رندر سنگین ویری

66066

Member
سلام
دوستان برای انجام رندر ویری به مشکلی خوردم
اطلاعات سیستمم این هست
رم4 گ -سی پی یو 3 -گرافیک 512
وبرای انجام یه رندر حدودا 25-30 ساعت تازه با تنظیماتی که کیفیت متوسط بده طول میکشه
حالا از دوستان عزیز میخوام یا جایی رو برای انجام یه رندر با کیفیت خوب توی تهران یا کرج معرفی کنن (حتی اگه کسی سیستم خوبی داره که این کارو برام انجام بده من هزینه ش هرچقد باشه تقدیم میکنم )یا اینکه تنظیماتی رو بگن که بتونم با هاش رندر با کیفیت خوب بگیرم
البته لازمه که بگم سیستمم با پاییت ترین کیفیت ممکن رندرم رو در 8ساعت میگیره
واینکه من در صحنه ام درخت و احجام پروکسی شده و دیسپلیس منت زیاد دارم
لطفا راهنمایی کنید ......:rose:

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
نکته ی کلیدی ک معمولا تو صحنه های پر درخت باید انجامش بدی بالا بردن مقدار داینامیک مموریه (dynamic memory limit) توی تب سیستم در تنظیمات وی ری...بهتره مقداره رمتو بزاری....پیشفرضش 400 مگه شما بزار 4000 مگ ببین تاثیری داره یا نه...

دیسپلیسمنت هم معمولا بیشترین تاثیر رو توی زمان رندر داره...بهتره با تنظیماتش آشنا بشید تا بتونید کم حجم ترین و مناسبترین دیسپلیس رو اعمال کنید....
اگر یه تصویر از صحنه هم بزاری بهتر میشه درکش کرد...و همینظور تنظیمات دیسپلیستو

تا جای ممکن هم از متریا آماده استفاده نکنید ک بتونید متریال هارو بهینه بسازید...

سایز رندر هم در مواقعی ک دیسپلیس دارید شدیدا تاثیر میزاره روی زمان...

مدل سی پی یو تون i3 ئه؟ اگه مقدوره براتون بهتره عوضش کنید چون زیاد سی پس یو ئه قوی ای نیست.. خوبه که i5 و بهترش اینکه i7 تهیه کنید.

آخرین ویرایش:

bgezelbash

New Member
سلام
دوستان برای انجام رندر ویری به مشکلی خوردم
اطلاعات سیستمم این هست
رم4 گ -سی پی یو 3 -گرافیک 512
وبرای انجام یه رندر حدودا 25-30 ساعت تازه با تنظیماتی که کیفیت متوسط بده طول میکشه
حالا از دوستان عزیز میخوام یا جایی رو برای انجام یه رندر با کیفیت خوب توی تهران یا کرج معرفی کنن (حتی اگه کسی سیستم خوبی داره که این کارو برام انجام بده من هزینه ش هرچقد باشه تقدیم میکنم )یا اینکه تنظیماتی رو بگن که بتونم با هاش رندر با کیفیت خوب بگیرم
البته لازمه که بگم سیستمم با پاییت ترین کیفیت ممکن رندرم رو در 8ساعت میگیره
واینکه من در صحنه ام درخت و احجام پروکسی شده و دیسپلیس منت زیاد دارم
لطفا راهنمایی کنید ......:rose:

سلام
شما در مرحله اول بر روی آبجکت های 3d model راست کلیک کرده ، گزینه vray mesh export روانتخاب کنید ودر صفحه بازشده تیک گزینه automatically create proxies رو فعال کنید
و اگر جواب مطلوبی دریافت نکردید ، از پلاگین solidrocks که قابل دانلود از اینترنت هستش استفاده کنید (توضیحات تکمیلی رو در مورد این پلاگین میتونید از اینترنت پیدا کنید)

66066

Member
نکته ی کلیدی ک معمولا تو صحنه های پر درخت باید انجامش بدی بالا بردن مقدار داینامیک مموریه (dynamic memory limit) توی تب سیستم در تنظیمات وی ری...بهتره مقداره رمتو بزاری....پیشفرضش 400 مگه شما بزار 4000 مگ ببین تاثیری داره یا نه...

دیسپلیسمنت هم معمولا بیشترین تاثیر رو توی زمان رندر داره...بهتره با تنظیماتش آشنا بشید تا بتونید کم حجم ترین و مناسبترین دیسپلیس رو اعمال کنید....
اگر یه تصویر از صحنه هم بزاری بهتر میشه درکش کرد...و همینظور تنظیمات دیسپلیستو

تا جای ممکن هم از متریا آماده استفاده نکنید ک بتونید متریال هارو بهینه بسازید...

سایز رندر هم در مواقعی ک دیسپلیس دارید شدیدا تاثیر میزاره روی زمان...

مدل سی پی یو تون i3 ئه؟ اگه مقدوره براتون بهتره عوضش کنید چون زیاد سی پس یو ئه قوی ای نیست.. خوبه که i5 و بهترش اینکه i7 تهیه کنید.

lممنون از راهنماییت دوست من
میشه لطفا دقیق تر بگی چطور میشه رم رو بالا برد در تنظیمات؟

66066

Member
سلام
شما در مرحله اول بر روی آبجکت های 3d model راست کلیک کرده ، گزینه vray mesh export روانتخاب کنید ودر صفحه بازشده تیک گزینه automatically create proxies رو فعال کنید
و اگر جواب مطلوبی دریافت نکردید ، از پلاگین solidrocks که قابل دانلود از اینترنت هستش استفاده کنید (توضیحات تکمیلی رو در مورد این پلاگین میتونید از اینترنت پیدا کنید)

دوست من برای پروکسی کردن این کار رو کردم( vray mesh export)
ونتیجه همون بود که در ابتدا گفتم اما در رابطه با این پلاگینی که معرفی کردی من قبلا هم دیده بودم این پلاگین رو اما استفاده نکردم میخوام ببینم جواب میده واسه کار من خودت استفاده کردی یا شنیدی؟
چون در واقع انقد به نحوه های مختلف برای رندر سر وکله زدم که میخوام بدم بیرون رندرش رو اما اگه با این پلاگین جواب بده که خیلی عالی هست

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
Untitled-1.jpg
با زدن کلید اف 10 به تنطیمات رندر برید...تب setting و زیر مجموعه ی system ..گزینه ی Dynamic memory limit

عکس رو هم پیوست کردم..

موفق باشی

bgezelbash

New Member
من یه دو بار ازش استفاده کردم بد نبود،
ویو مورد نظرت داخلیه یا خارجی؟

66066

Member
ممنون از دوستان انجام میدم با توجه به راهنماییتون سرعت رندرم خیلی فرق کرد
نزدیک اذان هست دعاتون میکنم با زبون روزه:wink:

prince_Persia_7

Well-Known Member
بابا دمت گرم من جدیدا دارم روی یه پروژه ی انیمیشن کار میکنم که پر از پروکسیه . دقیقا از یه حدی که تعداد پروکسی ها بیشتر میشد تایم رندر به صورت ناگهانی خیلی بالا میرفت . الان رفتم مقدار رمو گذاشتم رو 4000 مشکلم حل شد.:oops:
اینم یه قسمت از کارم :

پیوست ها

• Shahr07.jpg
    Shahr07.jpg
    511.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا