رنگ بندی مهمترین چیز!

Araz.Sh

Member
سلام..دوستان میدونیم که اون چیزی که توو یه طرح به چشم میاد و باعث گیرا شدن طرح میشه نحوه ی نور پردازی و رنگ بندی هست...میخواستم ببنیم شما یه استایل کلی از رنگ هایی که میشه در کنار هم به کار برد و و طرح رو جذابتر کرد ندارین؟؟؟؟ممنون میشم!

hamedfardin

Member
دوست عزيز اولا فكر كنم همچين كاري بارها و بارها در اين انجمن و انجمن چاپ شده....يه سري بزن...يا سرچ كن حتما پيدا مي كني....دايره رنگ هم خيلي مي تونه بهت در يافتن رنگهاي مكمل كمك كنه....موفق باشي

memol_515

Active Member
من فكر ميكنم جداول رنگ خود فتوشاپ، بهترين گزينه براي اين مسئله باشن!

امتحانشون كردي؟

Araz.Sh

Member
میدونین مشکل اصلی من در طراحی در اینتخاب رنگ ها و کنار هم به کار بودنشونه!!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میدونین مشکل اصلی من در طراحی در اینتخاب رنگ ها و کنار هم به کار بودنشونه!!!

این مشکل متاسفانه نه فقط برای شما که برای خیلی از طراحها وجود داره.

خیلی از کارا رو میبینیم که طراحیش عالی هست ولی از نظر رنگبندی واقعا در سطح پایینی قرار دارن.

بنظر من یکی از مهمترین چیزایی که توی انتخاب رنگای مکمل میتونه کمک کنه شناخت کنتراست رنگهاست. مثلا رنگی مثل سیاه دارای کنتراست رنگ بالاست و در مقابل رنگ سفید کنتراست پایینی داره. این اختلاف کنتراست باعث میشه که ترکیب رنگ سیاه و سفید فوق العاده باشه. ولی مثلا رنگ سبز تیره و قرمز تیره که هر دوشون دارای کنتراست رنگی بالایی هستن در کنار هم نمیتونن ترکیب جالبی رو داشته باشن.

ترکیبایی مثل سفید - نارنجی یا سیاه - نارنجی یا قرمز - سفید یا زرد - سیاه و ... هم به همون دلیل بالا میتونن جالب باشن. ئ ترکیبایی مثل آبی روشن - سبز یا زرد - سبز روشن و ... هم نمیتونن خیلی جالب باشن.

در کل رنگ شناسی و روانشناسی رنگ موضوعی نیست که بشه با یه تاپیک و چند تا پست توضیحش داد. شما اگر بتونید کتابای مربوط به روانشناسی رنگ رو بگیرید و مطالعه کنید مطمئنا خیلی توی انتخاب رنگتون تاثیر میذاره.

جدیدترین ارسال ها

بالا