رنگ ظاهر سایت به دلخواه کاربر !! ؟

686868

Member
سلام .. تو بعضی از سایتها از جمله کنترل پنل بلاگفا دیدم که مثلا اون گوشه از صفحه چند تا مربع رنگی گذاشته ( سبز .. قرمز .. زرد و ..) که وقتی انتخابشون میکنیم ظاهر سایت (مثل منوها) هم همون رنگ میشه !! میشه بگین چطوری .. ؟؟ از چه کدهایی استفاده شده ؟

dexted

Active Member
سلام دوست من :)

من یک راه سراغ دارم که البته ناقص هست.(البته کار رو انجام میده ولی نیاز به اصلاح داره تا بهینه بشه)
برای مثال شما دو تا فایل css دارین که یکی تم رنگی سبز داره و دیگری قرمز
شما دو راه دارین :
اول اینکه یک تگ link داشته باشین که مثلا به css قرمز ارجاع میده که رنگ پیش فرض هست. حالا با یه کد جاوااسکریپت بگین که هر موقع روی آیکون رنگ سبز کلیک شد آدرس اون تگ لینک به css سبز تغییر پیدا کنه
دوم اینکه به تعداد تم های رنگی تگ link بذارید به صورتی که با امکانی مثل استفاده از کلمه data- قبل از صفت کاری کنید که اول اون css مورد نظر لود شه و با کلیک رو هر کدوم از رنگ ها فایل مربوط به اون لود بشه

اشکالی که به این دو روش وارد هست اینه که در هر دو مورد با هر بار که css لود میشه هر بار کل استایل سایت باید از اول لود بشه که این کمی آزار دهنده است.(یا مجبورین کل css ها رو با هم لود کنید که سرعت میاد پایین یا اینکه از روشی بهتر استفاده کنید.)

امیدوارم کمی کمک کرده باشه :rose:

L-B

Well-Known Member
از خاصیت Alternative در CSS میشه استایل های مختلفی رو بارگذاری کرد . ( مناسب و آسان ترین راه * )

جدیدترین ارسال ها

بالا