رنگ مشكي و تيره شدن عكس ؟؟؟

moejeze2007

Member
با سلام يه مشكلي داشتم من مي خوام يه جعبه رو بفرستم واسه چاپ هر وجه اين جعبه يه كادر مشكي داره كه وسطش يه عكس هستش حالا مشكل اينجاست كه توي چاپهاي قبلي يه بار مشكي با CMYk همه 100 درصد گرفته شده كه عكس خيلي تيره شده يه بارم فقط k صد گرفته شده كه مشكي بور شده حالا مي خوام بدونم من چه گلي سرم بگيرم كه هم مشكي بور نشه هم عكس تيره نشه لطف مي كنيد كمكم كنيد مر30

Narcisus

Member
من اینجور موقع ها گل رس میگیرم به سرم
ولی قبلش از چاپخونه میپرسم مشکی رو چند بگیرم

moejeze2007

Member
اتفاقا خودمم تو فكر خاك رس بودم راستش از چپخونه پرسيدم ميگه فقط k صد باشه اما مشكي بور ميشه گفتم شايد اينجا كسي راه بهتري داشته باشه فكر كنم راهي نيست اگه كسي نظري پيشنهادي داره لطفا بگه بازم ممنون از نرگس خانم

MEGA WAVE

Active Member
من همیشه اینجوری میگیرم که :

C:75
M:75
Y:75
K:100

اما این خیلی مهم نیست ، مهم اینه که 90% چابخونه ها ترتیب برجک های رنگیشون CMYK نیست بلکه KCMY هست.

شما باید سفارش کنی که طرحت رو اول زینک CMY رو بزنه و بعد K رو بزنه . اینجوری مشکل بور شدن نداری چون بعد از cmy یه لایه مشکی میاد روش و لی اگه این نکته رو نگی اول زینک مشکی چاپ میشه بعدش روش cm میاد وبد تر از همه آخرین لایه رنگی Y میشه که تابلو که کار رو بور میکنه.

بدرود.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
نکاتی رو که مجی گفت درسته.
اما امید جان، یه نکته ی دیگه هم وجود داره و اون اینکه درصد رنگ زرد رو بهتره خیلی پایینتر از سایر رنگها در مشکی چهاررنگ بگیری. مثلاً اگه سایان و مژنتا رو بالای 50 درصد میگیری بهتره زرد رو زیر 50 درصد (مثلاً 30) و مشکی رو 100 درصد بگیری. ضمناً نکته ای که مجی جونم گفت در بعض از چاپخونه ها متفاوته.
بعضی ها دستگاهشون دو برجک چاپ داره که یه بار زرد و مشکی و یه بار هم مژنتا و سایان رو با هم میزنن که بهتره در کارهایی که مشکیشون بالاست اول مژنتا و سایان چاپ بشه و بعد زرد ومشکی.
چاپخونه هایی که دستگاه 4 برجکی دارن، طبق صحبت مجی، ترتیب چاپشون به اختیار خودشونه و فقط زمانی به ترتیب شما اهمیت میدن که تیراژ کار بالا باشه. چون نمیان برای تیراژهای کم مرتب برج رنگ رو بشورن و رنگ رو عوض کنن (میدونی، مکافاتیه:lol:)
موفق باشید.

Narcisus

Member

m:75
y:75
k:100

اما این خیلی مهم نیست ، مهم اینه که 90% چابخونه ها ترتیب برجک های رنگیشون cmyk نیست بلکه kcmy هست.

شما باید سفارش کنی که طرحت رو اول زینک cmy رو بزنه و بعد k رو بزنه . اینجوری مشکل بور شدن نداری چون بعد از cmy یه لایه مشکی میاد روش و لی اگه این نکته رو نگی اول زینک مشکی چاپ میشه بعدش روش cm میاد وبد تر از همه آخرین لایه رنگی y میشه که تابلو که کار رو بور میکنه.

بدرود.

بابا مهارت
بابا اطلاعات
بابا مشکی پر کلاغی
ممنون از اطلاعاتت

moejeze2007

Member

M:75
Y:75
K:100

اما این خیلی مهم نیست ، مهم اینه که 90% چابخونه ها ترتیب برجک های رنگیشون CMYK نیست بلکه KCMY هست.

شما باید سفارش کنی که طرحت رو اول زینک CMY رو بزنه و بعد K رو بزنه . اینجوری مشکل بور شدن نداری چون بعد از cmy یه لایه مشکی میاد روش و لی اگه این نکته رو نگی اول زینک مشکی چاپ میشه بعدش روش cm میاد وبد تر از همه آخرین لایه رنگی Y میشه که تابلو که کار رو بور میکنه.

بدرود.

آقا مجتبي جون ممنون از راهنماييت ايشالله يه روزي يه جايي جبران كنم واقعا كمك بزرگي بود فعلا اينو داشته باش :rose:

moejeze2007

Member
اما امید جان، یه نکته ی دیگه هم وجود داره و اون اینکه درصد رنگ زرد رو بهتره خیلی پایینتر از سایر رنگها در مشکی چهاررنگ بگیری. مثلاً اگه سایان و مژنتا رو بالای 50 درصد میگیری بهتره زرد رو زیر 50 درصد (مثلاً 30) و مشکی رو 100 درصد بگیری. ضمناً نکته ای که مجی جونم گفت در بعض از چاپخونه ها متفاوته.
بعضی ها دستگاهشون دو برجک چاپ داره که یه بار زرد و مشکی و یه بار هم مژنتا و سایان رو با هم میزنن که بهتره در کارهایی که مشکیشون بالاست اول مژنتا و سایان چاپ بشه و بعد زرد ومشکی.
چاپخونه هایی که دستگاه 4 برجکی دارن، طبق صحبت مجی، ترتیب چاپشون به اختیار خودشونه و فقط زمانی به ترتیب شما اهمیت میدن که تیراژ کار بالا باشه. چون نمیان برای تیراژهای کم مرتب برج رنگ رو بشورن و رنگ رو عوض کنن (میدونی، مکافاتیه:lol:)
موفق باشید.

آقا مهدي از شما هم ممنون خيلي گلي يعني اينجوري برات بگم كه اين :rose:پيشت هيچيه كاشكي بتونم يه جوري جبران كنم

moejeze2007

Member
موفق باشید.

راستي مهدي جان اگه دستگاه شش رنگ باشه زرد بازم بايد كمتر از همه باشه اگه اينم توضيح بدي ديگه شاهكار كردي :d

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
راستي مهدي جان اگه دستگاه شش رنگ باشه زرد بازم بايد كمتر از همه باشه اگه اينم توضيح بدي ديگه شاهكار كردي :d

امید جان توی دستگاه شش رنگ هم اگه کار شما چهار رنگ باشه، فقط از 4 مرکب استفاده میشه پس فرقی نمیکنه.
اون دو برجک دیگه رو برای رنگهای متالیک مثل نقره ای و طلایی و ... به کار میبرن.
موفق باشی.

galagoola

Active Member
در رنگ مشکی 4 رنگ دو رنگ اساسا نقش دارند
yellow و cyan
هر چی زرد بیشتر باشه کار رو به بوری پیش میره ... هر چی آبی بیشتر باشه کار سرد تر میشه
اما یه نکته رو باید در نظر داشته باشی ... هر چی حجم رنگ مشکیت زیاد باشه رو بقیه کار تاثیر میذاره ... در نتیجه اگر می خوای مشکی بور نداشته باشی و حجم رنگت پایین ترین حالت باشه من برای مشکی خیلی پرکلاغی درصد c=80,m=50,y=30,k=100 و برای مشکی نرمال c=50,m=50,y=50,k=100 رو پیشنهاد میکنم
فلن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته من بعید میدونم گفتن این موضوع به چاپخونه خیلی تاثیر داشته باشه!

مگر اینکه خود اون چاپخونه این موضوع رو بدونه که باید کار خوب به مشتریش تحویل بده تا مشتریش دائمی باشه.

وگرنه اکثر چاپخونه ها برای یک یا چند تا کار چاپی برجکهای دستگاهشون رو تغییری نمیدن.

مخصوصا وقتی ناظر چاپ به این دوستمون گفته که مشکی رو 100 درصد بگیره و بقیه رو صفر کاملا معلومه در چه سطحی هستن!!!

این چاپخونه میخواد طوری کار رو چاپ کنه که 3 رنگ دیگه اش (cmy) برای چاپ رنگ مشکی مصرف نشه و براشون به صرفه باشه و کاری هم ندارت
که کار مشتری شون بور دربیاد یا نه!

بابا مهارت
بابا اطلاعات
بابا مشکی پر کلاغی
ممنون از اطلاعاتت

نرگس جان اینجور پستها اصولا اسپم محسوب میشه!! :دی

یکمی اسپم خونت بالا رفته. فکر کنم دفعه ی دیگه میتونم با یه کارت زرد پایینش بیارم! :lol:

moejeze2007

Member
البته من بعید میدونم گفتن این موضوع به چاپخونه خیلی تاثیر داشته باشه!

مگر اینکه خود اون چاپخونه این موضوع رو بدونه که باید کار خوب به مشتریش تحویل بده تا مشتریش دائمی باشه.

وگرنه اکثر چاپخونه ها برای یک یا چند تا کار چاپی برجکهای دستگاهشون رو تغییری نمیدن.

مخصوصا وقتی ناظر چاپ به این دوستمون گفته که مشکی رو 100 درصد بگیره و بقیه رو صفر کاملا معلومه در چه سطحی هستن!!!

این چاپخونه میخواد طوری کار رو چاپ کنه که 3 رنگ دیگه اش (cmy) برای چاپ رنگ مشکی مصرف نشه و براشون به صرفه باشه و کاری هم ندارت
که کار مشتری شون بور دربیاد یا نه!

ممنون ازتوضيحاتتون سرا خانم حالا يه چيزي قرار من بعنوان ناظر چاپ خودم اونجا باشم و فكر كنم هر كاري من بگم انجام بدن ميشه دقيق بگين چه درصد هايي رو بگم استفاده كنند يه توضيح اين كه چاپ مال قوطي فلزي هستش و اينطور كه شنيدم يه كم دستگه چاپش فرق داره :d بازم ممنون !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا