رندر گیری با لپ تاپ یا pc?

66066

Member
سلام دوستان
من مشکلی در رندرگیری ویری دارم که امیدوارم کمکم............
بعد انجام تمام مراحل مدلینگ در اتوکد و در نهایت متریال دهی در مکس برای گرفتن رندر اقدام کردم ،البته رندر تست بود با پایین ترین کیفیت و به دلیل حجم بالای کارم که از درخت و چمن استفاده شده بود رندر تست من بعد از 4مرحله در مرحله آخر یعنی پنجمین مرحله ارور داد و لازم به ذکر هست که من با لپ تاپ کار میکنم که :
cpu: 3
ram:4g
'گرافیک 512
هارد 320g
حالا سوالم این هست که pc با اطلاعات :
ram:2g
'cpu :2
وگرافیک 1g
و هارد 1ترابایت
کار منو راه میندازه و رندرمو میگیره ؟و یه چیز مهم دیگه من درخت ها مو پروکسی کردم و هارد لپ تاپ خودم نیمه پر هست اگر کلا خالی کنم به نظرتون رندرمو میگیره ؟
در کل هرکسی نظری داره دریغ نکنه چون حدودا 1هفته ای مشغول بودم و بی نتیجه ..............

mojtaba 3d

Member
نه داداش سیستمی که شما پیشنهاد کردی اصلا مناسب نیست.اگه تواناییشو داشتی به نظر من این سیستمو جمع کن.

Ram:8gig

grapic:256 bit

cpu:core i7

hard:1tb

66066

Member
نه داداش سیستمی که شما پیشنهاد کردی اصلا مناسب نیست.اگه تواناییشو داشتی به نظر من این سیستمو جمع کن.

Ram:8gig

grapic:256 bit

cpu:core i7

hard:1tb

دوست عزیز ممنون از پاسخت اما من سیستمی نمیخوام جمع کنم یعنی فعلا
این مشخصاتی که گفتم برای pc هست که دارم ،شنیدم که اگه لپ تاپ تمام اطلاعاتش از جمله گرافیک و سی پی یو و غیره حتی اگه 2 برابر pc خونگی باشه باز کاراییش نسبت با لپ تاپ بهتره
حالا نمیدونم واقعا اینطور هست؟؟؟؟؟؟:-?

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
عزیز هارد و گرافیک تو رندر تاثیر چندانی ندارن.
ببینید، اگه سیستم شما برای رندر کم میاره مینونی از روش Distributed rendering استفاده کنی به این صورت که هسته های CUP هر دو سیستم به کمک هم میان تا صحنه رو رندر کنن.
البت که یه سری فوت و فن ها و دردسر هایی داره ولی اگه کارت گیره میتونی این روش رو بری.

حق یارت

66066

Member
سلام
عزیز هارد و گرافیک تو رندر تاثیر چندانی ندارن.
ببینید، اگه سیستم شما برای رندر کم میاره مینونی از روش Distributed rendering استفاده کنی به این صورت که هسته های CUP هر دو سیستم به کمک هم میان تا صحنه رو رندر کنن.
البت که یه سری فوت و فن ها و دردسر هایی داره ولی اگه کارت گیره میتونی این روش رو بری.

حق یارت

ممنون به نظرم این روشی که گفتید خیلی کمکم میکنه میشه بیشتر راجبش توضیح بدید یا فایلی چیزی دارین در اختیارم بزارین ،کارم خیلی لنگه
یه دنیا ممنون میشم...........

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
من یه video خوب از u tube گرفتم خیلی خوبه و کامل توضیح میده ولی زبونت چینیه :green: .
ــــ此合集收集了 个高细节雕花扶手模型,此为模型 材质文件版包含 文件格式ــــ
:green:

این توضیحش به زبون ساده و چینی بود (شوخیدم) ولی اگه خود video رو بخوای برو به این لینک u tube عزیز و دانلودش کن و به قل خودشون enjoy ـش رو ببر.
اگه سوالی هم این میون داشتی هم اینجا هم به صورت یه پست جدبد بذار تا من یا دوستان در حد توانمون کمکت کنیم عزیز.

حق یارت :rose:

آخرین ویرایش:

66066

Member
من یه video خوب از u tube گرفتم خیلی خوبه و کامل توضیح میده ولی زبونت چینیه :green: .
ــــ此合集收集了 个高细节雕花扶手模型,此为模型 材质文件版包含 文件格式ــــ
:green:

این توضیحش به زبون ساده و چینی بود (شوخیدم) ولی اگه خود video رو بخوای برو به این لینک u tube عزیز و دانلودش کن و به قل خودشون enjoy ـش رو ببر.
اگه سوالی هم این میون داشتی هم اینجا هم به صورت یه پست جدبد بذار تا من یا دوستان در حد توانمون کمکت کنیم عزیز.

حق یارت :rose:

دوست عزیز ممنونم از کمکت خیلی مفید بود
فقط سوالی که دارم Launch V-Ray DR spawner
چه طوری باید در سیستم کلاینت فعال کنم اصلا از کجا میاد؟:):rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ببین عزیز vrayspawner توی روت ـه فایل مکس ـته. این یه نکته
2. این vrayspawner رو باید توی سیستم slave ـت فعال کنی و بعد فعال کردنش برای این که بتونه رندر کنه برای خودش یه برنامه مکس RUN میکنه که تو نمیتونی ازش استفاده کنی و بالا بیاریش فقط برای محاسبه ی خودش run میکنه.
3. برای این که سیستم slave ـت بتونه تکسچر های فایلت رو بخونه باید همه مخلفات صحنه مکس رو توی یه فولدر که تبدیل به map drive شده و بر روی سیستم master ـت هست بریزی و فایل هات رو از روی اون باز کنی.
من توی یکی از پست ها هم روش ساخت map network drive رو تصویری گذاشه بودم ولی الان نمیدونم کجاست، اگه بلدی که چه خوب ولی اگه نه و به مشکل خوردی بگو شاید اگه یه مقدار وقت بذاری میتونی از توی همین تاپیک ها پیداش کنی. خودمم یه سرچکی میکنم ببینم پیداش میکنم یا نه.
برای ساخت map network drive هم باید بری توی صفحه اول my computer اون بالا نوشته map network drive بعد اسمش رو انتخاب میکنی و بعد فولدر مورد نظرت رو . این ور انجام بده اگه باز به مشکلی خوردی بگو

درضمن برای جابجا کردن فایل مکست به این قسمت یعنی بردن همه تکسچر ها و مخلفات اگه روشی بلد نیستی بگو تا بگم. اصلا چرا هی سوال کنی؟ میگم اگه نمیدونستی انجام بده. فیل مکس رو که باز میکنی تو قسمت save as گزینه ی Archive رو انتخاب کن ، با این روش مکست هر چی تکسچر یا صدا و تصویر هست از همه جا جمع میکنه و تو یه فایل zip ذخیره میکنه و تو حالا راحت میتونی این رو بر داری هر جا که میخوای ببری و راحت extract ـش کنی و بدون پیغام تغییر مسیر تصویر یا تکسچر ازش استفاده کنی.

حق یارت

66066

Member
ببین عزیز vrayspawner توی روت ـه فایل مکس ـته. این یه نکته
2. این vrayspawner رو باید توی سیستم slave ـت فعال کنی و بعد فعال کردنش برای این که بتونه رندر کنه برای خودش یه برنامه مکس RUN میکنه که تو نمیتونی ازش استفاده کنی و بالا بیاریش فقط برای محاسبه ی خودش run میکنه.
3. برای این که سیستم slave ـت بتونه تکسچر های فایلت رو بخونه باید همه مخلفات صحنه مکس رو توی یه فولدر که تبدیل به map drive شده و بر روی سیستم master ـت هست بریزی و فایل هات رو از روی اون باز کنی.
من توی یکی از پست ها هم روش ساخت map network drive رو تصویری گذاشه بودم ولی الان نمیدونم کجاست، اگه بلدی که چه خوب ولی اگه نه و به مشکل خوردی بگو شاید اگه یه مقدار وقت بذاری میتونی از توی همین تاپیک ها پیداش کنی. خودمم یه سرچکی میکنم ببینم پیداش میکنم یا نه.
برای ساخت map network drive هم باید بری توی صفحه اول my computer اون بالا نوشته map network drive بعد اسمش رو انتخاب میکنی و بعد فولدر مورد نظرت رو . این ور انجام بده اگه باز به مشکلی خوردی بگو

درضمن برای جابجا کردن فایل مکست به این قسمت یعنی بردن همه تکسچر ها و مخلفات اگه روشی بلد نیستی بگو تا بگم. اصلا چرا هی سوال کنی؟ میگم اگه نمیدونستی انجام بده. فیل مکس رو که باز میکنی تو قسمت save as گزینه ی Archive رو انتخاب کن ، با این روش مکست هر چی تکسچر یا صدا و تصویر هست از همه جا جمع میکنه و تو یه فایل zip ذخیره میکنه و تو حالا راحت میتونی این رو بر داری هر جا که میخوای ببری و راحت extract ـش کنی و بدون پیغام تغییر مسیر تصویر یا تکسچر ازش استفاده کنی.

حق یارت

bubo3d عزیز lمن نتونستم vray spawner رو پیدا کنم اگر ممکنه دقیق تر توضیح بدهی ......:sad:
ودر باره قسمت های دیگه فکر میکنم مشکلی نباشه:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز تو بگو ورژن مکس و VRay ـت چنده چون از یه ورژن به بعد spawner امد تو روت خود مکس
یا تو خود روت مکس باید باشه یا توی program files اگه win 64 داری توی program files 86 > chaos group باید باشه اونجا هم یا تو روتشه یا توی فولدر tools
اگه باز پیدا نکردی خود اسم vrayspawner رو توی درایو C ـت سرچ کن تا برات پیدا کنه.

66066

Member
bubo 3d خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون از کمکت
vrayrtspawner در قسمت chaos group قرار داشت
ورژن 3در من 2009 و ویری ام 1.5 هست
اگر در مرحله ای سوالی داشتم میپرسم ...........:oops::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا