:... روز ابر مرد تاریخ مبارک باد ...:

rohnaz

Well-Known Member
دختري به کوروش کبير گفت من عاشقت هستم !
کوروش گفت لياقت شما برادر من است که از من زيباتر است و اکنون پشت سر شما ايستاده !
دخترک برگشت و ديد کسي نيست !!!
کوروش گفت اگر عاشق بودي پشت سرت را نگاه نميکردي...
این روز را به تمام ایرانیان روی زمین تبریک میگم.:green:copy past
سلام دوستان.این کار رو به همین مناسبت آماده کردم.امیدوارم که خوشتون بیاد.

:rose:

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    532.3 کیلوبایت · بازدیدها: 57

amir.nemati63

کاربر VIP
منم تبریک میگم
فکر نمیکنم روز جهانی ای برای هیچ پادشاهی غیر از کوروش باشه و اگر درست فکر کرده باشم نشان از عظمت این ابر مرد داره . و چقدر کوته فکریم ما که بقیه باید روز جهانی کوروش رو گرامی بدارن ولی این روز توی تقویم ما نباشه.!
کار زیبایی بود باز هم ممنون

ArTaBaZ

Well-Known Member
روز سرورم رو به همه دوستداران کوروش تبریک میگم
متاسفانه خیلی اعصابم خورد شد که این خبر در تلویزیون نشنیدم !!! و برای این افراد و جامعه و حتی خودم متاسفم
طرح خوبی بود ، ممنون :ایکس
آرتاباز = فرمانده ارتش کوروش بزرگ:sad:

sh1 graphic

Well-Known Member
منم تبریک میگم
خسته نباشی روحناز جان
کارت هم خیلی زیباست ، درگیر اون ایده ی توپیتم

Mandana

Active Member
منم تبریک میگم کلی.رنگ بندیشو دوس دارم حس اقتدارو می رسونه.برگا حیف یکم وکتوری ئه و سایه ایناش مشخص نیست.ولی در کل کار خوبی شده کلی
منم تبریک میگم آقا.کلی تبریک
موفق بباشی همیشه:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
روز بزرگ مرد تاریخ جهان و ایران را تبریک میگم ....
از ایده کارت خوشم اومد خیلی خوب شده موفق باشی the flag iran is up

rohnaz

Well-Known Member
منم تبریک میگم کلی.رنگ بندیشو دوس دارم حس اقتدارو می رسونه.برگا حیف یکم وکتوری ئه و سایه ایناش مشخص نیست.ولی در کل کار خوبی شده کلی
منم تبریک میگم آقا.کلی تبریک
موفق بباشی همیشه:rose:
مرسی از نظری که دادی خانومه مدیر.کاملا موافقتم.:rose:
منم تبریک میگم
خسته نباشی روحناز جان
کارت هم خیلی زیباست ، درگیر اون ایده ی توپیتم
ممنونم.امیدوارم مفهومشو تونسته باشم برسونم:rose:
روز سرورم رو به همه دوستداران کوروش تبریک میگم
متاسفانه خیلی اعصابم خورد شد که این خبر در تلویزیون نشنیدم !!! و برای این افراد و جامعه و حتی خودم متاسفم
طرح خوبی بود ، ممنون :ایکس
آرتاباز = فرمانده ارتش کوروش بزرگ:sad:
دلیلش واضحه. متاسفم:sad:
منم تبریک میگم
فکر نمیکنم روز جهانی ای برای هیچ پادشاهی غیر از کوروش باشه و اگر درست فکر کرده باشم نشان از عظمت این ابر مرد داره . و چقدر کوته فکریم ما که بقیه باید روز جهانی کوروش رو گرامی بدارن ولی این روز توی تقویم ما نباشه.!
از تقویم پاک شده.اما از خون و رگو ریشه چطوری پاکش میکنن؟؟؟؟ برن به همون بیداریه چیچی شون مشغول باشن بهتره بابا :rose:
روز بزرگ مرد تاریخ را تبریک میگم ....
از ایده کارت خوشم اومد خیلی خوب شده موفق باشی the flag iran is up

ممنونم دوست من.
افتخار میکنم که سر بلند بیرون اومدم.:rose:

alionline1366

Active Member
کار قشنگی شده دوستان مشکلاتو گفتند من فقط تبریک میگم هم به خاطر کار خوبت هم به خاطر این روز بزرگ

کورش همان ذوالقرنین قرآن ماست، مصلحی بزرگ که بزرگترین تمدن تاریخ بشر را بنیان گذاشت، ما مرده پرست نیستیم، ما برآنیم که آموزه های بلند کورش را احیا کنیم، من در سخنان کورش کبیر و پیامبر اسلام (ص) همخوانی و همنوایی عجیبی می بینم و یقین دارم که منشا هر دو یکی است، من کورش رامردی الهی و یکتا پرست می دانم و این باور که نبی بوده است، دور از ذهن نیست. در آن سال ها که سلاطین را مومیایی می کردند و در تابوت های گرانبها نگه می داشتند، کورش وصیت می کند که به سبک ما به خاک سپرده شود! ببینید:

کورش کبیر:" فرمان دادم بدن مرا مومیایی نکنند و در تابوت نگذارند، به خاک بسپارند تا اجزای بدنم جزئی از خاک ایران شود

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

Yunes.grapix

Well-Known Member
با اینکه دیر رسیدم : تبریک این روز
و تشکر به خاطر کار قشنگت
و تحسین این حس زیباي شما

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
منم واقعا تبريك ميگم
ايده و طرح هم خوبه فقط وكتور ميتونست جاگيري بهتري داشته باشه به نظر من !!

اما در كل طرح زيبايي شده

خسته نباشيد

rohnaz

Well-Known Member
منم واقعا تبريك ميگم
ايده و طرح هم خوبه فقط وكتور ميتونست جاگيري بهتري داشته باشه به نظر من !!

اما در كل طرح زيبايي شده

خسته نباشيد
اِ اِ .خانومه گیلاس ،قدمه رنج دار فرمودیدا :wink:....
ممنون از نظرتان.وکتوری که زیر عکسِ هستش نقش پایه یا نگهدارنده ی قبره از قاب بیرون زدست.مفهومش هم خیلی از ما ایرونیاییم که نگهش داشتیم (تا سبز بشه).:)

mehdi0098

Member
روحناز جان گل کاشتی:)
امیدوارم تاپیک بخاطر نظرات ناسیونالیستی دلسوزانه بچه ها حذف نشه!!!
من هم با تأخیری سه روزه این روز یزرگ رو به تمام ایرانیهای ناسیونالیست تبریک میگم! :rose:
خب دوستان احتمالاً بعضی از شماها میدونید که بخش "هخامنشی" رو از کتابهای تاریخ حذف کردند!
دلیلش هم که احتمالاً میدونید:
چون نشانگر عظمت ایران و ایرانی و ایرانی بودن و بزرگترین نماد آزادی در جهان هستش!
زنهای ایران 2500 سال پیش حق مالکیت زمین داشتند (در حالی که در کشور پیشرفته ای مثل سوئد زنان فقط 30-40 ساله که حق مالکیت ملک دارند) اما جدیداً مسکن مهر رو به خانمهای سرپرست خانوار اونم با شرایط خاص میدن!
تو رو خدا یه کم فکر کنید ببینید به چه روزی افتادیم!!! :sad:
من هم همینجا این آهنگ فوق العاده رو به همه دوستداران کوروش تقدیم میکنم (البته بقیه هم بخوان گوش کنن مشکلی نداره شاید یه تکونی خوردن!):
http://s8.uploadbaz.com/files/7/tacuej2v4y44no/Hamed_Fard___Navid_Bagheri_-_Kooroshe_Saghir.mp3
کوروش صغیر!
رپ: حامد فرد
پاپ: نوید باقری

L-B

Well-Known Member
تبریک هر چند دیر :|
زیبا شده .. بیرون اومدن از قابش خیلی قشنگه ...
موفق باشی

rohnaz

Well-Known Member
درود

:rose: اول ممنون بابت كار با ارزشتون

دوم نظرات شخصي : 1- با برگهاي سبز موافق نيستم (خصوصا با وكتور بودن و اين غلظت رنگ (ميشد حرفه اي تر و هماهنگ تر كار كرد همين ايده رو )
2- فضاي كار خيلي تيره است ...
3- اين جمله اي كه راجع به مديون بودن نوشتيد يخورده زيادي ناسيوناليستيه به نظرم ! و با منش دموكرات كوروش اصلا همخوني نداره...

موفق باشيد .
ممنونم دوست من.
ج1: بله حق با شماست .توی سایه های کار زیاد وقت نزاشتم
ج2:تیرگی کار نشان دهنده عظمت و تاریخی بودن بنا هستش بنظرم
ج3:طبیعتن به بینده ای که دید موافق به جمله داشته باشه بر نمیخوره.خوب حالا که کوروش کبیر پیش ما نیست وظیفه داریم که کمی هم تند باشیم با کسایی که ریشه هاشون رو فراموش کردن.

درود

خب دوستان احتمالاً بعضی از شماها میدونید که بخش "هخامنشی" رو از کتابهای تاریخ حذف کردند!
دلیلش هم که احتمالاً میدونید:
چون نشانگر عظمت ایران و ایرانی و ایرانی بودن و بزرگترین نماد آزادی در جهان هستش!
خیلی ممنونم .
یکی دیگه از دلایل مهمش هم بزرگ جلوه دادنش بوسیله ی کشورای بیگانه ی صهیونسیتیه .خوب اونام که بی دلیل روی شخصی سرمایه گذاری نمیکنن که (تازه اگه هم ایرانی باشه) .میخوان ثابت کنن که ایرانی هم تکامل یافته ی یهودیته.البته سند و مدرک هم هست
درآمد بنیادی تاریخ ایران www.naria.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا