از قلم اوفتادی دیگه :دیمرسی ممنونم شایان جان که مارو از قلم انداختی... آخه ما توی شهر مجید آنلاینیم نه روستاش مگه نه؟:d
خوب شده. موفق باشی
نمی دونستم چه طوری اونجا جات کنم :dبه نظر سياوش كاملا موافقم، ايده فوق العاده ست.
اه مثل اينكه منم اون پايين مايين ها جا دادن سر آلتاير بدبخت رو نيزه ست. بسي لذت بردم كه اواتارم توي اين عكس وجود مي دارد (اسمايلي كه احساس ميكنه خيلي مهم شده*)
خودت كوشي شايان جان؟ فهميدم، خب داشتي عكس ميگرفتي
عليرضا
چی چی شاخ گذاشتی ؟ :d اون موهاته . می خواستی فشن نکنی :دیعجب روستایی آدم وحشت می کنه بره توش همه سرا بیرونه خب وااای منو ببین کجا که نمی رممممم:d
خیلی بامزه بوووود واقعا راست میگم از خنده دارم می میرمعجب ایده هایی که شماها دارین بابا یه مقدارم به ما بدین
فقط یه چیزی چرا برای من شاخ گذاشتی خب ؟هر کی ببینه میگه موهاشو شونه نمی کنه
دسمت درد نکنه
بابا من از شما خوشمان آمد :دیgilas
مرسی همچنین برای شما دوست عزیزamir3dmax
مرسی گلمmashreghi
بابا نه ویزا داری نه آواتور کجا می خوای بیایی ؟MEGA WAVE
به ببین کی اومده خودش رو دیده ؟ بابا پوسترت عکست رو چسبودم روی دیوار روستا . اون زیره دره با دیوار یکی شده چسبیده . بهد مگه ؟ خیلی هم خوبهشایان میکشمت !!! :d
الهی نترکی !! عجب ایده هایی میزنه تو سرت یهو !! این چه آواتری بود ورداشتی از م نگذاشتی ؟!! با اره نصف کردی داداش مارو !! می گفتی بهت عکس کاملشو می دادم ...
ولی یه خوبی داره !! من انگار اصالتا مجید آن لاینی هم !! روستا .. این قیافه .. یکی نمد هم بپوشم میشم کدخدای مجید آن لاین !! (توروخدا به مانی نگین منو میکشه!!)
نه جالب بود اما سعی کن یکم رو رنگ بندیش بیشتر کار کنی تا آواتارها به کار بخورن
موفق باشی