رندر نهای با آسمان بصورت ترنس پرنت

ALI_TAKHTI

Active Member
سلاااااااااااااااااااااام به همه.
آقا هزار جور مدل آسمون تو کارمون قرار دادیم تا حالا.الان این یه مدل رو دارم کار میکنم تا این روهم تست کنم.
میخوام رندر نهایی به این صورت باشه که آسمونم ترنس پرنت باشه و آسمون رذو تو فوتوشاپ اضافه کنم.
من نور رو اینویزیبل کردم
فایل رو با پسوند png سیو کردم و تیک آلفا رو برداشتم.اما بازم آسمون دار میاد.این فوت آخرش چیه؟
موتوشکرم.

ALI_TAKHTI

Active Member
400 تا بازدید کننده بدون یک جواب.یعنی منظورم رو خوب نرسوندم یا کسی بلد نبود؟

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
جواب

سلام دوست من
چرا اگر می خوای آسمون رو در فوتوشاپ اضافه کنی ، اصلاً تو کار رندر می گیریش ؟ اگر برای انعکاسات می خوای که در تنظیمات رندر VRay ، همون آسمون رو به هر 3 تا قسمت منوی Environment نسبت بده . حالا اون پلان یا نیم دایره ای که بهش مپ آسمون دادی کلاً حذف کن . در این شرایط فقط مپ آسمون رو بعد از لود کردن تو هر 3 تا قسمت Environmet , Reflection و Refraction ، توی یک سلول بکش و در منوی Coordinates ، قسمت Mapping رو روی Screen و نوعش رو Environ قرار بدید .
حالا در رندر شما همون آسمون رو در تمام انعکاسات بطور دقیق دارید ولی در رندر نیست و اگر رندر خودتون رو با فرمت PNG سیو کنید همونی میشه که فرمودید .

en.jpg

موفق باشید

:rose:

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
عزیزم از اینکه وقت گذاشتی ممنونم.اما اینها رو خودم بلدم شرمندم نکن.
ببین من منظورم اینه. من نور عمومیم رو یه دوم لایت ویری قرار دادم. تو تکسچرش یه ویری اسکای میزارم بعد تو اکسپوز دی لایتش میکنم تا نور محیطیم تامین شه.البته این یه راه واسه نور روزه. هیچ کره و تکسچر آسمونی در کار نیست.حالا میخوام وقتی از این صحنه رندر میگیرم و میبرمش تو فوتوشاپ آسمون ترنس پرنت باشه. تو یه آموزش دیدم که میشه.

آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
علی آقا جسارت نشه

یا باید روش نور پردازیتون رو عوض کنید یا یک حقه بزنید !
یعنی بعد از رندر کار با همین نوری که دارید ، تمام نور ها رو پاک کنید ، برای سرعت بیشتر موتور رندر رو هم ScanLine بزارید . حالا رندر کنید صفحه سیاه میشه . ولی کانال Alpha رو که ببینید متوجه میشید که جای آسمون سیاه هست و تمام اشیاء سفید .کانال Alpha رو جدا Save کنید و به عنوان Mask در Photoshop استفاده کنید . راه های دیگه هم هست ولی این راحتتر هست .

موفق باشید

:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.علی جان برو سمت استفاده از رندر المنت توی بحث المنت.گزینه Alfa رو بزن خودش آسمون میده بهت.

جدیدترین ارسال ها

بالا