اومدم راجب سالید راک بگم ولی خوب اول کمی از کار بگم:
اول ، ماشین های که مدل آماده اش موجود هست رو مدل نکنید برید دنبال چیزای دیگه که ارزش کارتون بالا بره
دوم شیدر بدنه خوب شده ولی خوب تنظیمات رندر رو بالا نگرفتی کمی نویز رو بدنه ماشین هست که همچین بدنه متالیکی زیر نور خورشید نویز نباید داشته باشه شیدر شیشه هم خوب نیست.
در کل خوب هست نمیگم بد هست مخصوصا که میگی اولین بار هست که با وی ری رندر میگیری.
خوب بریم سراغ سالید
پیشنهاد من اینه که اصلا ازش استفاده نکنید تنبلتون میکنه و به استفاده از پری ست های آماده عادت میکنید چون بار هر تغییری که تو پلاگین میدید کلی تنظیم عوض میشه بدونه اینکه بدونید چیکار میکنه دنبال این باشید که خودتون تک به تک پارامترهای رندر رو تنظیم کنید.
سالید برای کارای عجله ای خوبه که وقتن تنظیم تنظیمات رو ندارید و میخواید در زمان کم نتیجه نسبتا مناسبی بگیرید.
خب سلام اول بهزاد جان و سال نوت مبارک !!!
اول ، برای چی مدل نکنیم مگه ایرادی داره ؟ مگه ارزش کارمون کمه ؟؟؟
دوم ، بله حق با شماست تنظیمات هم خوب گرفتم تمام نویز ها از دستی داده شده من تمام کارهامو نویز میدم شاید از نظر شما ایراد باشه اما من خیلی خوشم میاد . شیشه هم کاملا فیزیکیه شاید تو پست پرو خرابش کردم .
در کل هم ممنونم از شما اما من نگفتم اولین باره با ویری رندر میگیرم من 2 ساله با ویری کار میکنم ولی اولین کاریه که از خودم میزارم و با ویری رندر شده قبلی ها با اریون و منتال و فرای بود .
خوب بریم سراغ سالید
نخیر مخالفم این نرم افزار دو جنبه داره :
- یکی پریست هاش .
- یکی بهینه سازی
بخش بهینه سازیش خیلی خوبه الان شما فکر کردی من یه مدل اماده اواردمو یک سان گذاشتمو سالید رو اواردم و یک پریست انتخاب کردم و آتـــــــــــــــــــش !!! بزن که بریم !! نخیر !!! 2 روزه دارم روش کار میکنم بعد از آخر با سالید بهینش کردم .
بله اونهم میشه و ممنون که نظرت رو دادی شما استادی باید بیشتر نظر بدی ...
موفق باشی