روزگار سختی

wild-mans

Member
سلام
این کار رو خودم خیلی دوسش دارم البته نقاشی اون بچه کار استاد بزرگ نقاشی ایران بوده و من فقط توی این کار ازش استفاده کردم دوستان اگه کسی نظری در مورد طرح داره دریغ نکنه در ضمن اینم مد نظرتون باشه طراحی یک کار سلیقه ای هست ممکنه یکی از آب خوشش بیاد یکی از آتش.
aah.jpg

یاحق

POP2

Member
سلام دوست عزیز:
طرح خوب و غمناکیه.

راستی چرا رنگ فونت ها با هم فرق میکنه و یه چیز دیگه چرا آب کوزه اینجوریه یعنی غیر طبیعیه.
اون پسر بچه هم زیاد روی رنگ هاش کار کردی و توی این تصویر و پس زمینه و موضوع باید تیره تر باشه.
برای بهتر شدن پس زمینه اون پسر بچه رو کنار یه دیوار خشت و گلی و روستایی قرار میدادی و تصویر رو کم کم از گوشه ها محو میکردی قشنگتر هم میشد.

-----/
راستی داستان آرش چی بود من که یادم نیست؟؟؟
-----\

wild-mans

Member
سلام
عکس بهتر از این گیر نیاوردم شرمنده متن دو مصرع هم معانی متفاوتی از هم میدن برای همین با دورنگ هستن آب رو هم با براش کشیدم و ماله عکس نیست می خواستم هنری بزنه بازمم ممنون از دوستان.
یا حق

western

Member
سلام

طرحت خوب شده اما به نظرم اگه متنو تکه تکه نمیکردی زیباتر میشد
الان تو این حالت فکر میکنم فقط اون یه بیت شعر ناخوانا شده و حس دیگه ای از این کار (تکه تکه شدن متن)به بنده که دست نداد

ارادتمند - محمد آشتیانی

wild-mans

Member
سلام
ممنون از آقای آشتیانی
چشم نوشته رو درست میکنم امیدوارم زیباتر بشه.
یا حق

MohammadGh

Well-Known Member
سلام
طرحت خوبه
منم با تكه كردت كلمه ها موافق نيستم چون خوندنشو سخت ميكنه
موفق باشي

bluray

New Member
سلام .
خوب کار شده اما:
آب رو که با براش کار کردی می تونه بهتر باشه (جای کار بیشتری داره ).دقت کنی این کوزه و این وضع شکستی نشون می ده که مدت هاست که توش آبی نیست و اصلا به نظر من لزومی در ترسیم آب نیست .
در بردیدن بدن اون پسرک یه مقداری دقتت رو بیشتر کن ، مخصوصا پای اون . بعد از برش از و قبل از انتقال به سند جدید هم از feather قافل نشو که در این جور مواقع که برش عکس سخت هست و گاهی غیر ممکن می تونه نرمی خوبی به لبه های کار بده و ضعف رو یه مقداری بپوشونه
فونت هم خیلی بهتر شده .

آخرین ویرایش:

Mohammadreza

Well-Known Member
طرحت خوب شده اما به نظرم اگه متنو تکه تکه نمیکردی زیباتر میشد
تاييد

فونتش شکسته نسعلیقه البته برای نشان دادن منظور تیکه تیکش کرم که نشانه بی سامانی باشه.
شايد اگه يه خورده لكه دار هم مي كردي فونت هاتو بهتر نشونه بي ساماني مي شد :wink:

wild-mans

Member
سلام
ممنون از دوستان فقط من نمیدونم این feather چی هست میشه یکی از دوستان توضیح بدن؟
من خوراکم لکست دستون درد نکنه بابت مجوزش الان درستش می کنم:paint:.
یا حق

western

Member
خب به نظرم ابن فونت جدید از اون تکه تکه ها بهتر شد
اما یکبار هم با فونت نستعلیق تست کن ولی اینبار سالم، فکر میکنم به حال و هوای کار بیشتر بیاد

ارادتمند - محمد آشتیانی

wild-mans

Member
سلام
داداش من اون فونت نستعلیق که من دارم این شکلیه در ضمن اگه دقت کنید زیر نوشته ها هم لکه درست شده اگه کسی فونت بهتری داره لطفا آپلود کنه.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا