آموزش رنگ ها به انگلیسی
دانستن اسامی رنگ ها به انگلیسی و فارسی به شما کمک میکند که در مکالمات خود منظور خود را بهتر انتقال دهید. در ادامه لیست رنگ ها به انگلیسی را برای شما جمعآوری کردهایم. توجه داشته باشید که تلاش برای یادگیری تمام رنگ ها به زبان انگلیسی شاید کمی پیچیده باشد به همین دلیل توصیه میشود که ابتدا نام رنگ ها به انگلیسی که پرکاربردتر هستند را یاد بگیرید و سپس به دنبال یادگیری طیفهای مختلف باشید. به عنوان مثال دانستن آبی به انگلیسی مهمتر از دانستن آبی روشن است.
رنگ کهربانی همخوانی خوبی با سبز کلهغازی دارد.
من برای اولین بار در پروژهام از رنگ ارغوانی استفاده کردم.
او یک ژاکت ارغوانی پوشیده بود.
رنگ سبزآبی از در باز بیرون آمد.
در این تصویر صورت فیروزهای کشیده شده است.
او کت و شلوار نیلی پوشیده بود.
پیراهن من بیشتر عاج فیلی است تا سفید.
شما در لباس سورمهای خود شگفتانگیز به نظر میرسید.
در مقاله آموزش انواع رنگ ها به زبان انگلیسی به بررسی رنگ ها در زبان انگلیسی پرداخته شده است و همچنین برای آموزش بهتر آن ها مثال هایی برای هر کدام زده شده است که با مطالعه این مقاله می توانید تسلط بهتری بر مکالمات انگلیسی خود داشته باشید.
دانستن اسامی رنگ ها به انگلیسی و فارسی به شما کمک میکند که در مکالمات خود منظور خود را بهتر انتقال دهید. در ادامه لیست رنگ ها به انگلیسی را برای شما جمعآوری کردهایم. توجه داشته باشید که تلاش برای یادگیری تمام رنگ ها به زبان انگلیسی شاید کمی پیچیده باشد به همین دلیل توصیه میشود که ابتدا نام رنگ ها به انگلیسی که پرکاربردتر هستند را یاد بگیرید و سپس به دنبال یادگیری طیفهای مختلف باشید. به عنوان مثال دانستن آبی به انگلیسی مهمتر از دانستن آبی روشن است.
- رنگ کهربایی به انگلیسی : Amber
رنگ کهربانی همخوانی خوبی با سبز کلهغازی دارد.
- رنگ ارغوانی به انگلیسی : Amethyst
من برای اولین بار در پروژهام از رنگ ارغوانی استفاده کردم.
- رنگ عنابی به انگلیسی : Burgundy
او یک ژاکت ارغوانی پوشیده بود.
- رنگ سبزآبی به انگلیسی : Blue-Green
رنگ سبزآبی از در باز بیرون آمد.
- رنگ فیروزهای به انگلیسی : Cyan
در این تصویر صورت فیروزهای کشیده شده است.
- رنگ نیلی به انگلیسی : Indigo
او کت و شلوار نیلی پوشیده بود.
- رنگ عاج فیلی به انگلیسی : Ivory
پیراهن من بیشتر عاج فیلی است تا سفید.
- رنگ سرمهای به انگلیسی : Navy Blue
شما در لباس سورمهای خود شگفتانگیز به نظر میرسید.
در مقاله آموزش انواع رنگ ها به زبان انگلیسی به بررسی رنگ ها در زبان انگلیسی پرداخته شده است و همچنین برای آموزش بهتر آن ها مثال هایی برای هر کدام زده شده است که با مطالعه این مقاله می توانید تسلط بهتری بر مکالمات انگلیسی خود داشته باشید.