قالب رندر نیسان - 3Ds Max - Vray

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به همهی دوستان قبلش عیدو به همه تبریک میگم امید وارم عیدتون واقعا عید بشه !!!
خب اولین رندر رسمیم با ویری من تاحالا کاری رو با وی ری کامل زده بودم همش منتال بود امیدوارم خوشتون بیاد ...

za52y2vj0lejitpz4d2.jpg

خب رندر چهارم (قراره رو این تصویر پر جلوه های ویژه مثل دود و ... بشه ) :
okhfg5ongfeyaj5fjveh.jpg

e8qta2d87f3odrin82l.jpg

رندر دوم :

mtjfi8mt5ath59hhtk6v.jpg

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

ممنون از همه ، همگی لطف دارید این یه رندر تست بود کلش 20 دقیقه رندر شد
جالبه بدونید این رندر با ویری شد 1 ساعت با استفاده از SolidRocks شد 20 دقیقه !!!!!!!
اره مدل کار رو دوستم زده اسمش هم هست امیر رسا
اما بقیه کار ها همش کار منه !!!

Mehran coyote

Well-Known Member
چطوری حمید جون
کارت خیلی قشنگ شده
زاویه دوربین ها خیلی خوب شدن و از نظر نورپردازی و مدل هم که دست دوستت بوده عالی شدن (درب باک لوپلی شده خیلی تو شچمه)

یه رندر فینال بگیر ببینم چه کار میکنی :rose:

LinkinForEver

چرا اینکار تاپ گالری نمیره؟ واقعا چرا؟

سلام مرســــــــــــــــــــــــی
اوه ه ه ه ه کو تا گالری ...
اما اگه فمیدی به ماهم بگو :green:
خیلی لطف داری

سایت خراب بود نشد پیام بدم زود تر شرمنده همه

LinkinForEver

چطوری حمید جون
کارت خیلی قشنگ شده
زاویه دوربین ها خیلی خوب شدن و از نظر نورپردازی و مدل هم که دست دوستت بوده عالی شدن (درب باک لوپلی شده خیلی تو شچمه)

یه رندر فینال بگیر ببینم چه کار میکنی :rose:

سلام خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاد لطف داری
مهران اواسه مسابقه اماده ای که ؟؟؟؟
اون باک رو منم فکر کردم لوپلی اما واقعیش هم همینطوری ( البته اینو خود مدلر میگفت )

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاد لطف داری
مهران اواسه مسابقه اماده ای که ؟؟؟؟
اون باک رو منم فکر کردم لوپلی اما واقعیش هم همینطوری ( البته اینو خود مدلر میگفت )
مگه قراره دوره شهر بدویم :green:
آره دادا آمادم
در باره اون باک شاید کارخونه یا احسان درویشی که قبلا این کارو زده اشتباه کردن !!!!!
طرف یه چیزی گفته بپیچونه :wink:

پیوست ها

• Nissan-GT-R_00.jpg
    Nissan-GT-R_00.jpg
    111.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

Ali_CG

Well-Known Member
حمید جان خسته نباشی . ..
کار خیلی قشنگی شده و بسی لذت بردم . . .
منتظر رندر اصلی و تاپ گالری هستم . . .
سال نو هم بر همه مبارک . . . :rose:

LinkinForEver

ممنون از همگی و سال نو همه تون مبارک ...

خب SolidRock کلا یک مگ بیشتر نیست واست آپ میکنم از عید دیدنی اومدم
عالیه ...
اصلا صحنه رو با ویری درست کن موقعی که اماده رندره SolidROcks رو میزنی بعد تنظیماتت رو درست میکنه خودکار به طوری که زمان رندر 3 تا 6 برابر بشه بستگی به صحنه داره همین الان رندر سوم رو با خود ویری زدم شد 1 و 34
با Solid زدم شد 16 دقیقه !!!!!!!!
خیلی خوبه ، هم واسه معماری میشه هم واسه انیمیشن بعد یکجا یک پارامتر داره که میتونی بگی این رندر خارجی یا داخلی معماری یا انیمیشن و ...

.:BehzAd:.

Active Member
اومدم راجب سالید راک بگم ولی خوب اول کمی از کار بگم:

اول ، ماشین های که مدل آماده اش موجود هست رو مدل نکنید برید دنبال چیزای دیگه که ارزش کارتون بالا بره

دوم شیدر بدنه خوب شده ولی خوب تنظیمات رندر رو بالا نگرفتی کمی نویز رو بدنه ماشین هست که همچین بدنه متالیکی زیر نور خورشید نویز نباید داشته باشه شیدر شیشه هم خوب نیست.

در کل خوب هست نمیگم بد هست مخصوصا که میگی اولین بار هست که با وی ری رندر میگیری.

خوب بریم سراغ سالید

پیشنهاد من اینه که اصلا ازش استفاده نکنید تنبلتون میکنه و به استفاده از پری ست های آماده عادت میکنید چون بار هر تغییری که تو پلاگین میدید کلی تنظیم عوض میشه بدونه اینکه بدونید چیکار میکنه دنبال این باشید که خودتون تک به تک پارامترهای رندر رو تنظیم کنید.
سالید برای کارای عجله ای خوبه که وقتن تنظیم تنظیمات رو ندارید و میخواید در زمان کم نتیجه نسبتا مناسبی بگیرید.

LinkinForEver

اومدم راجب سالید راک بگم ولی خوب اول کمی از کار بگم:

اول ، ماشین های که مدل آماده اش موجود هست رو مدل نکنید برید دنبال چیزای دیگه که ارزش کارتون بالا بره

دوم شیدر بدنه خوب شده ولی خوب تنظیمات رندر رو بالا نگرفتی کمی نویز رو بدنه ماشین هست که همچین بدنه متالیکی زیر نور خورشید نویز نباید داشته باشه شیدر شیشه هم خوب نیست.

در کل خوب هست نمیگم بد هست مخصوصا که میگی اولین بار هست که با وی ری رندر میگیری.

خوب بریم سراغ سالید

پیشنهاد من اینه که اصلا ازش استفاده نکنید تنبلتون میکنه و به استفاده از پری ست های آماده عادت میکنید چون بار هر تغییری که تو پلاگین میدید کلی تنظیم عوض میشه بدونه اینکه بدونید چیکار میکنه دنبال این باشید که خودتون تک به تک پارامترهای رندر رو تنظیم کنید.
سالید برای کارای عجله ای خوبه که وقتن تنظیم تنظیمات رو ندارید و میخواید در زمان کم نتیجه نسبتا مناسبی بگیرید.

خب سلام اول بهزاد جان و سال نوت مبارک !!!
اول ، برای چی مدل نکنیم مگه ایرادی داره ؟ مگه ارزش کارمون کمه ؟؟؟
دوم ، بله حق با شماست تنظیمات هم خوب گرفتم تمام نویز ها از دستی داده شده من تمام کارهامو نویز میدم شاید از نظر شما ایراد باشه اما من خیلی خوشم میاد . شیشه هم کاملا فیزیکیه شاید تو پست پرو خرابش کردم .
در کل هم ممنونم از شما اما من نگفتم اولین باره با ویری رندر میگیرم من 2 ساله با ویری کار میکنم ولی اولین کاریه که از خودم میزارم و با ویری رندر شده قبلی ها با اریون و منتال و فرای بود .

خوب بریم سراغ سالید
نخیر مخالفم این نرم افزار دو جنبه داره :
- یکی پریست هاش .
- یکی بهینه سازی

بخش بهینه سازیش خیلی خوبه الان شما فکر کردی من یه مدل اماده اواردمو یک سان گذاشتمو سالید رو اواردم و یک پریست انتخاب کردم و آتـــــــــــــــــــش !!! بزن که بریم !! نخیر !!! 2 روزه دارم روش کار میکنم بعد از آخر با سالید بهینش کردم .
بله اونهم میشه و ممنون که نظرت رو دادی شما استادی باید بیشتر نظر بدی ...
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا