بی بی کد رندر....

mahyarP

Member
سلام به همه مجید آنلاینی های عزیز...
این اولین پست من تو مجید آنلاین خوشحال میشم نظرتونو در مورد این رندر بدین و به من در جهت پیشرفت کمک کنید:rose:

تریدیمکس 2012- ویری 2-<<<>>

مدل سازی خاصی که نداره... جز کتاب ها و اون صندلی بقیه رو تو محیط مکس خودم ساختم.

بیشتر هدفم نورپردازی و رندر بوده... از نور ویری لایت استفاده کردم.. و دوربین ویری:rose:
attachment.php

رندر بعدی... بعد حذف وتغییر رنگ گلدان...یه کم هم توفتوشاپ باهاش ور رفتم

attachment.php

پیوست ها

• site.jpg
    site.jpg
    285.8 کیلوبایت · بازدیدها: 102
  • site3.jpg
    site3.jpg
    276.9 کیلوبایت · بازدیدها: 76
آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
سلام
واقعا عالی شده
خوب تونستی همه چیزو باهم مچ کنی ولی کمی زیاد روی شده مثلا لیوان های بالا اون میز حذف بشه خیلی سنگین تر میشه کارت
رنگ کادر اون تابلو مناسب نیست
برای ایجاد هارمونی نباید حتما یک جسم بایک رنگ رو جای دیگه کپی کنی باید کمی خلاقانه تر و زیرکانه تر عمل کنی
البته کتاب های داخل قفسه هم کم اهمیت تو ایجاد حس هماهنگی نیستن با رنگ متناسب با فضا باشند
درکل عالی بود رندر ونور پردازی هم خوبه

madmaster_3d

Well-Known Member
اول ورودت رو به سایت خیر مقدم میگم ( از عارف رودتر گفتم :lol:) شوخی می کنم
من رشتم معماری نیست ولی از دید یک بیننده واقعا از رنگها و اتاق و رندر خوشم اومد. حس تازگی و خوشجالی به آدم دست میده. همه چیز عالیه. البته از نظر کار متریال های لیوان و گلدون یکمی نمیخونه با محیط. غیر واقعی میزنن شاید اگر حالت پلاستیک و یکمی رفلکت بلور بهش بدی بهتر بشن .

mahyarP

Member
سلام
واقعا عالی شده
خوب تونستی همه چیزو باهم مچ کنی ولی کمی زیاد روی شده مثلا لیوان های بالا اون میز حذف بشه خیلی سنگین تر میشه کارت
رنگ کادر اون تابلو مناسب نیست
برای ایجاد هارمونی نباید حتما یک جسم بایک رنگ رو جای دیگه کپی کنی باید کمی خلاقانه تر و زیرکانه تر عمل کنی
البته کتاب های داخل قفسه هم کم اهمیت تو ایجاد حس هماهنگی نیستن با رنگ متناسب با فضا باشند
درکل عالی بود رندر ونور پردازی هم خوبه

ممنونم از لطفت

با نظرت کاملا موافقم.... خودمم احساس کردم زیاده روی شده تو قسمت بالای میز... یک رندر دیگه میگیرم و پیشنهادات شما دوست عزیز رو توش اجرا میکنم... ممنونم

mahyarP

Member
اول ورودت رو به سایت خیر مقدم میگم ( از عارف رودتر گفتم :lol:) شوخی می کنم
من رشتم معماری نیست ولی از دید یک بیننده واقعا از رنگها و اتاق و رندر خوشم اومد. حس تازگی و خوشجالی به آدم دست میده. همه چیز عالیه. البته از نظر کار متریال های لیوان و گلدون یکمی نمیخونه با محیط. غیر واقعی میزنن شاید اگر حالت پلاستیک و یکمی رفلکت بلور بهش بدی بهتر بشن .

ممنونم لطف داری

در مورد متریال های لیوان و گلدون....با شما موافقم... راستش اول گلدون هم مشکلی بود و یک بار سفید تست کردم... بعد فکر کردم همه چیز شده سیاه و سفید!!!

تا این که اون رنگ ها رو در اون آبجکت ها اعمال کردم... اما نتیجه خوبی نداد!! اما دیگه حس دوباره تست کردن نداشتم... ایشاالله تا فردا یه رندر دیگه از کار میگیرم و اصلاح میکنم:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. کار خیلی خوبی شده
زاویه دوربین هم خیلی مناسب کوچلو جمع و جور و ملس شده.
نور پردازی خیلی حقیقی و رئال شده.
چیدمان فضایی هم خیلی خوب شده.
ایراد کوچولو داره مثل اوربرایت شدن بعضی جاها
ظروف با رنگ غلیظ سبز و قرمز توی قفسه
گلدون سفید خیلی بهتر شده تا اون قرمزه.
در کل کار خوبیه.منتظر کارهای بعدی هستیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا