بی بی کد رویای دست نیافتنی

سلام بر دوستان و مهندسان و طراحان عزیز
اینم یک کار جدید که زدم فکر کنم خیلی خوب نباشه آخه وی ری من 1.5 و مکس 2009 این کار قبلا طبقه پایین گذاشته بودم و طبقه بالاشو زدم دو روز پیش
چند روز پیش یکی از مهندسین 3D Art کار بسیار زیبا هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ معماری گذاشته و از افکت های خوبی استفاده کردند مثل Glow و volume light و ما هم بر آن شدیم در حد مبتدی از آن استفاده بنماییم
البته زمان همیشه محدودیت ایجاد میکنه و باید از یک سری پارامترها فاکتور گرفته بشه مثل تنظیمات خوب رندر
سیستم های گازوییلی از رسیدن به یک رندر مطلوب جلوگیری میکنه و امری دست نیافتنی خواهد شد

اگر دوستان نظری دارند برای بهبود و مرمت همت بنمایند اینجانب را در جریان بگذاریید و باعث دلگرمی گردند
:rose:

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
درود بر سعید ..خوشم اومد به مقدار زیاد...نمیدونم چرا حس میکنم نورش یه حالی شده ولی خیلی خوشم اومد خستم نباشی..داستان رویای دست نیافنی چی:rose:ه؟

سلام مهندس خسته نباشی چند رندر از سمت دیگه هم بود ازش
نورش چه جوریه مگه بگو اصلاحش کنم
مرسی نظر لطفت
رویای دست نیافتن

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام مهندس خسته نباشی چند رندر از سمت دیگه هم بود ازش
نورش چه جوریه مگه بگو اصلاحش کنم
مرسی نظر لطفت
رویای دست نیافتن
رایستی نورش اور شده چپی هم نوری که وی ری لایته فکر کنم بالایی مبل گذاشتی زیاده...نظر شخصییها:rose:کار خوبیی در کل

سلام آره اونجا پنجره است تو این رندر ها مشخص شده آفتاب شدید زده تو خونه شمالی خونه
مرسی من سلیقتو قبول دارم Mn جان مخصوصا کارای خیلی خوبی زدی تا حالا
راستی کار جدید نزدی؟

saeedmagic

Member
سلام سعید جان کاره خوبی شده فقط مشکل glow ها اینه که تو کارای حرفه ای ببینی از نور های نزدیک به دوربین تا دور شدت glow کم میشه یعنی نور جلویی با نور تهی یو glow رو ندارند
در کل کاره خوبیه موفق باشی
مطمئنی سیستمت گازوئیلیه!!

سلام سعید جان دقیقا حرف درسته
این کار که گذشت ان شاالله از کاراهای بعدی رعایت می کنم مرسی بابت راهنمایی کامل و بجات
متاسفانه انقدر رندر گرفتم که گازوییلی شده

max vray

کاربر VIP
اااااااااااااااااه اوووووووووو:shock:
ببخشید فشار خونم افتاد من از کف کافینت با کفگیر جم کردن:-<
:clap::clap::clap:
اول دست زدم حالا میگم سلام سعید جان خوبی استاد؟
اقا میخوای کار اس بزاری قبلش اروم اروم بگو اینجوری که من میمیرم:)
عالییییییه جدی میگم هم طراحی هم رندرت اما بگو گازوییل سیستمت از کجا میگیری منم واسه سیستمم بگیرم مرد حسابی مطمنی سیستمت همون خرس گریزلیه نیست؟!!!!!
پیشنهاد : کانترت زیادی تک رنگه و اینکه قرنیز هم واسه کارت بزار دیوارا لختن سرما میخورندا:wink:
این تکنیک نور لامپا چیه بلا به ما هم یاد بده استادیو.راستی تنظیماتت و بهمون بگو بزار ما هم خوش باشیم مکس بلدیم جای دوری نمیره.اگه نگی مجبورم برم >|<دنبال نخود سیاه یا پروانه مجید انلاین
من دیگه کم اوردم واقعا عالیه.موفق باشی استادیو:rose:

(Hamid)

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده تبریک میگم

ییهویی یه پیشرفت عجیب غریب تو کارات احساس شد

ایشالا که هر روز بهتر از دیروز :rose:

سلام محمد جون گل
من کوچیکتم داداش:green:
نه استاد شما خودت استادی مهندس حالا که داری میری فوق تو آسمونا باید پیدات کرد
فقط از جو خارج نشی:green:
البته مزاح کردم استاد
سیستمم 2 3 تا هسته بیشتر نداره یکی از هسته هاشم خیلی سبکه مثل اینکه توش پوچه:green:
قرنیز مدتهاست می خوام بزارم یادم میزه
کانترم کلا مالی نیست
حالا بگو خونه ماله کیه؟ ماله یک پسر 18 ساله باباش ساخته واسش واسه اینکه زن یگیره:shock:
بعد بهش گفته گواهینامتو بگیر یک ماشین زیر 100 تومن واست می خرم
قشر مرفه جامعه به کارفرما و به شما میگن مهندس الان من از صحبت کردن با تو احساس تضاد طبقاتی میکنم:green:
خوب این فایل فتوشاپ لامپ که خودم ساختم بد نیستش فقط مثل من همه هالوژنارو یک شکل نذار فاصلش که زیاد شد opacity بده بهش
scale کن قوانین فیزیک رو رعایت کن
یکی از مهندسین سایت 3D Art افکت glow خیلی زیبا زده بود حالا نمی دونم تکنیک ایشون چی بود
در ضمن استاد خودت کارت خیلی درسته
شب بخیر من برم بقیه کارا رو بزنم
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خعلی قشنگه شاید مشکل نوری داشته باشه..چون از نورپردازی سر در نمیارم نظری نمیدم اما به نظرم خعلی قشنگ شده دوسش داشتم.در ضمن به هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش معتقدین؟توی این نور اونهمه هالوژن و اینا چرا روشنه؟ اما بی شوخی قشن شده تبریک:rose:

Farrokh

Active Member
خیلی کار با حالیه

منتها افکت هاش زیاده روی شدیدی داره

مثلا گیلاس مارتینی همچین داره بخار می کنه که اگه نسکافه باشه اینقدر بخار نمی کنه

کل تصویر رو هم افکت های فوتوشاپی پوشونده و جایی برای هویت معماری کار نمونده

از نظر نور و متریال خیلی خوبه
طراحی رو زیاد دوست ندارم ولی در کل کار خوبیه
موفق باشید

سلام خانوم مدیر خسته نباشین
اول از همه چیز فن بیانتون تحسین برانگیز
لامپ اضافی که خاموش هستش
فقط واسه رندر روشن کردمش
امیدوارم قبض برقش زیاد نشه :wink:
استاد شما خودتون صاحب نظر هستین و از منتقدین درجه 1
مففق باشید

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خیلی خوشمان آمد. کارت بسیار جالب و خوب شده. از طرف من 5 ستاره و پیسنهاد برای تاپ گالری، آخه کار کردن با نورها خیلی مشکله و شما هم تونستی با این تعداد نور یه محیط زیبا و رئال رو شبیه سازی کنی.

سلام مهندس خیلی لطف کردین نظر دادین
آره متاسفانه چند تا براش خوشگل دانلود کردم منم مثل براش ندیده ها همرو استفاده کردم:green:
ما که مارتینی نخوردیم ببینیم بخار می کنه یا نه :green:
از نظر خودم ایده معماری خوبی نداره سقفش که اجرا شده بود
فقط من متریال پلکسی و ال ای دی بهش پیشنهاد دادم و سقف آشپزخونه نؤون پلاست
فقط تنها چیزی که تو معماری داخلی این کار دوسش دارم میز ال سی دیشو دوست دارم
بقیه کاراش چیز جدیدی نیست
متاسفانه بیشتر کارفرما به نازک کاری که می رسن خسته و بی پول میشن
درکل مرسی از نظرتون و نقد دقیق و موشکافانه
موفق و معید باشید

سلام مهندس فرشید خسته نباشین
ما منتظر کارای جدیدتون هستیم استاد
مرسی از نظر لطفتون
شما خوت صاحب زیباترین کارا هستین مهندس
آرزوی موفقیت

درود

خیلی خوشمان آمد. کارت بسیار جالب و خوب شده. از طرف من 5 ستاره و پیسنهاد برای تاپ گالری، آخه کار کردن با نورها خیلی مشکله و شما هم تونستی با این تعداد نور یه محیط زیبا و رئال رو شبیه سازی کنی.

سلام و خسته نباشین امین آقا مرسی از نظر لطفتون شما هم کارهای زیبایی به تصویر می کشید
از نظر خودم کارای تاپ گالری مجید آنلاین هیچ عیب نقصی نداره
هنوز خیلی کار داره برسیم به تاپ گالری
راستش آره تعداد نورا زیاده متاسفانه تعداد نورهای فتومتریک که زیاد میشه مدیریت و رندر تصاعدی میره بالا
به خاطر بازاری بودن کار نمیشه زمان گذاشت رندر خوب گرفت
در کل مرسی از نظرتون آرزوی پیشرفت روز افزون واسه همه اعضا و خودم :green:
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا