سلام
این کار رو خودم خیلی دوسش دارم البته نقاشی اون بچه کار استاد بزرگ نقاشی ایران بوده و من فقط توی این کار ازش استفاده کردم دوستان اگه کسی نظری در مورد طرح داره دریغ نکنه در ضمن اینم مد نظرتون باشه طراحی یک کار سلیقه ای هست ممکنه یکی از آب خوشش بیاد یکی از آتش.
راستی چرا رنگ فونت ها با هم فرق میکنه و یه چیز دیگه چرا آب کوزه اینجوریه یعنی غیر طبیعیه.
اون پسر بچه هم زیاد روی رنگ هاش کار کردی و توی این تصویر و پس زمینه و موضوع باید تیره تر باشه.
برای بهتر شدن پس زمینه اون پسر بچه رو کنار یه دیوار خشت و گلی و روستایی قرار میدادی و تصویر رو کم کم از گوشه ها محو میکردی قشنگتر هم میشد.
-----/ راستی داستان آرش چی بود من که یادم نیست؟؟؟
-----\
سلام
عکس بهتر از این گیر نیاوردم شرمنده متن دو مصرع هم معانی متفاوتی از هم میدن برای همین با دورنگ هستن آب رو هم با براش کشیدم و ماله عکس نیست می خواستم هنری بزنه بازمم ممنون از دوستان.
یا حق
طرحت خوب شده اما به نظرم اگه متنو تکه تکه نمیکردی زیباتر میشد
الان تو این حالت فکر میکنم فقط اون یه بیت شعر ناخوانا شده و حس دیگه ای از این کار (تکه تکه شدن متن)به بنده که دست نداد
سلام .
خوب کار شده اما:
آب رو که با براش کار کردی می تونه بهتر باشه (جای کار بیشتری داره ).دقت کنی این کوزه و این وضع شکستی نشون می ده که مدت هاست که توش آبی نیست و اصلا به نظر من لزومی در ترسیم آب نیست .
در بردیدن بدن اون پسرک یه مقداری دقتت رو بیشتر کن ، مخصوصا پای اون . بعد از برش از و قبل از انتقال به سند جدید هم از feather قافل نشو که در این جور مواقع که برش عکس سخت هست و گاهی غیر ممکن می تونه نرمی خوبی به لبه های کار بده و ضعف رو یه مقداری بپوشونه
فونت هم خیلی بهتر شده .