Irradiance Map این گزینه به طور کلی برای محاسبه روشنایی کلی و به طور اخص روشنایی است برای براورد پرتوهای انرژی یا نور درون یک فضا ور ری به کمک IR یا همون ایرادینس مپ میزان روشنایی هر نقطه یا سصح را تعین میکند .<BR>IR موتور آن بیس میباشد . در اینجا به جای گزینه Irradiance Map از کلمه اختصاری ; IR استفاده میکنم ...شما میتوانید از قسمت Irradiance Illumination به کرکره IR دست رسی پیدا کنید . گزینهای موجود در این کرکره تعداد نمونها یا همان Pass . گذرها را براورد و بدین ترتیب کیفیت رندر را تعیین میکند در بالای این قسمت در با انتخاب هر یک از گزینهای موجود در فهرست کشویی Current Preset تنظیماتی به صورت پیش فرض اعمال میشود اما با انتخاب گزینه کاستوم میتوانی تنظیمات را سفارشی کنید .گذر چیست : الگوریتمهای IR در ناحیه هایی از تصویر که نیاز به براورد جزئیات بیشتری دارد روشنایی کلی را به صورت دقیق تری محاسبه میکنند به طور مثال رمانیکه اجسام موجود در یک ناحیه در سایه قرار کرفته اند این الگوریتم در هنگام رندر ، روشنایی کلی ان منظقه را دقیق تر محاسبه کرده تا منطقه تاریک انقدر روشن شود که به دنیای واقعی نزدیک شود و همچنین در جاهای که جزئیات زیادی وجود ندارد دقت محاسبه را پایین اورده بدین ترتیب در زمان رندر گیری صرفه جویی میشود وی ری برای محاسبه دقیق روشنایی کلی صحنه را چندین گذر رندر میکند با فعال کردن گزینه Show calc. phasem میتوان این گذرها را در حین پیدایش دید .. پلاگین وی ری تصویر را مرحله به مرحله درون قابهای مربعی شکل رندر میگیرد به هر کدام از این قابها Region گفته میشود در کرکره سیستم ار سر برگ سیتینگ در قسمت Render region division>میتوان ابعاد هر قاب را تعیین نمود در حالت پیش فرض در جهت طول و عرض 64 میباشد این بدان معناست که هر قاب از 64 پیکسل در جهت طول و 64 پیکسل در جهت عرض تشکیل شده .>IR انتخاب مناسبی است برای موتور بیس زیرا گزینهای بیشتری دارد و جزئیات بیشتری را محاسبه میکند HSph. subdivis نقشه مهمی در نمونه های رندر ایفا میکند برای استفاده ار این پارامتر مقدار عددی 20 را امتحان کنید و در صورت عدم رضایت میتوانید ان را تا 50 افزایش دهید مقدار Interp samples را برای از بین بردن لکها و ناهمواریهای موجود در صحنه تا 30 افزایش دهید و برای کم کردن نرمی سطوح و ایجاد ناهمواری و نمایش جزئیات آن را به 10 کاهش دهید <Detail enhancement اخرین راه حل برای نمایش جرئیات صحنه است اما تنها هنگامی به خوبی عمل میکند که تنظیمات نمونه برداری صحنه به درستی اعمال شده باشد منظور همان Min\Max Rate میباشد اگر مقدار عددی انها مناسب نباشد مشکل ایجاد خواهد شد مثل اگر انها را 0 بگذارید و در پاره ای از مواقعه بیش از حد باشد بهتر است که Min را -4 گذاشته و Max را -1 بگذارید تا 4 مرحله داشته باشید یعنی تعداد Pass به 4 مرحله برسد نتیجه مطلوب تری خواهید داشت .......امیدوارم این مطالب به کار دوستان عزیز بیاید و از ان استفاده نمایند ... در پایان از استاد خودم سید عارف رضوی تشکر میکنم ایشان در این راستا به من کمک بسیار نمودند ...
آخرین ویرایش: