روشهاي بك آپگيري از انجمنهاي ناك و كانورت به ديگر CMS ها

Jasem

Member
اگه اشتباه نكنم خيلي قبلاْ در مورد اين موضوع صحبت شده بود اما من هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم .
آقا چه جوري ميشه از انجمنهاي داخلي نوك بك آپ گيري جدا كرد و اون رو انتقال داد .
مثلاْ به يك سايت ديگه كه فقط phpbb هست . تمام محتوا و اعضا .
از طريق كنترل پنل مديريت انجمنها كه نشد . !!!!!
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه .

راستي براي انتقال اطلاعات از CMS هاي مختلف به هم چه برنامه هايي هست . اگر كسي اين كانورترها رو داره و يشناسه فكر كنم خوب باشه اينجا يكدفعه اي معرفي كنه .
مثلاْ پشتيبانگيري از اطلاعات ناك و انتقال اون به يك سايت با زوپس يا مامبو و .......

سلام جاسم جان من قبلا اين كار را انجام دادم يعني تمام كاربرهاي نوك و پسهاي اونها رو به phpbb منتقل كردم ... در واقع بانك داده اي PHPBBNUKE رو به PHPBB تبديل كردم ...

پيشاپيش بگم كار سخت و طاقت فرسايي است ! بويژه اگر تعداد پست هاي انجمن نوك شما بالا باشه

اين هم لينكي كه در اين مورد بحث داشتيم و مجيد جان هم خيلي كمك كرد :

http://forum.majidonline.com/mof13008.html

اتفاقأ كار سختي نيست! شما فقط بايد تيبل هاي نيوك رو ايمپورت كرده! بعدش تيبل هاي مشابه آن در phpbb رو حذف کنید! سپس در phpmyadmin , تیبل های نیوک رو Browse کرده و سپس operations رو بزنید! حالا هم یک فرم داره اسم تیبل را از nukebb_ به phpbb_ تبدیل کنید! تمام! حالا فکر کنم باید همون اعداد رو تغییر بدین و از فایل آقا مجید استفاده کنید! این کاری که گفتم خیلی دقیق تر و آسان تر هست! حتی شما می توانید از دستورات sql استفاهده کرده سپس همه ی تیبل ها را یکجاrename کنید! توجه داشته باشید که با این کار نیازی در تغییر تک تک خط های دیتابیس export شده نیست! بله اون کاری که ممکنه روز ها طول بکشه انجام بشه با نیم ساعت وقت گذاشتن حل می شود!

روش جالبي بود ... مرسي از بابت آموزش ... كاش چند ماه پيش شما راهنمايي مي كرديد تا وقت كمتري صرف مي كردم و مجبور به اديت تك تك پرفيكس هاي جداول نمي شدم .... به هر حال روشي كه من دنبال كرده بودم روشي بود كه در سايت رسمي PHPBB براي تبديل از نوك آموزش داده بود...
http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=109
ولي روشي كه شما گفتيد خيلي موثر تر و آسانتر است

با تشكر

Jasem

Member
بچه ها خيلي ممنون .
راستي براي بقيه پرتالها چي !!
براي اين تبديلها برنامه اي وجود نداره !!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا