رهایی

سلام
امیدوارم ناراحت نشید, به نظر من بهتر شد, اما دو تا مورد به نظرم باز جای کار داره, یه مورد رو هم دوست ندارم, دو موردی که جای کار داره, یکیش اینه که بالها دیگه بنظرم مشخص نیست که بال هست, دومیشم نوری هست که اون پایین هست, نور بنظرم باید بالا باشه, و اون چیزی هم که میگم دوست ندارم پس زمینه کار هست, خیلی از بالا تا پایین تیره شده, البته اینها نظر شخصی هست باز هم امیدوارم ناراحت نشده باشید, عکس رو ضمیمه کردم, یعنی دو مورد رو تو عکس مشخص کردم :rose:
موفق باشید :rose:

ممنون از توجهت دوست من:rose:
گم شدن بالها در نور از روی عمد بوده و میخواستم بال ها از جنس خود نور باشن، طبیعتن جایی که نور زیاد بشه باید محو تر بشن، :paint: درمورد نور پایین که از بین ابر اومده بیرون در واقع شکافیه که کارکتر با عبور از ابر ایجاد کرده و باعث عبور نور شده،
با توجه به موضوع محیط تیره تر نشون دهنده تاریکی هست که اطراف ما رو فرا گرفته و رنج حاصل از یافتن حقیقت باعث حرکت به سمت نور با بالهایی از جنس نور میل به سمت کمال و بالا رفتن هستند.
مشکل من اینه که هنوز قدرت این رو ندارم که تمام حرف هامو بتونم با کارم نشون بدم.
از همه دوستان خوبم ممنونم که با نظراتشون باعث شدن به نتایج بهتری برسم.:rose:

mami sahar

New Member
سلام کارتون قشنگ بود. اما نظر شخصی من که هیچی از گرافیک نمی دونم اینه که دود اصلاً نمی تونه نماد رهایی باشه! آخه دود آدمو یاد آتیش و سیگار و ... میندازه. فکر کنم اگر بجای اون دودها از ابر سفید استفاده می کردین قشنگتر می شد.

سلام کارتون قشنگ بود. اما نظر شخصی من که هیچی از گرافیک نمی دونم اینه که دود اصلاً نمی تونه نماد رهایی باشه! آخه دود آدمو یاد آتیش و سیگار و ... میندازه. فکر کنم اگر بجای اون دودها از ابر سفید استفاده می کردین قشنگتر می شد.

سلام:rose:
ممنون از نظرت دوست عزیز
دود و ابر سیاه منظور جهل و نور یافتن، فهمیدن، اینجا از تیرگی به سمت روشنایی حرکت کرده...

جدیدترین ارسال ها

بالا