قالب رندر hdri r8

Bullet

Member
عزيز دمت گرم اين كار آخري كه روشنه خيلي خوبه .
راستي توي منتال ري بايد hdr رو كجاش بزنم ؟‌؟‌ كجا استفاده ميشه ؟‌
ممنون ميشم ياد بدي .

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام کروش جان
کار خوبی شده فقط بنظرم رو سایه ها و شیشه ماشین بیشتر باید کار میکردی
اینم یکم پست پرو از من :green:
محمد عزیز پست کرد منم هوس کردم
:green:

attachment.php

پیوست ها

• composit 5.jpg
    composit 5.jpg
    372.8 کیلوبایت · بازدیدها: 37

koorosh_kh

باحالترین کاربر
عزيز دمت گرم اين كار آخري كه روشنه خيلي خوبه .
راستي توي منتال ري بايد hdr رو كجاش بزنم ؟‌؟‌ كجا استفاده ميشه ؟‌
ممنون ميشم ياد بدي .

اگر با مایا کار میکنید باید توrender seting از image based liting استفاده کنید.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام کروش جان
کار خوبی شده فقط بنظرم رو سایه ها و شیشه ماشین بیشتر باید کار میکردی
اینم یکم پست پرو از من :green:
محمد عزیز پست کرد منم هوس کردم
:green:

attachment.php

سلام مجید جان درسته رو سایه بازم میشد کار کرد پست پرو خیلی توش موثر که شما و آقای کریمی زحمتشو کشیدید همینجا دوباره تشکر میکنم.
ولی این HDRi عجب دردسرهایی داره .
موفق باشید:rose::rose::rose::rose::rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
hdri با کیفیت های مختلفی هست با کیفیت خوبش واقعا عالیه مثل این پایینیه اما حجمش بالاست نتونستم دان کنم:green:
http://www.hdri-locations.com/freesample.php

اینی که من استفاده کردم حجمش 13 مگ بود و کیفیتش خیلی بالا بود اما چون پانوراما بود و برای کامپوزیت تو فتوشاپ عکس فلت میخواست تو مایا ازش رندر گرفتم که به این حال و روز در اومد
من دیگه راهی بلد نبودم تا بدون افت کیفیت به عکس معمولی تبدیلش کنم.:-?

max vray

کاربر VIP
متاسفانه من مایا بلد نیستم که راهنمایی کنم:-?
این hdri هم که لینکش دیدی حدود 300 مگه:shock:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
آقا کوروش خسته نباشید ... عالی شده ...حرف نداره ......موفق باشی ....:rose:

جاداره از آقا مجید و max vray هم تشکر مخصوص بشه بابت لطفاشون .... شماهم خسته نباشید ....:green:

موفق و پیروز باشید .....................................................................................................:cool:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
آقا کوروش خسته نباشید ... عالی شده ...حرف نداره ......موفق باشی ....:rose:

جاداره از آقا مجید و max vray هم تشکر مخصوص بشه بابت لطفاشون .... شماهم خسته نباشید ....:green:

موفق و پیروز باشید .....................................................................................................:cool:

مرسی دقیقا از اینکه اهمیت دادن و کمک کردن جای تشکر داره:rose::rose::rose::rose:
راستی یه برنامه پیدا کردم که پانوراما رو به عکس صاف یا همون back Plate تبدیل میکنه
اسمش panini یه سایت هست که برای دانلود گذاشته اما نمیزاره ایرانی ها دانلود کنن چند تا سایت دیگه هم هستن که شیلتر شدن میخواستم یه وی p ان بخرم پول از حسابم کم شد اما vپیn و نداد:mad: وقتی رفتم قسمت کانتکت سایت دیدم غیر فعاله:shock:
خلاصه این بود داستان باورنکردنیه یه دانلود نافرجام:green:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خیلی کار خوبی شده.در مورد مدل راستش زیاد مهارتی ندارم.به نظرم خیلی خوب شده.
استدیو زیاد جالب نشده.
در مورد شیدرها چراغ جلو که به نظرم یکی از سخت ترین بخش هاست رو خیلی خوب در اوردی.
شیدر شیشه خوب نشده.به خاطر زیاد بودن ior هست.باعث شده به جای شیشه به عدسی تبدیل بشه.
رندر hdr هم خوب نشده.چون رزولوشن hdr پائین هست.به نظرم هیچ وقت نباید از hdr به عنوان بک گراند استفاده کرد.ساختار اصلی hdr برای کنترل رفلکت ها هست.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام. خیلی کار خوبی شده.در مورد مدل راستش زیاد مهارتی ندارم.به نظرم خیلی خوب شده.
استدیو زیاد جالب نشده.
در مورد شیدرها چراغ جلو که به نظرم یکی از سخت ترین بخش هاست رو خیلی خوب در اوردی.
شیدر شیشه خوب نشده.به خاطر زیاد بودن ior هست.باعث شده به جای شیشه به عدسی تبدیل بشه.
رندر hdr هم خوب نشده.چون رزولوشن hdr پائین هست.به نظرم هیچ وقت نباید از hdr به عنوان بک گراند استفاده کرد.ساختار اصلی hdr برای کنترل رفلکت ها هست.

مرسی :rose:
با مشکلاتی که گفتید موافقم از تعریف ها هم ممنون.:rose:
انشاالله تو کار بعدی این مشکلات رو برطرف میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا