رونالدو در لباس مسی

travon

Member
سلام
این چه طوره؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    358.1 کیلوبایت · بازدیدها: 50

+Mohammad+

Well-Known Member
کار جالبیه و در دید اول تقریبا طبیعی به نظر می رسه ولی وقتی زوم کنید و به اندازه ی واقعی برید معلوم که هیچ ضایع هستش که این کار با فتوشاپ انجام شده و این کله جا به جا شده!!
یعنی من همین الان می تونم این حدس رو بزنم که شما برای برش کله ی اون یارو "رونالدو" فقط و فقط از ابزار Polygonal Lasso Tool استفاده کردید!!!
من پیشنهاد میکنم برای اینجور برش ها از فیلتر Extract استفاده کنید.

موفق باشید.

nima_dsnr

کاربر VIP
این سایزش خیلی کوچیکه
از دور همون یکی هم خوب بود
ولی ظاهرا این یکی لبه های تیزش کمتره و نرم تر شده
در این جور کارها سعی کن مرزها رو محو کنی تا مرز اتصالات معلوم نباشن.

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
واقعا به کاربرای مجید آنلاین خسته نباشید میگم که یه تاپیک مثل همین تاپیک حداقل صد بار مشاهده میشه اما فقط سه پست اونم فقط از طرف دو نفر و خود صاحب اثر گذاشته میشه...
SEVeyesB04_th.gif

بابا یه کم فعالیت کنید خوب...
Dancing_unhappy.gif

ببین دوست عزیز ، کار شما خوبه چون تناسبات کله رونالدو با بدن مسی توش رعایت شده ، ولی چشمی که کار زیاد دیده باشه با اولیـــــــــن نگاه متوجه می شه که این کار یه مونتاژ آماتوره ... بزرگترین ایراد کارت اینه که روی گردن رونالدو هیـــــچ سایه ای از یقه پیرهن نیفتاده و نکته اصلی مچ کردن دو کار با هم همین سایه ست که شما اصلا رعایت نکردی.
نکته دوم جهت تابش نوره که توی کار اولت نور تابیده شده به سر ، با بدن هماهنگه ، چرا تو کار دوم بر عکسش کردی کله رو؟؟
نکته دیگه ای من به نظرم نمیرسه که امیدوارم باقی دوستان فقط ناظر نباشن و نظر بدن...
با آرزوی موفقیت برای شما:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا