تغییرات فایل 1 روتوش صورت تو افتر

aligraphic

Well-Known Member
سلام دوستان کسی میتونه یه پلاگین خوب واسه روتوش صورت معرفی کنه؟
من قبلا یه پلاگین البته تو ادیوس دیدم که با قطره چکان رنگ صورت رو انتخاب می کردی و اون رنگ رو روتوش می کرد!! ولی خوب هیچی ازش یادم نیست!

کسی از اساتید میتونه تنظیماتی روی خروجی ادیوس یا افتر یا پریمیر انجام بده که خروجی vcd با کیفیت بده یعنی تو nero تبدیل نخواد؟؟ به نظر خودم که نمیشه از کیفیت procoder و carboon coderهم راضی نیستم. شاید هم من تنظمات اینا رو بلد نیستم!!

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
کسی از اساتید میتونه تنظیماتی روی خروجی ادیوس یا افتر یا پریمیر انجام بده که خروجی vcd با کیفیت بده یعنی تو nero تبدیل نخواد؟؟ به نظر خودم که نمیشه از کیفیت procoder و carboon coderهم راضی نیستم. شاید هم من تنظمات اینا رو بلد نیستم!!

سلام دوست عزیز مشکلی که شما میگید من هم قبلا داشتم

کارتو با کیفیت بالا خروجی بگیر بعد

اگه با نرو تبدیل کنه خیلی بی کیفیت میشه البته تقصیر نرو نیست با هر نرم افزاری دیگری هم کانورت کنی مشابه در میاد اما یه نرم افزار هست که خیلی خیلی خوب جواب میده

TMPGEnc-2.524.63.181

ورژن جدید ترش هم اومده اما کمی پیچیده تر که دستت باز تره توش اما اگه راه آسون با همون کیفیت ورژن جدید رو می خوای از همین استفاده کن

حالات زیادی داره برای اینکه با چه کیفیتی فایلت رو خروجی بگیری من که از این واقعاً راضی بودم

اگه هم تو کار باهاش مشکل داشتی بگو تا یه آموزش بزارم

آخرین ویرایش:

aligraphic

Well-Known Member
سلام دوست عزیز مشکلی که شما میگید من هم قبلا داشتم

کارتو با کیفیت بالا خروجی بگیر بعد

اگه با نرو تبدیل کنه خیلی بی کیفیت میشه البته تقصیر نرو نیست با هر نرم افزاری دیگری هم کانورت کنی مشابه در میاد اما یه نرم افزار هست که خیلی خیلی خوب جواب میده

tmpgenc-2.524.63.181

ورژن جدید ترش هم اومده اما کمی پیچیده تر که دستت باز تره توش اما اگه راه آسون با همون کیفیت ورژن جدید رو می خوای از همین استفاده کن

حالات زیادی داره برای اینکه با چه کیفیتی فایلت رو خروجی بگیری من که از این واقعاً راضی بودم

اگه هم تو کار باهاش مشکل داشتی بگو تا یه آموزش بزارم

دوست عزیز مرسی اگه میشه لینک دانلود اون نسخه ای که خودت استفاده می کنی رو بزاری.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
راستش اونی که دارم یادم نیست هنوز گیر بیاد اما دقیقا ورژنش رو برات نوشتم تو نت باید اشه اگخ بازم تلاش کردی و گیر نیاوردی بگو رات یه جایی آپ کنم

aligraphic

Well-Known Member
کسی TMPGEnc-2.524.63.181 کرک شده داره لینک دانلدشو بزاره؟
با تشکر

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز m like mother کارم بد جور گیره. اگه میشه همون نسخه 4 رو که میگی داری رو نرم افزار و کرکش رو یه جا آپلود کن ما دانلود کنیم.ممنون

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
دوست عزیز m like mother کارم بد جور گیره. اگه میشه همون نسخه 4 رو که میگی داری رو نرم افزار و کرکش رو یه جا آپلود کن ما دانلود کنیم.ممنون

سلام

دوست عزیز 110 مگابایته. نمی تونم آپلود کنم.

این لینک رو برات پیدا کردم از اینجا بگیر

http://www.downloadha.com/1389/06/ط...blu-ray-با-tmpgenc-authoring-works-4-0-11-39/

بدرود

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز نسخه 4 اون قابلیتش رو عوض کرده و نمیتونی بهش دسترسی داشته باشی من خودم هر دو ورژن رو دارم

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
لینکش ورژن 2 حدود 8 مگ هستش یه کم گشتم اما چون قدیمی هستش اکثرا Remove َشدن اگه شد برات آپ میکنم اگه این خدمت سربازی بزاره :cool:

آخرین ویرایش:

aligraphic

Well-Known Member
سلام

دوست عزیز 110 مگابایته. نمی تونم آپلود کنم.

این لینک رو برات پیدا کردم از اینجا بگیر

http://www.downloadha.com/1389/06/ط...blu-ray-با-tmpgenc-authoring-works-4-0-11-39/

بدرود

دوست عزیز مرسی
adsl ام رو وصل کنم دانلود می کنم.
تو لیست ویژگی های این برنامه تبدیل به vcd ننوشته بود! شما به vcd تبدیل کردین فایلی رو یا نه؟ کیفیتش چطور بود؟

aligraphic

Well-Known Member
ای بابا دمتون گرم من گفته بودم از کیفیت vcd پرو کدر و کربن کدر راضی نیستم این نرم افزار TMPGencخیلی ضعیفه در حد نرو هستش!!!
خواهشا اگه کسی نرم افزار قوی تری سراغ داره بگه.
با تشکر

BENgraph

Member
ای بابا دمتون گرم من گفته بودم از کیفیت vcd پرو کدر و کربن کدر راضی نیستم این نرم افزار TMPGencخیلی ضعیفه در حد نرو هستش!!!
خواهشا اگه کسی نرم افزار قوی تری سراغ داره بگه.
با تشکر
:shock:

تنظیمش کردی و اینو میگی ؟؟ با چه کدری تبدیل میکنی ؟

بهتر از این نیست نگرد ....

aligraphic

Well-Known Member
منظورتون از تنظیم چیه؟ تنظیم خاصی نداشت فقط یه تنظیم کیفیت داشت که اونم بالاترین زدم.
شما با پرو کدر تبدیل کردی؟
اگه تنظیم خاصی داره که من ندیدم میشه یه عکس بگیری نشون بدی
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا