رندر کردن انیمیشن

hamidroosta

Active Member
سلام دوستان خوببب
من دوثانیه ویا بیشتر انیمیت زدم الان میخواهم این چند ثانیه را رندر بگیرم وبه صورت فیلم اون را ذخیره کنم موتور رندرم منتال ری باشه
تنظیماتش و...چطوری هست ؟؟؟؟؟
امیدوارم کسی بهم کمک کمک کنه

amirz1376

Well-Known Member
داخل منتال نمیتونی بصورت فیلم خروجی بگیری . فقط بصورت عکس های پشت سر هم خروجی میده . برا اینکارم تنظیمات رندرو باز کن از بالاش روی mental ray قرار بده و تنظیمات عکس زیرو بزار روش. بعد اون بالا سمت چپ خود مایا رو بزار رو حالت rendering و بعد از اون بالا render>bath render

پیوست ها

• mental.jpg
    mental.jpg
    204.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
برای اینکه بخوای خروجی بصورت فیلم در بیاد توی تنظیمات رندر قسمتFile output گزینه Avi رو انتخاب کن (کاری به منتال و غیره نداره)، ولی هیچ موقع بصورت فیلم خروجی نگیر چون وقتی اگه مایا قاطی کنه و یا سیستم رستارت بشه کل اون خروجی میپره. بهترین کار خروجی بصورت عکس هست و بعد با نرم افزاهای تدوین بصورت فیلمش کن.

Seyed3D

Member
البته اصلا توصیه نمیشه که کار رو به صورت فیلم رندر بگیری . چون بعدا برای کمپوزیت به مشکل بر میخوارید.
اگه به صورت عکس هم رندر میکنید و به قولی image sequence تشکیل میدین یه برنامه رایگان اوپن سرس فوق العاده قدرتمند هم برای ویرایش فرمتی تصاویر هم وجود داره که با یه خط فرمان میتونید عکساتون رو به ویدئو تبدیل کنید اسم نرم افزار هست FFmpeg توی این صفحه هم یه سری کد فرمان هم هست که خیلی به درد میخورند.(نرم افزار خط فرمانی ولی خداوکلی خیلی قدرتمنده )

dust

Member
سلام دوستان .

من چجوری میتونم با استفاده از موتور رندر maxwell یا vray انیمیشنم رو batch render بگیرم ؟

یا اصلاً میشه با این دو موتور batch render گرفت یا نه ؟

با maxwell من کار نکردم. batch render توی بعضی سیستمها vray رو رندر میگیره بعضی سیستما هم نمیگیره دلیلش رو هم نمیدونم. ولی برای vray توی همون کادر تنظیمات رندر میتونی بصورت انیمیشن رندر بگیری. یعنی اگر تیک انیمیشن رو بزنی برات رندر میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا