پشتیبانی روبات آمریکایی

madmaster_3d

Well-Known Member
به قول مرحوم هایده میگه لب همان لب بود اما......
خوبی مجتبی جون. همشهری پیدات نیست؟ ببین رباط همون رباطه ولی به نظر من این رندرت خیلی توپ شده و ربات خودش رو داره نشون میده تا اون استویدو قبلیت منظورم همون کره و .... اخر زمانه
به نظرم تو سایت 3دی توتال هم کارت رو بزار. موفق باشی

hamed.f

Well-Known Member
hello boy!
how's it going?:green:
کار خوبی آورين،فقط چند تا نکته...
به نظرم بزرگترين نقطه ضعفش material ش هستش که با صحنه اي پشت سری که جنگ و دود و آتش هستش،تطابق نداره!
اين material بيشتر برا ماشين خوبه!به نظرم يه material شبيه material تانک بدون رفلکشن با خراشهای جنگی بسازی به کارت بيشتر بياد...
در ضمن تنوع material کمه+همونهايی هم که ساختی خيلی به هم شبيه هستن!آدم اينطوری احساس ميکنه که برای همه جاش همون يه material رو دادی...
ولی کليت کار خوب شده،تبريک ميگم:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام کار قشنگی شده رفیق
شاید اگر ساق پاش هم مثل ساعد دستش بود بهتر می شد.من فشنگ زیاد دیدم اما متوجه نشدم از کجا شلیک می کنم.شاید اگر یه اسلحه مرگبار هم روی یکی از دستاش بود خوب می شد.+نظرات دوستان
موفق باشی:rose:

اگه نظر منو بخوای
به نظر من مدل رباتت بیشتر فانتزیه ! حالا من نمیدونم هدفت چی بوده ولی اون خشمگین بودن و مخوف بودن یه جورایی تو ذاتش نیست
بعد اینکه پیچیدگی ها و جزییات کم هستن به نوعی کانسپت روباتت ضعیف و کم جزییات طراحی شده + نظرات دوستان
موفق باشی

mojtaba 3d

Member
اگه نظر منو بخوای
به نظر من مدل رباتت بیشتر فانتزیه ! حالا من نمیدونم هدفت چی بوده ولی اون خشمگین بودن و مخوف بودن یه جورایی تو ذاتش نیست
بعد اینکه پیچیدگی ها و جزییات کم هستن به نوعی کانسپت روباتت ضعیف و کم جزییات طراحی شده + نظرات دوستان
موفق باشی

ممنون دوست عزیز آره روبات حالت فانتزی داره من این مدل رو از روی یه کانسپت زدم.میگن کار نیک از پر کردن است.منم حوصله نداشتم زیاد روش کار کنم شرمنده دیگه بچه ها :wink:.
موفق باشی

سلام کار قشنگی شده رفیق
شاید اگر ساق پاش هم مثل ساعد دستش بود بهتر می شد.من فشنگ زیاد دیدم اما متوجه نشدم از کجا شلیک می کنم.شاید اگر یه اسلحه مرگبار هم روی یکی از دستاش بود خوب می شد.+نظرات دوستان
موفق باشی:rose:

ممنون از نظرت عباس جان.اگه بالای سرشو یعنی پیشونیشو ببینی اونجا جایی که گلوله شلیک میشه.آره با اسلحه هم موافقم وقت شدم حتما براش مدل میکنم.دمت گرم موفق باشی.

hello boy!
how's it going?:green:
کار خوبی آورين،فقط چند تا نکته...
به نظرم بزرگترين نقطه ضعفش material ش هستش که با صحنه اي پشت سری که جنگ و دود و آتش هستش،تطابق نداره!
اين material بيشتر برا ماشين خوبه!به نظرم يه material شبيه material تانک بدون رفلکشن با خراشهای جنگی بسازی به کارت بيشتر بياد...
در ضمن تنوع material کمه+همونهايی هم که ساختی خيلی به هم شبيه هستن!آدم اينطوری احساس ميکنه که برای همه جاش همون يه material رو دادی...
ولی کليت کار خوب شده،تبريک ميگم:rose:

ممنون حامد جان .بابت متریالهاش عذر میخوام چون زیاد تو تکسچرو متریال کار نکردم .اگه تکسچرو میساختم خیلی عالی میشد ممنون که وقت گزاشتی.موفق باشی

به قول مرحوم هایده میگه لب همان لب بود اما......
خوبی مجتبی جون. همشهری پیدات نیست؟ ببین رباط همون رباطه ولی به نظر من این رندرت خیلی توپ شده و ربات خودش رو داره نشون میده تا اون استویدو قبلیت منظورم همون کره و .... اخر زمانه
به نظرم تو سایت 3دی توتال هم کارت رو بزار. موفق باشی

مرسی علی جان ممنون که نظرتو گزاشتی.آره رندرش از قبلی خیلی بهتر شده.3d total :shock: کی؟ من؟ نه بابا هنوز هنوزا باید کار کنم تا کارم شایستگیشو داشته باشه تا بزارم اونجا.مرسی داداش.
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
بالا ملت میان اونجا یک قطار که با یک باکس ساده هستش میزارن همه میان نظر میدن. بزار کارت رو ملت خوششون میاد.

Ultra3D

Well-Known Member
فقط بگم مردم از خنده ... بابا یکم قیافش رو جدی تر کن ... تا لود نشده بود منظر یک ترمیناتور بودم :)

اصول حرکتش چه طوریه؟ ... آخه نمی شه که اون هیکل بزطگ رو اون پاهای نازک بایسته !

بابت مدلینگ ممنون ... روش کار کردی ولی رفرنس خوب اولین قدم یک کار خوب هست

جدیدترین ارسال ها

بالا