سلام ببخشيد مي خواستم از شما بپرسم كه منظور آقا مجسد در راهنماي پي اچ پي از روت سرور چيه :?: :lol:
A amirhossin Member May 29, 2003 #1 سلام ببخشيد مي خواستم از شما بپرسم كه منظور آقا مجسد در راهنماي پي اچ پي از روت سرور چيه
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت May 29, 2003 #2 سلام منظورم از روت همون root يا شاخه اصلي سرور هستش يعني توي هيچ شاخه خاصي نباشه توي همون شاخه اول سرور.. مجسد
سلام منظورم از روت همون root يا شاخه اصلي سرور هستش يعني توي هيچ شاخه خاصي نباشه توي همون شاخه اول سرور.. مجسد
B bigharar4 Member Jun 8, 2003 #3 یعنی کجا؟ ببخشید من یک کم زیادی گیجم یا میشه بگید یعنی کجا سرور؟ مثلا اگه یه وب سایت را در نظر بگیرید روت سرور یعنی کجاش؟
یعنی کجا؟ ببخشید من یک کم زیادی گیجم یا میشه بگید یعنی کجا سرور؟ مثلا اگه یه وب سایت را در نظر بگیرید روت سرور یعنی کجاش؟
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Jun 8, 2003 #4 سلام آقا يعني اينكه وقتي مثلا شما به سايت FTP ميكنيد توي هيچ شاخه خاصي نريد همون شاخه اصلي... همونجايي كه فايل indexتون وجود داره مجيد
سلام آقا يعني اينكه وقتي مثلا شما به سايت FTP ميكنيد توي هيچ شاخه خاصي نريد همون شاخه اصلي... همونجايي كه فايل indexتون وجود داره مجيد
M mostafa_falahi New Member Jun 8, 2003 #5 سلام اگه دقيق بخواهي ادرسشو داشته باشيد اينه c:/InetPub/wwwroot rvfhk alh lwxtd
B bigharar4 Member Jun 8, 2003 #6 سلام ممنون 25 centi يا همون 2 زاري افتاد واقعا لطف كرديد بازم خسته نباشيد چون من بازم ميام با اين سوالها
سلام ممنون 25 centi يا همون 2 زاري افتاد واقعا لطف كرديد بازم خسته نباشيد چون من بازم ميام با اين سوالها