روش ایجاد فرم در پی اچ پی

fardamm

Member
سلام
روش ایجاد یک فرم سفارش در وبسایت php به چه صورت است .
مرحله بعد از طراحی فرم به چه صورت است ؟
لطفا راهنمایی کنید

foranyone

Well-Known Member
من یه فرم خیلی قدیما نوشته بودم

امیدوارم با تغیرش مشکلتون حل شه

پیوست ها

• form.zip
    10.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28

fardamm

Member
سلام
با تشکر از حسن توجه شما .
فرمی مورد نظر بنده خیلی مفصل تر است و برای کار خاصی نیاز دارم.
در طراحی و نوشتن فرم مشکلی نیست با کمک برنامه های آموزشی لیندا می توانم فرم ایجاد کنم. مشکل من این است که نمی دانم بعد از ایجاد آن چکار باید کرد . آیا باید مراحل دیگری نظیر ثبت در mysql یا php .ini انجام دهم یا فقط کافیه آنرا آپلود کنم. ؟

fardamm

Member
دوستان هنرمند ، فرم مورد نظر به این شکل است

پیوست ها

• form.pdf
    81.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

foranyone

Well-Known Member
سلام
با تشکر از حسن توجه شما .
فرمی مورد نظر بنده خیلی مفصل تر است و برای کار خاصی نیاز دارم.
در طراحی و نوشتن فرم مشکلی نیست با کمک برنامه های آموزشی لیندا می توانم فرم ایجاد کنم. مشکل من این است که نمی دانم بعد از ایجاد آن چکار باید کرد . آیا باید مراحل دیگری نظیر ثبت در mysql یا php .ini انجام دهم یا فقط کافیه آنرا آپلود کنم. ؟

این اسکریپت که من دادم با mysql کاری نداره ! نیاز به تنظیمات خاص php ini هم نداره ! آپلود کنید کار میکنه !

fardamm

Member
یک سوال: از سروران عزیز درخواست راهنمایی می شود
اگر فرمی را که در حال حاضر در سایت است ویرایش کنم و تغییر دهم - مثلا ـ آتیم جدید به آن اضافه کرده و آپلود کنم مشکلی ایجاد نمی شود. یا این که لازم است تنظیمات دیگری در فایل های دیگری نیز ایجاد شود.
با احترام
م.مقیاسی

k2-4u

Well-Known Member
یک سوال: از سروران عزیز درخواست راهنمایی می شود
اگر فرمی را که در حال حاضر در سایت است ویرایش کنم و تغییر دهم - مثلا ـ آتیم جدید به آن اضافه کرده و آپلود کنم مشکلی ایجاد نمی شود. یا این که لازم است تنظیمات دیگری در فایل های دیگری نیز ایجاد شود.
با احترام
م.مقیاسی

بله لازم است .
اگر شما یک فیلد اضافه کنی
لازم است که کد دریافت اون یه دونه فیلد رو هم بگذاری

ولی بعضی وقتها بعضی ها اسکریپ رو به صورتی
می نویسن که . خودش اضافه می کنه

fardamm

Member
کد دریافت

از لطف شما ممنون ولی اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید - کد دریافت برای فیلد اضافه شده را کجا باید اضافه کرد.؟
بله لازم است .
اگر شما یک فیلد اضافه کنی
لازم است که کد دریافت اون یه دونه فیلد رو هم بگذاری

ولی بعضی وقتها بعضی ها اسکریپ رو به صورتی
می نویسن که . خودش اضافه می کنه

Masoud1365

مدیر انجمن
از لطف شما ممنون ولی اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید - کد دریافت برای فیلد اضافه شده را کجا باید اضافه کرد.؟

اگر در انجمن سرچ کنید خیلی بهتره ! این بحث بارها در انجمن مطرح شده.طبق قوانین انجمن اول سرچ اگر نبود بعدش تاپیک بزنید.

shadel_shah

Member
اون جایی که فرم رو پروسس میکنی ،اول باید محتویاتفیلد رو بگیری بعدش توی کوئریت قرارش بدی
که مثلا :
PHP:
$newfieldtxt=$_GET['newfield'];
$query="insert into foo  (newfieldcolumn, column2, column3,...)
VALUES ($newfieldtxt, value2, value3,...) ";

جدیدترین ارسال ها

بالا