روزنامه ديواري جامع توابع Php

Mohammadreza

Well-Known Member
سلام و خسته نباشيد
حتما همه ي شماها ديديد كه روزنامه ديواري هايي وجود دارن كه براي مثال نوشتن آموزش اينترنت يا آموزش كامپيوتر و براي نصب بر روي ديوار هست ( با جلوه هاي ويژه )
مي خواستم بدونم كه آيا همچين چيزي هست كه توابع PHP رو به طور جامع نوشته باشه و يه مثال و توضيح كوچيك هم براشون داده باشه ؟!
اگه كسي داره بگه از كجا خريده !
اگه هم نيست ، طرح خوبيه اگه يكي از برو بچه هاي حرفه اي PHP بياد و اينكارو بكنه
36.gif
مشتريشم تو همين سايت زياده !
ممنون از همتون
72.gif

peyman1987

Member
من منظور شما رو از روزنامه ديواري نفهميدم ولي اگه مايل هستين يه مرجع کامل از توابع PHP داشته باشين هيچي بهتر از مرجه خود سايت PHP نيست.
http://php.net

Mohammadreza

Well-Known Member
در ضمن بگم :
من يه چي مي خوام كه بزنم روي ديوار هميشه جلوي چشمم باشه !

peyman1987

Member
آخه دوست من PHP اونقدر تابع داره که توي يه روزنامه ديواري و دو تا و سه تا و حتي 10 تا و صدتا هم جا نميشن حالا اگه بخواين براي هر دستور يه مثال و توضيحات هم بنويسين ديگه بايد يه رمان 1000 صفحه اي بزنين به ديوارتون.

در هر صورت اگه استفاده از فايلهاي chm براتون سخته بهتره خودتون اقدام به ساختن اين روزنامه ديواري از روي مراجع توابع کنين. چون فکر نميکنم ديگه کسي با وجود مراجع کامپيوتري بفکر درست کردن روزنامه ديواري از توابع بيافته.

موفق باشين

Mohammadreza

Well-Known Member
در هر صورت ممنون ازتون !
مي دونستم كه توابع زيادي وجود داره ولي فكر كردم كه شايد تعداد توابعي باشند كه نسبت به بقيه ارجحيت بيشتري رو دارن ...
منظورم اينه كه بيشتر مورد استفاده هستن !
فكر كنم خودمك بايد همين كارو بكنم
38.gif
39.gif

با ز هم ممنون
72.gif

para2x

Member
دوست من مي تونيد از cheat sheet ها استفاده كنين
يه سرچ بزنين اگه پيدا نكردين بگين تا من ماله php و mysql رو بزارم

JS-mahdi

Banned
من یه کتاب (ebook) مجموعه توابع VB.net داشتم و خیلی برای برنامه نویسی با این زبان بدردم خود
اگه همچین کتابی به زبان فارسی برای PHP باشه اینجا برای ما معرفی کنید

با تشکر

PHP_Empire

Member
سلام دوستم
بیا هر کدوم به کارت میاد واسه خودت پرینت بگیر :
PHP:
http://www.ilovejackdaniels.com/cheat-sheets/php-cheat-sheet/
:Dمخلصیم

جدیدترین ارسال ها

بالا