تاریکی داره..در کل برخورد فیزیکال با کار نداشتم.اکثر نور ها رو من چنل رندر کردم و شدت ها رو جدا جدا تنظیم.
ایرادی بود خوشحال میشم بشنوم و واسه همینم کارم رو گزاشتم دیگه:green:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
منظور از اون همه معذرت خواهی ترس از یه سری برخود های دیگس که برام اتفاق افتاده، آدم میترسه چیزی بگه ،اول با احتیاط میرم جلو :green:

آره، میدونم کانسپت فانتزیه ولی سوختی تو بافت به نظر من و اصولا اونایی که باهاشون کار کردم یعنی سینمایا زیاد خوب نیست
نور شدید تو اون پنجره ها خوبه ولی به چشم من تو بافت اذیتم میکنم البت باز میگم این نظر بنده ست. باز بنا به گفته خودت کار فانتزیه عزیز :green:

حق یارت

poriaabaci

Member
ازون اتفاقای بد واسه منم زیاد افتاده عادیه.میخای چیزی نشنوی زیر کارا بنویس بسیار عالی تاپ گالری:green::green::green:
فیلم اینجا بدون من ازون کارا بود که رو هارمونی و کنتراست من تاثیر زیادی داشت ...سکانس شب داخا انبارش رو ببین...همه چی اور ا.....این کار واسه من تمرین رو یه سری مبانی از جمله استفاده درست از اور بود...میدونی اکثرا میگن آور شده پس خراب ولی آور یک تکنیک که بسیار اجرااش سخت

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آره من هم زیاد به قول شما از over بدنم نمیاد اتفاقا من قبول دارم بعضی جاها لازمه ولی چون مثلا پرده سمت راست ور میبینم اون shader پرده حس خوبی بهم میده ولی چپ shader پرده رو اذیت کرده. ولی از اون یکی تصویر بیشتر خوشم امد. یعنی همون over ها به نظرم تو اون تصویر بهتر استفاده شدن عزیز
در کل خیلی خوبه در مورد اینجا بودن من هم راستیتش زیاد به نورش توجه نکردم ولی باز یادمه contrast بالایی داشت.
این تاپ گالری هم نمیدونم چیه انقدر جوشش رو میزنن. الان لینکش کجاست ببینم چیا تاپ حساب شدن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا