رندر فضای داخلی با منتال

درود
من می خواستم فضای داخل هال رو با منتال رندر کنم ولی مشکل پشت مشکل
اینکه من توی اموزش ها که خوندم از یک daylight استفاده می کنند و mr sky portal برای پنجره ها
بعد تصویر سفید رندر میشه نمی دونم مشکل کجاست با enviroment هم ور رفتم و یا تنظیمات کتاب باز هم سفید میشه
حالا اگه میشه کسی نورها و تنظیماتی که استفاده کرده رو بگه ما هم یه فیضی ببریم :green:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
همونطور که دوستمون گفت به منوی Environment با کلید 8 برو، Exposure رو بذار روی Logarithmic و تیک Exterior daylight رو بزن حل می شه

سلام.نه نه .اصلا توصیه نمی کنم.چون بهترین گزینه اکسپوز برای هر انجین باید مخصوص خودش باشه.وقتی با اسکن لایت کار میکنیم این گزینه خوبه.در حالت عادی بهترین گزینه برای منتال ری همون mr expose هست.
برای کار داخلی نور روز نوشته گزینه day light indoor
با اسکای پورتال خوبه.اما توجه بکن به یه نکته.باید بری توی cusmize گزینه Gamma رو روشن کنی و همه عددها رو روی 2.2 بزاری.
ولی اصلا با منتال ری نمیشه کار خوب در آورد.خیلی سخت به نتیجه میرسه
Gnomonچند تا آموزش خوب داره تو این زمینه.تو مجموعه ای که الان دارم برات رایت میزنم میزارم.

arminAnim

کاربر متخصص

سلام.نه نه .اصلا توصیه نمی کنم.چون بهترین گزینه اکسپوز برای هر انجین باید مخصوص خودش باشه.وقتی با اسکن لایت کار میکنیم این گزینه خوبه.در حالت عادی بهترین گزینه برای منتال ری همون mr expose هست.
برای کار داخلی نور روز نوشته گزینه day light indoor
با اسکای پورتال خوبه.اما توجه بکن به یه نکته.باید بری توی cusmize گزینه gamma رو روشن کنی و همه عددها رو روی 2.2 بزاری.
ولی اصلا با منتال ری نمیشه کار خوب در آورد.خیلی سخت به نتیجه میرسه
gnomonچند تا آموزش خوب داره تو این زمینه.تو مجموعه ای که الان دارم برات رایت میزنم میزارم.
چیزی که من گفتم کنتراست خوبی نمیده، فقط راه برون رفت از مشکل سفید شدنه - راه حل خود هلپ مکسه

آخرین ویرایش:

nassrin24

Active Member
برای نور پردازی نور روز فضای داخلی با منتال ری راه های زیادی هست که اتفاقا بدترین اون استفاده از day ligh هست.
باید یک free LIGHT target بذاری پشت پنجره و Emit light رو بذاری روی مربع و سایز رو خیلی کوچک کنی
در ضمن باید scale فضا هم درست کار شده باشه. و سایه هم رو raytrace بذار از رندر gi رو تیک می زنی و روشنایی فضا بدست می یاد با چند بار صحیح و خطا.
در کل خیلی تجربی هست اما کار های خیلی خوبی اتفاقا با منتل ری در میاد که اگه تسلط داشته باشین سرعت و کیفیت خیلی بهتری از V-ray داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا