روش عملي اتصال

AliReza26

Active Member
ramezani گفت:
NetMeeting

اين برنامه به صورت عادي بر روي ويندوز Xp نصب است فقط در منوي استارت پيدا نميشود بايد به داريوي كه ويندوز در آن نصب است در قسمت Program files در فولدر NetMeeting فايلي به نام conf است
خصوصيات:
در صورتي كه اولين بار اين را اجرا كنيد تنظيمات را بايد انجام دهيد كه يكي ا زآنها مربوط به خط تلفن و مودم است بعد از تمام شدن ان در يك قسمت تابلو ميتوانيد شماره تلفن را تايپ كنيد.

شروط:
حتما بايد شخصي كه به آن تلفن ميكنيد NetMeeting را باز داشته باشد و هنگامي شخص به آن زنگ ميزند دكمه accept را بزند

مزيت ها:
1-سرعت بسيار بالا
2-قابليت تنظيم در شبكه ها و...
3- قابليت چت كردن
4- قابليت داشتن whiteboard
5-قابليت فرستادن فايل و ....
6-قابليت Shar كردن
7-قابليت وصل وب كم
8-قابليت حرف زدن با ميكرفن
9-داراي دفتر چه ياداشت
10- از همه مهمتر اينكه ميتوان با آن موس كاربر چه clientوچه Server را بدست گرفت (البته هر كه خواست بگويد بهش ياد بدم)

موفق باشيد
آقا يكي به داد من برسه...... :(

من هي ميگم Incoming connection ....
بقيه يه چيز ديگه ميگن......

بابا واسه مشكل من يه راهي بگيد.....

در ضمن آقاي رمضاني ممنون از توضيحت....من نمي خوام با نت ميتينگ وصل بشم....

houtanal

Member
برادر من hyper terminal مي تواند از تلفن هم استفاده كند.
نگفتم اين دو تا يكي اند گفتم كار شما رو راه مي ندازه

jalliill

New Member
ramezani جان خوب توضیح بده گفته بودی

NetMeeting

اين برنامه به صورت عادي بر روي ويندوز Xp نصب است فقط در منوي استارت پيدا نميشود بايد به داريوي كه ويندوز در آن نصب است در قسمت Program files در فولدر NetMeeting فايلي به نام conf است
خصوصيات:
در صورتي كه اولين بار اين را اجرا كنيد تنظيمات را بايد انجام دهيد كه يكي ا زآنها مربوط به خط تلفن و مودم است بعد از تمام شدن ان در يك قسمت تابلو ميتوانيد شماره تلفن را تايپ كنيد.

شروط:
حتما بايد شخصي كه به آن تلفن ميكنيد NetMeeting را باز داشته باشد و هنگامي شخص به آن زنگ ميزند دكمه accept را بزند

مزيت ها:
1-سرعت بسيار بالا
2-قابليت تنظيم در شبكه ها و...
3- قابليت چت كردن
4- قابليت داشتن whiteboard
5-قابليت فرستادن فايل و ....
6-قابليت Shar كردن
7-قابليت وصل وب كم
8-قابليت حرف زدن با ميكرفن
9-داراي دفتر چه ياداشت
10- از همه مهمتر اينكه ميتوان با آن موس كاربر چه clientوچه Server را بدست گرفت (البته هر كه خواست بگويد بهش ياد بدم)

موفق باشيد

خب حالا بگو چطور؟؟؟ بعد از 4 سال من به این نرم افزار نیاز دارم یکی راهنمایی کنه......

navidba

Well-Known Member
جلیل جان .... یه تاپیک جدید باز کن چون این قدیمی هست هیچکی جواب نمیده...

بالا