رندر hdri

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
من میخوام یه رندر اچ دی ار ای از یه ماشین بگیرم.
عکس پانوراما رو دارم که بندازم روی sphere برای رفلکت
اما مشکل اینجاس که بعد از رندر اون عکسی که باید تو فوتوشاپ بزارم پشت ماشین چه جوری درست کنم. چون اون عکس نباید پانوراما باشه حالا باید چه جوری یه عکس معمولی از اون پانوراما درست کنم.

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام. عکسی که به عنوان پس زمینه روی sphere میندازید باید مثل UV همون sphere تغییر داده شده باشه تا وقتی روش میفته اعوجاج نداشته باشه.
اگر عکسی رو بندازید که در حالت عادی صاف و تخت دیده میشه مواج دیده میشه.

عبارت spherical panorama رو در گوگل سرچ کنید تا نوع عکسها رو ببینید و متوجه منظورم بشید.
ضمنا" اگر بخواهید از یه عکس که به صورت کره ای گرفته شده به صورت تخت توی فتوشاپ برای کامپوزیت استفاده کنید میتونید یه رندر از عکس در حالتی که روی یک کره افتاده و موقعیت مناسبی داره بگیرید.
موفق باشید

koorosh_kh

باحالترین کاربر
درسته منظورم همون برای کامپوزیت بود .
کارم راه افتاد.
مرسی خیلی خیلی ممنون :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
برای کامپوزیت کردن به غیر از اینکه ازش رندر بگیریم راه دیگه ای نیست اخه وقتی از عکس رندر میگیریم دیگه کیفیت اولیه رو نداره!

سلام چرا یا imaged based light کار نمی کنید افت کیفیت کمتر میشه امیت فوتون راهم زیاد کنید با کوآلیتی خیلی خوب میشه

koorosh_kh

باحالترین کاربر
میشه حمید جان بیشتر توضیح بدی این imaged based light چی هست؟

vpvswtosx3zifnwjovng.jpg

با فعال کردن تیک بالا و دادن عکس بهش می تونید یه enviorment خیلی زیبا درست کنی دوست من با مقدار های light emission و photon emision که بازی کنید دستتون میاد تو درس introducton to mental ray 2009 میاد خیلی عالی پارامتر هاش را توضیح میده پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کنید اما به طور کلی با فعال کردن emit light میاد از عکسی که به این sphere دادید از نقاط خیلی روشنش نور میسازه در حدی که اگه قدرت را زیاد کنید حتی سایه هم بر اساس این نور ها درست می کنه !! پارامتر هاش که اسماش روشه تو emit light اما پارامترا emit photon برا gi و کاستیک ها فعال میکنه که تقریبا تکنولوژیش واقعا واسه آدم جا سوال داره اگه می خواهید کاملا متوجه حرفام بشید introducton to mental ray 2009 را حتما دانلود کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا