رنگي كردن عكس سياه و سفيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز جناب saeedonline

شما كه COPY.PASTE مي كنيد حداقل قانون كپي رايت رو رعايت كنيد !

يك نفر ديگه ميره زحمت ميكشه مقاله رو مينويسه بعد شما مياي اينجا با اسم خودت رد مي

كني

اين واقعا درسته ؟

دوستان تايپك زير و مشاهده كنن :

[/
[web:f4c480d02f]http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=5156[/web:f4c480d02f]

دوست عزيز ما جناب saeedonline اين مقاله رو از فروم پرشين تولز به اينجا منتقل كردن و نامي

از منبع مقاله در آخر يا حالا ايتدا مقاله مشاهده نمي شود !

من منكر زحمت شما نميشم دوست عزيز اين كار خوبيه ولي در صورتي كه زحمتي كه ديگران

كشيدن رو لگد مال نكنيد .

آيا خوبه كه يكي بياد مقاله اي كه شما نوشتي (شما براش زحمت كشيدي ) رو بره يك جا ديگه

با يك كپي پيست نمايش بده با اسم خودش ؟

پس لطفا اين كار رو تكرار نكنيد ...

يا تشكر .

نه انقدر تند نرو اون هم از يه سايت فارسي اورده و نمي دونيد از سالار بپرسيد در ضمن كدوم قانو فقط ماحرف مجيد رو گوش مي كنيم

در ضمن اره و اگر قصد من اين بود اون نوشته رو از كلاي در عكس پاك من كردم يادم رفته لينك بدم

Saeid Taheri

Active Member
شما داري تند ميري عزيز !

حتي اين متناشم از اون سايتس كه شما مي گي گرفته ؟!

سلام به همه بروبچ

ديگه خسته شديم. از يكي از دوستام فعلا" بصورت موقت يه ذره فضا گرفتم.انشاللا احسان جان زود تر اين مشگل حل كنه

:!: :!: :!:

بابا من ديوانه هستم مگه يه مفاله تايپ شده رو دوباره تايپ كنم هان مي گم قصدم فقط ديدن بچه ها بود

Saeid Taheri

Active Member
تايپ نميخواد با كپي و پيست راحت ...............!!!!

اصلا آقا بي خيال شو شما .............

Babak Sateli

Active Member
من این تاپیک را قفل می کنم. از آقای سعید طاهری عزیز هم می خواهم با من با پیغام خصوصی تماس بگیرند. اگر این مقاله از سایت دیگری آمده و اجازه ای گرفته نشده ، دسترسی کاربری که این کار را کرده است برای همیشه می بندم و متاسفانه مجبور هستم این مقاله را نیز پاک کنم. تنها در صورتی این مقاله باقی می ماند که حق کپی رایت اجرا شود.

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا