روش كار سايتهايي كه Counter مي دن

vb_user1

New Member
سلام
دوستان كسي مي دونه سايتهايي كه Counter مي دن به چه صورت عمل مي كنند
من همه قسمت هاش رو فهميدم فقط مشكلم در اين قسمت كه يك كد ميده به ما تا بذاريم تو سايتمون اين كد چه عملي انجام ميده
[hr:0c39520cfe]
[align=left:0c39520cfe][align=left] <!-- Bravenet.com --->
<!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://pub8.bravenet.com/counter/code.php?id=376702&usernum=652548426&cpv=2"></script>
<!-- END DO NOT MODIFY -->[/align:0c39520cfe][/align]
يه همچين كدي به ما ميده
حالا من مي خوام بدونم كه در اون طرف يعني در سايت مربوطه چه كدي اجرا مي شود كه براي ما يك عكس مي فرستد
مرسي

Peyman-Pop

Active Member
وقتی‌ کاربری به سایت شما میاد این کد اجرا می‌شه و وقتی‌ این کد اجرا بشه به اون سایت خبر میده و اون سایت طبق این کد به اکانت کانتر شما یک عدد اضافه میکنه و در کد به نسبت تعداد بازدید که در اون سایت ذخیره شده یک عکس یا متن که مقدار بازدید رو نمایش میده در سایت شما نمایش داده می‌شه .

vb_user1

New Member
سلام
دستت درد نكنه منم مي دونم اين كارها اجرا مي شه ولي اگه دقت كنيد داخل تگ Script از خصوصيت src استفاده كرده و بهش يه فايل اسكريپتي سمت سرور يعني php داده من همين كار رو با asp انجام دادم ولي فايل اسكريپتي من اجرا نشد من مي خوام بدونم چطوري بايد اون اجرا بشه
قربانت

vb_user1

New Member
سلام
آقا من يك فايل به صورت فايل به صورت زير دارم
کد:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<script language="JavaScript" src="myfunc.asp">
</script>
</head>

<body>
<script language="JavaScript">
	mprint();
</script>
</body>
</html>
تا اينجا شبيه همين سيستمها
حالا تو اين فايل myfunc.asp هم يكسري كد asp كه به بانك وصل ميشه و مقدار counter رو زياد ميكنه رو گذاشتم و خورده هم سكريپت java
ولي هيچكدوم رو اجرا نمي كنه

omidak

Active Member
سلام:
خوب اينجا ميتونه دو مشكل وجود داشته باشه.
1. اشكال از برنامه نويسي در فايل ASP
2. اشکال از خروجیه برنامه که باید کد Java باشد.
و اینجا هم هیچ کدوم رو نمیتونیم ببینیم. پس این دو تا رو مشخص کنید تا بتونیم کمک اتون کنیم. :wink:

pedymx

Member
سلام
ميشه يك اس كيو ال بنويسيد براي تست كه هر بار كه صفح لود بشه يكي به عدد توي دي بي اظافه كنه
(براي تست البته)
خوش باشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا