روتوش هاي منو ببينيد و نظر بديد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

david2

Member
a1.jpg

a2.jpg

b1.jpg

b2.jpg

d1.jpg

d2.jpg

c1.jpg

c2.jpg

e1.jpg

e2.jpg

g1.jpg

g2.jpg

h1.jpg

h2.jpg

نظر يادتون نره

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
بجز عکس دوم که عین ماست! شده بقیه حرف ندارن و خیلی حرفه ای از آب در اومدن
تبریک
موفق باشید

خيلي تميز كار كردي به جز دومي بقيه عاليند.ميتوني بگي از چه روشي براي رتوش استفاده ميكني ممنون ميشم.

kambiz.elf

Member
سلام

به قول آبتين به جزء دومي كه مثل ماست شده بقيه خوب شدن به خصوص يكي به آخر .

موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته کار قشنگی شدن و خوب کار شده منتها فکر میکنم آموزش تک تک اینا هم تو سایتهای خارجی هم تو فروم خودمون باشه. البته اگر هدف شما تمرین بوده باشه خوبه.
happy.gif

موفق باشید.

david2

Member
روشم براي روتوش بازاريه

يعني همه اينا رو با يه برنامه آماده كار كردم . و اين روتوش با فتوشاپ خيلي كار ميبره . ولي من هر كدوم از اين عكسها رو كمتر از 10 ثانيه انجام دادم . باور كنين حتي يه سلكت هم نكردم . فقط عكس رو باز كردم و فيلتر را اعمال كردم .
قيمت 25000 تومن . مخصوص اونايي كه دارن كار عكس مي كنن . تازه اونم كه مثل ماست شده خودم اين دو بار فيلتر كردم تا روشن بشه و رنگ موها طلايي ديده بشه

Mandana

Active Member
امیدوارم که نبوده باشه
دوست عزیز اگه اسم برنامه رو هم بفرمایید ممنون میشم.فقط لطف کنید لینک خرید برنامه رو در تاپیک قید نکنید چون تاپیک رو بعنوان تاپیک تبلیغاتی بسته میشه.
موفق باشید

david2

Member
راستي اين كداك چجوريه ؟

من كداك ورژن 2 رو گير آوردم و افتضاح هستش كه . اينقدر قيمت مي زنن روش همين بود . قيمت گرفتم 40 تومن ولي اينكه 5 تومن هم نمي ارزه . اگه اون 40 تومنه مال من 500 مي ارزه
من اين برنامه رو با قالب شيك vb و يا اسكريپت توپ و فارسي آپلود و دانلود سنتر عوض مي كنم

GFX Master

فکر نمیکنید دیگه یکمی زمان خرید و فروش اینجور چیزا گذشته باشه؟!
2agpyme.gif
الان اونقدر سایتهای رایگان و وارزها و ... هستن که بهترین ابزارها رو در اختیار کاربران قرار میدن که شاید خرید و فروش اینجور محصولات خیلی باب نباشه.
128fs318181.gif

الان فیلتر Imagenomic Portraiture V1.0.0.8 یکی از فیلترای خوب رتوش عکس هست که با یه کلیک ساده رتوش خوبی انجام میده یا چندین و چند فیلتر خوب دیگه که اکثرا هم رایگان هستن.
toothbrishing.gif

بعد هم اینکه من گمون نمیکنم اینا کار نرم افزار خاصی باشه.
shakinghead.gif
چون دقیقا همین طرحا رو دقیقا با همین عکسها آموزش رتوشش رو من دارم و کاملا هم با فتوشاپ رتوش این عکسا انجام شده. البته نمیخوام بگم که با فیلتر نمیشه ولی مطمئنم که این عکسا با فتوشاپ رتوش شدن و آموزشش هم دقیقا موجوده.
happy.gif

پس خواهشا بحث رو از حالت خرید و فروش و معاوضه و ... خارج کنید چون ناچارا نمیشه تاپیک رو ادامه داد.
dunnosmiley.gif

ممنون.

david2

Member
روتوش اتوماتيك

درسته كه بعضي ابزارها رايگانه . و درسته كه بعضي كارها رو ميشه تو فتوشاپ انجام داد . ولي بايد به اين نكته هم توجه كنيد كه شايد من و شما برا دل خودمون كار مي كنيم ولي خيلي ها روزانه بايد تعداد زيادي عكس رو اماده كرده و تحويل بدن . و سرعت و كيفيت براشون خيلي مهمه . و بعضي فيلتر ها با قيمت هاي رويايي 200 و 150 هزار تومن هم فروخته ميشه . من اين فيلتر توپ رو كه تو 10 ثانيه كار عكس رو انجام ميده فقط ميدم 25000 تومن . منم كه اينو پيداش نكردم . منم خريدم و حالا هم مي فروشم كه پولم در بياد

NAKOOT

Well-Known Member
بارها این پلاگین رو اینجا گذاشتم ...
خداست توی روتوش عکس ...
onion021.gif

ptov1.jpg

کد:
[URL="http://rapidshare.com/files/5240812/GFX-Imagenomic.Portraiture.v1.0.0.8.for.Adobe.Photoshop.Cracked-SSG.rar"]Download[/URL]

[URL="http://files.myopera.com/aboyunknown/files/GFX-Imagenomic.Portraiture.v1.0.0.8.for.Adobe.Photoshop.Cracked-SSG.rar"]Mirror[/URL]
----------------------
Size - 1.88 Mb

For more info: [URL="http://anonym.to/?http://www.imagenomic.com/pt.aspx"]Product homepage[/URL]

kambiz.elf

Member
Digital Photo

سلام

فكر كنم اسم اين برنامه كه گفتن DigitalPhoto باشه كه توسط يك ايراني نوشته شده كه قيمت واقعي اون 150 هزار تومان
هست و توسط افراد سودجو وارد بازار شده و به قيمت 25 هزار تومان فروخته ميشه كه باعث شد
برنامه نويس نسخه دوم كه قرار بود امكان سلكت توش باشه رو ننويسه .
اين پلاگيني كه شهرام جان گذاشته بهتره از اون برنامه هست به نظر من چون راحتر ميشه با عكس كار كرد .

در كل براي عكاسي ها كه عكس فوري ميدن بعد نيست چون برقي روتوش ميكنه .

يك عكس از محيط برنامه براتون گذاشتم .

موفق باشيد .

پیوست ها

• DigitalPhoto.JPG
    DigitalPhoto.JPG
    102.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

1Gharibe

Member
یه مقدار ادیت های کوچولو موچولو کردم اینجا.راضی باشی غریبه جان.اما انقدر خشن نبودی که!
im_033.gif

ماندانا***

تاپیک واسه نظر سنجی درست کردی یا واسه فروش نرم افزار مردم !
ماندانا اون دست چک منو بده ...

از همه این بکس هم تشکر میکنم جداگونه !
mandana_ns
sara_is_nice_girl
kambiz.elf
NAKOOT

david2

Member
نوبت به ما كه رسيد شد كيسه خليفه

بارها شده كه من يه برنامه خيلي ريز رو از تو همين فروم ها خريدم به قيمت كلان . حالا همه نظر دارن كه رايگان بذاريم و حق مولف يادشون اومده و ... آقا جان من همون فتو ديجيتال 150 هزار تومني رو دارم ميدم 50 تومن اگه شما ميخواي حق مولف ضايع نشه بفرما 100 تومن هم بريز به حساب ايشون . عزيزم درسته برنامه نويسي خيلي سخته و طاقت فرساست . ولي ما هم بايد نون بخوريم و اين پولا رو هم نداريم كه بديم نرم افزار درسته . عزيزم من تو يه كشوريم كه دولتش فوتبال شبكه هاي خارجي رو ميدزده آرم خودش رو ميزنه بجاي ارم اون پخش مي كنه . بعد مني كه دستم خاليه ميخواي كپي رايت رعايت كنم . تو اين مملكت كه جيب منو و شما نداره . من دست مي كنم تو جيب شما ، شما دست مي كني تو كيف من . بلاخره برا مردنه . خودتو ناراحت نكن

GFX Master

با وجود اینکه ازتون خواستم بحث رو به اینجا نکشید ولی انگار چاره ای جز اینکه تاپیک رو قفل کنم نیست.
shakinghead.gif

دوستانی هم که احساس کردن به این نرم افزاری که ایشون میفروشن احتیاج دارن میتونن از طریق پیغام خصوصی باهاشون در ارتباط باشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا