بی بی کد رندر نما با فرای و وی ری

سلام این نما رو چند روز پیش زدم و کارفرما کارو Ok داد ولی یک سری تغییرات داد و Edit کارو با فرای رندر گرفتم البته جفتشو سرعتی زدم برای فرای 3 4 تا تست رندر و برای وی ری 7 8 تا تست رندر جفتش مالی نیست در کل
رندر وی ری 10 min رندر فرای 1 ساعت
البته اولین کار فرای من بود که از وقتی کار فرشید و دیدم نصبش کردم
از لحاظ معماری مالی نیست و کارفرما سلیقش تو همین مایه ها بود حالا
منتظر نقد و بررسی شما عزیزان هستم و روش برطرف کردن عیب
متاسفم بیشتر از وقت نشد روش کار کنم ظهر نهار نخوردم دو تا کار دیگه هم دارم حجم سازی میکنم

آخرین ویرایش:

hadi_nn

Member
اولی از چپ از همه بهتر شده
بقیه هر کدوم یه مشکلی داره
متریالهای کارت انگاری مشکل دارن
مخصوصاً اون نوشته رو سر در مغازه که خیلی پر نوره

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
افکت رندر اولی خورشید رو میگم مال فرای هست؟؟! و یه سوال دیگه متریال ها وقتی با منتال متریال داده باشی وقتی تو فرای رندر میگیری خراب نمیشه منشورم مثل v-ray هست که وقتی تو منتال متریال میدی تو v-ray نمیشه رندر گرفت.تو فرای هم اینجوریه؟
و اما در مورد کار
متریال سنگ قهوه ای بدنه درز نداره؟!
از اون سنگ که به صورت سنگ آنتیک هست تو بدنه اصلا خوشم نیومد البته کار مال کارفرماست و حتما نظر اون بوده درسته؟ به جاش به نظرم آجر صنعتی بهتر جواب میداد
اطراف کار رو یکم با درخت میپوشوندی یا زاویه دوربین رو یجوری میگرفتی که اطراف دیده نشه
نورات مخصوصا اون shop رو دوست میدارم
تو متریال خیابون مشکل هست انگار!خط کشی که اونجوری نمیشه پسر خوب حداقل یه قطع شدن خطی چیزی
اون درختچه با برگ نارنجی رو یا نباید میزاشتی حالا که گذاشتی جاش درست نیست به نظرم!
درز رو تو سنگ سفید هم به نظرم یادت رفته
ولی برا کار بیرون خوبه مخصوصا ناهارم که نخوردی :rose:
موفق باشی

آخرین ویرایش:
دقیقا همه مشکلاتی که گفتی رو داره ولی چه میشه کرد زود می خواستم کارش نموم شه
در ضمن متریال سازی فرای واقعا مزخرفه با هیچ متریالیی جور در نمی یاد حتی با استاندارد مکس

جدیدترین ارسال ها

بالا