روبی لایت (لوگوتایپ)

طرح واقعا شاهکاره ، رنگ بندی فوق العاده است و ایده هم که ترکونده

عالییه

نظر شخصی هست

flashpro

کاربر فعال
طرح هایی که میزنی و من سبکشو خیلی دوست دارم. و زیبا کار میکنی. فقط یک انتقاد دارم. اونم اینه که کارات تقریبا تو یک سبکن و بعد یک مدت تکراری به نظر میرسن. تنوع کارتو بیشتر کن چون واقعا میتونی اینکارو بکنی.:rose:

rohnaz

Well-Known Member
طرح هایی که میزنی و من سبکشو خیلی دوست دارم. و زیبا کار میکنی. فقط یک انتقاد دارم. اونم اینه که کارات تقریبا تو یک سبکن و بعد یک مدت تکراری به نظر میرسن. تنوع کارتو بیشتر کن چون واقعا میتونی اینکارو بکنی.:rose:
خیلی ممنونم از لطفت دوست من.
اگه منظورتون از یک سبک ،صرفا لوگوتایپ هستش باید عرض کنم که بند تقصیری ندارم :-?
خودمم علاقمند به سفارشهای متنوع هستم .
از انتقاد(پیشنهادتون)ممنونم:rose:
از سایت و کارهای فوق العادتون هم دیدن کردم.پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم دیدن کنن:oops:

SajadCG

کاربر فعال
لگو تایپ خیلی قشنگی شده.تبریک.:rose:
فقط سایه ای که گذاشتید زیر المس یکم مشکل داره
چون الان به نظر میرسه که الماس یکم عقب تر از لوگو هست.
اگه یکم سایه رو به داخل ببرید به نظرمن بهتر میشه.

موفق باشید.:wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوب شده نسبت به برخی کار های قبلی عالیه
فقط اون فونت Jewelry gallery رو ساده تر کن خیلی به تایپوت نمیخوره
موفقیتـ:rose:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
کلیت طراحی حروف خیلی خوب و سنجیده هست . به جز حرف لام که نازکتر شده و کمی با خصوصیات حروف دیگه تفاوت داره
همین نکته کمی روش کار بشه لوگوتایپ زیباتری میشه
شاد باشی

rohnaz

Well-Known Member
کلیت طراحی حروف خیلی خوب و سنجیده هست . به جز حرف لام که نازکتر شده و کمی با خصوصیات حروف دیگه تفاوت داره
همین نکته کمی روش کار بشه لوگوتایپ زیباتری میشه
شاد باشی
:rose:
تجربه زیادی توی طراحی لوگوتایپ ندارم.در نتیجه نیاز به تمرین مداوم دارم.رعایت نکات استاندارد توی ظاهر نوشته خیلی موثره ( با توجه به کلیشه ای شدن لوگوتایپها توی ایران علاقمندم که کمی از قوانین چشم پوشی کنم )
بازم از پیشنهاد سازندتون ممنونم:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام

کارت ، خیلی هم خوب و بسیار خوشمان آمد.
همه چیز عالی ولی داشتم فکر میکردم اگه اون الماس از کار حذف بشه : طلاجواهریش رو از دست میده ای ، کاش طلا و جواهر رو بیشتر به خورد کار میدادی

جدیدترین ارسال ها

بالا