سلام. ببخشید که کارهام خیلی ساده است. اما خوشحال می شم نظرات شما عزیزان رو بدونم.
M mami sahar New Member Sep 11, 2011 #1 سلام. ببخشید که کارهام خیلی ساده است. اما خوشحال می شم نظرات شما عزیزان رو بدونم. پیوست ها --T190~1 copy.jpg 267.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35
sh1 graphic Well-Known Member Sep 11, 2011 #2 خیلی عالیه ایده ی جالبیه فک کنم گوسه های پایین tv یه کم ایراد داره به نظرم اگه یه کم دیگه کار رو روشن کنی بهتر میشه (یه روحی به کار بدی) موفق باشی
خیلی عالیه ایده ی جالبیه فک کنم گوسه های پایین tv یه کم ایراد داره به نظرم اگه یه کم دیگه کار رو روشن کنی بهتر میشه (یه روحی به کار بدی) موفق باشی
R-med Well-Known Member Sep 12, 2011 #3 سلام خیلی ایده ی جالبی شده . من که خوشم اومد فقط به نظرم رو قسمت آب خوب کار نشده اگه کویر بیشتر معلوم بود بهتر میشد
سلام خیلی ایده ی جالبی شده . من که خوشم اومد فقط به نظرم رو قسمت آب خوب کار نشده اگه کویر بیشتر معلوم بود بهتر میشد
moslancer2 Member Sep 12, 2011 #5 سلام بر شما دوست عزیز ایده جالب و قشنگی داره... و زیبا... از نظر اجرا کمی باید کار بشه روش... موفق باشید...
سلام بر شما دوست عزیز ایده جالب و قشنگی داره... و زیبا... از نظر اجرا کمی باید کار بشه روش... موفق باشید...
taghi abbas Well-Known Member Sep 12, 2011 #6 باریک خیلی قشنگه پس ما برای نجات بیابان ها به یه مانیتور و فیلم آبشار نیاز داریم(شوخی)
nima_dsnr کاربر VIP Sep 12, 2011 #8 ایده خوبی هست باید یکمی بیابون رو بیشتر نشون بدی تا صحنه قشنگ بشه و آب بیشتر خودشو نشون بده. موفق باشی
ایده خوبی هست باید یکمی بیابون رو بیشتر نشون بدی تا صحنه قشنگ بشه و آب بیشتر خودشو نشون بده. موفق باشی
pro_man Active Member Sep 12, 2011 #9 ایدش خیلی خوب بود خیلی خوشم اومد...ولی خیلی بهتر میشد روش کار کرد