رندر گیری چند پروژه ی انیمیشن

atauxh

Member
سلام دوستان می خواستم ببینم آیا راهی هست که بعد از تموم شدن یک پروژه ی انیمیشنی(مجموعه ای از چندین فریم)پروژه بعدی انیمیشن رو هم که قبلا آماده شده بدون نیاز به حضور فردی جلوی کامپیوتر و اجرا کردنش انجام بشه و رندر گیری بشه...؟؟ لطف کنید و کمکم کنید در مورد خاموش کردن کامپیوتر پس از اتمام رندر گیری هم راهی وجود داره؟؟؟

nc_hamid

Member
سلام برای این کار باید از backburner استفاده کنی .
برای رندر شبکست اما با یک سیستم هم می تونی ازش استفاده کنی .
کار باهاش راحته .
اول باید Manager.exe رو که تو قسمت Backburner هست رو برای سیستم اصلی اجرا کنی . Server.exe رو هم برای بقیه سیستم ها باید اجرا کنی . بعد موقع رندر پروژه باید گزینه netRender رو بزنی ( تو ورژن ها ی قبل از مکس 2013 تو خود صفحه اصلی رندر ه اما تو 2013 به بالا تو قسمت BatchRender قرار داره) . پروژه برای رندر به Backburner فرستاده می شه . می تونی چند پروژه رو بهش بدی . برای مدیریت رندر ها ( زمان رندر ها نوبت بندی سیستم ها و غیره) رو همون سیستمی که Manager.exe رو اجرا کردی Monitor.exe رو اجرا کن . پروژه ها رو می تونی ببینی .
من خودم برای پروژه هام از این روش استفاده می کنم . یه سری قلق هم داره که اگه سرچ کنی به راحتی متوجه می شی

atauxh

Member
آقا بی نهایت ممنون هنوز امتحان نکردم اگه سوالی بود کمکم کنید ممنون

atauxh

Member
من سعی کردم چند آموزش در این مورد ببینم ولی متاسفانه نتونستم اون رو برای یه کامپیوتر اجرا کنم میشه لطف کنید فوتشو بگین که دیگه از آلاخون والا خونی در بیام:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا