تغییرات فایل 1 روش مدیریت فایل ؟؟؟

s.14

Member
همیشه برام دغدغه بوده که فایلهایی که کار می کنم و لینکهاش و نحوه ی اسمگذاریشون چه جور باشه تا در مرور زمان و با اضافه شدن پروژه ها به مشکلی بر نخورم

- مثلا یک پروژه ای رو یک سال قبل کار کردم(مثلا!) و بعد یک سال دوباره اومدم سروقتش. چه نوع میدیریتی رو فایلها و فولدرها و نام اونها باید میداشتم که با مراجعه مجدد دچاز سردرگمی نشم؟
- یا مثلا من که با افتر افکت کار می کنم توی خود افتر چه نوع مدیریتی در ایجاد کامپها داشته باشم؟
- یا در اسم گذاری کامپ ها فایلها و یا فولدرها چه الگویی داشته باشم؟

برای خودم صورت مسئله رو اینجوری بستم که مثلا یک پروژه کلی هستش که چند نمای مختلف جلوه ویژه داره و در هر نما قراره که اتودهایی رو بزنم و در نهایت یک اتود رو به تایید کارگردان یا سفارش دهنده برسونم و احتمالا چند ورژن باید از اون اتود بین من و سفارش دهنده یا کارگردان رد و بدل بشه تا نهایتا به تایید برسه!! بنظرتون با این صورت مسئله چه الگویی رو برای نام گذاریها و مدیریت فایلها داشته باشم؟

اگه منبعی در این رابطه هم هست که ممنون میشم بهم معرفی کنید
(این موضوع قبلا توسط یوز roh1000 مطرح شده بود که در کمال ناباوری بی جواب مانده:shock:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
معمول ترین روش نام گذاری پوشه ها بر اساس تاریخ و موضوع هست .

شما کل یک پروژه رو تو یک root اصلی و هر element و عکس و فیلمی دارید باید تو اینجا بریزید و بعد از این پوشه به نرم افزار مربوطه بیارید .

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
حسین جان درست گفتن دوست من
معمولا مدیریت به این سبک هستش که همه فایل هایی که ما در یک پروژه استفاده میکنیم را در یک پوشه ذخیره میکنیم که بعدا با گذر زمان یا جابجایی بقیه فایل ها دچار مشکل نشیم
من خودم به شخصه واسه تولید هر کاری این کار را انجام میدم
من بنا به فرمت فایل ها را دسته بندی میکنم(PSD,AVI,JPG,MOV,Sound و...)
ولی در کل چیز زیاد مشخصی نیست و فکر کنم بنا به سلیقه قرادادی باشه کلا

roh1000

Member
سلام
حسین جان درست گفتن دوست من
معمولا مدیریت به این سبک هستش که همه فایل هایی که ما در یک پروژه استفاده میکنیم را در یک پوشه ذخیره میکنیم که بعدا با گذر زمان یا جابجایی بقیه فایل ها دچار مشکل نشیم
من خودم به شخصه واسه تولید هر کاری این کار را انجام میدم
من بنا به فرمت فایل ها را دسته بندی میکنم(PSD,AVI,JPG,MOV,Sound و...)
ولی در کل چیز زیاد مشخصی نیست و فکر کنم بنا به سلیقه قرادادی باشه کلا

lممنونم اما یه نکته اینکه توی یه کار گروهی که با تخصص ها و افراد مختلف سروکار داریم باید چه کار کرد؟ یعنی روش همینه که بیاییم و یه سیستم مدیریتی مشخص کنیم و همه به اون مقید باشن یا اینکه همچین سیستمی قبلا از طرف یه جایی تالیف شده. مثلا از طرف هالیوود یا اینجور جاها...؟ اگه هالیوود یا پیکسار این کار رو کرده کسی چیزی از این سیستم مدیریت فایلهاشون سراغ داره؟

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
آهان،داخل صدا و سیما همچین کاری رو انجام دادند مدتیه،که هر مونتور یا اپراتور یه فضایی داره مختص به خودش که دسترسی از مرکز کنترل تعیین میشه
به طور مثال من نوعی اگر بخوام موسیقی ببرم اونجا اول میبرم میدم سرور و اونا واسم میریزن داخل فضای خودم
بازم به طور مثال یه سری از مونتور ها و تهیه کننده ها دسترسی بیشتری دارند به فایل های سرور و می تونند طبق شرایط خاص برداشت کنند از فیلم،موسیقی یا ...
مثلا گروه خانواده و کسایی که داخل اون گروه کار می کنند همگی می تونند یه سری اطلاعات و فیال های خاصی رو ببینند
فکر کنم چیزی که شما مد نظرتون هست یه چیزی شبیه به این باشه:rose:

roh1000

Member
ممنون اما شیوه نامگذاری و دسته بندیشون چجوریه؟ بر چه اساسیه؟
من خودم یه مدلی برای مدیریت فایل طراحی کردم که در اسرع وقت میزارم اینجا تا دوستان ببینند و بیشتر چکش کاری اش بکنند. خیلی ممنوون میشم که دوستان و خصوصا اونهایی که توی این فضا تجربه دارند نظر بدن تا نتیجه جامع تری بدست بیاد
ممنونم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
توی اون فضایی که گفتم در درجه اول همون فرمت و در درجه دوم موضوعیت هستش
حالا بذارید ببینیم کار شما چگونه شده برادر

roh1000

Member
آقا من این چیزیه که فک کردم . ببینید نکته مبهمی داره که توضیح بدم
توی این سیستم من تعدد نفراتی که روی یک پروژه کار می کنند حتی در یک روز رو هم لحاظ کردم که فایلها به هم نریزند
باز ببینید و نظر بدید
ممنون

پیوست ها

• Names system.jpg
    Names system.jpg
    111.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
نام گذاری ها خوبه تا حدودی . البته هر کسی به دلخواه می تونه . ولی باید جوری باشه که اگه کسی به جز اون خواست مدیریت کنه . خیلی راحت و رووتین باشه .

به نظر من به جای اینکه اینقدر نام فایل طولانی بشه . چند تا پوشه جدید ایجاد کنیم و 2- 3 تا از آیتم های نام گذاری کمتر بشه .
مثلا برای هر یوزر یه پوشه ایجاد کنیم و در عوض تو نام گذاری دیگه نمی خواد بنویسمش . :wink:

منم یه نوع روش مدیریت رو می گذارم .

بازم میگم بسته به نوع پروژه و نرم افزارهای استفاده شده و .. شرایط برای هر کسی فرق می کنه و یه فرمول برای همه جوابگو نیست .

پیوست ها

• Manage Project.jpg
    Manage Project.jpg
    80.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوستان من نکته ای رو اشاره میکنم که در حال حاضر برای آرشیو ازش استفاده میکنیم

نرم افزار Bridge ویژگی های زیادی داره خصوصا اینکه حتی خیلی از Preset های افتر رو هم پریویو میده و سازگاری کامل با پک ادوبی رو داره از اونجا که برای کارهای تدوین و سینمایی دسته کم 3 4 برنامه از ادوبی مورد استفاده قرار میگیره بهترین نرم افزار میتونه همین Bridge باشه تو بریج میتونی خیلی راحت فایل ها رو بر اساس آخرین تغیرات صورت گرفته بر اساس تاریخ ببینی و اینکه چطور نام گذاری میکنی کمی سلیقه ای شاید باشه اما عموماً نام گذاری بر اساس شماره یا قرار دادن + آخر فایل های نهایی میتونه خیلی کمک کنه

اگه کارت فقط عکس بود 100% بهت Lightroom یا Portfolio رو معرفی میکردم که بسیار بسیار عالی هستن

جدیدترین ارسال ها

بالا