رندر در فوتو شاپ

mahyare

Member
من یک انیمیشن با زمان 4 ثانیه درست کردم و حالا میخوام اونو بیارم در فرمت mp4 یا quicktime یا ... که در قسمت file>export<rendervideo در بیاورم وقتی روی mp4 میزنم رندر میکنه و میاره ولی با کیفیت بد و quicktime هم که میزنم بعد از چند ثانیه فوتوشاپ بسته میشه و وقتی هم که Save for web and device را میزنم باز هم فوتو شاپ بعد از مدتی ارور میده و بسته میشه میخواستم بدونم ایا باید کاری بکنم یا مشکل سخت افزاری من هست یعنی رم و گرافیک و از این حرفا یا کلا جور دیگه ای باید این کار را انجام بدهم ؟؟

majid_a95

Active Member
سلام
مشخصات سیستمتون چیه؟
از درایوهای دیگه تم برای اعمال رندر کمک بگیر ، انشاءلله که راهگشا باشه... ازین مسیر: edit>preferences>performance>performance
مثلا چندتا درایو دیگه تم انتخاب کن و OK کن ببین چطور میشه؟!!
"یاعلی":rose:

mahyare

Member
سلام
مشخصات سیستمتون چیه؟
از درایوهای دیگه تم برای اعمال رندر کمک بگیر ، انشاءلله که راهگشا باشه... ازین مسیر: edit>preferences>performance>performance
مثلا چندتا درایو دیگه تم انتخاب کن و OK کن ببین چطور میشه؟!!
"یاعلی":rose:
سلام

تشکر از پاسختون

کاریو که گفتین را کردم و let photoshop use را هم در همون قسمت 100% کردم و وقتی Save for web and device را زدم اینبار ویدیو را لود کرد و اورد ولی وقتی خواستم با فرمت gif سیوش کنم بعد از اینکه خواست سیوش کنه تو اخرین مراحلش مینویسه could not complete this operation . there was not enough memory available که خوب معلومه مموری کم میارم مموریمم 2 گیگ هست اگر اشتباه نکنم ddr3 هست

majid_a95

Active Member
let photoshop use رو 100% نکن ن ن !!:shock:
همون بزار رو 40-50 باشه ..فقط درایو هارو ... !! امتحان کن ببین چطور میشه. رم 2 باید جواب بده ...:-?
"یاعلی"

mahyare

Member
بازم دستت درد نکنه

let photoshop use را اوردمش پایین و اون درایومم انتخاب کردم و حالا وقتی میام رو file > export > render video به هر فرمتی که بخوام بدون مشکل رندر میکنه ولی Save for web and device همچنان همون ارور را میده البته فکر کنم ویندوزمم مشکل داشته باشه شاید بد نباشه عوضش کنم

majid_a95

Active Member
بازم دستت درد نکنه

let photoshop use را اوردمش پایین و اون درایومم انتخاب کردم و حالا وقتی میام رو file > export > render video به هر فرمتی که بخوام بدون مشکل رندر میکنه ولی Save for web and device همچنان همون ارور را میده البته فکر کنم ویندوزمم مشکل داشته باشه شاید بد نباشه عوضش کنم

سلام مجدد و بازم خواهش می کنم :wink:

نه نه ...شما اصلا لازم نیست ویندوز رو عوض کنیددددد!!!!!!
اولا لطفا اروری که میده رو بنویس ببینیم چیه؟:-?
ثانیا میخوای با save as web.... به چی تبدیل کنی ویدئوتو؟؟
خوب شما رندرتو بگیر بعد با نرم افزارای مبدل ؛ تغییر بده به فرمتی که میخوای:green:
موفق باشی:rose:
یاعلی

mahyare

Member
سلام مجدد و بازم خواهش می کنم :wink:

نه نه ...شما اصلا لازم نیست ویندوز رو عوض کنیددددد!!!!!!
اولا لطفا اروری که میده رو بنویس ببینیم چیه؟:-?
ثانیا میخوای با save as web.... به چی تبدیل کنی ویدئوتو؟؟
خوب شما رندرتو بگیر بعد با نرم افزارای مبدل ؛ تغییر بده به فرمتی که میخوای:green:
موفق باشی:rose:
یاعلی

سلام بازم مرسی :green:

اروری که میده این هست

attachment.php

ببین تو کار یه مقدار مه و ابر هست و وقتی رندر میگیرم حتی با setting هم در قسمت رندر فرمت مورد نظرم ور میرم و بالا میبرمش بازم یه جری میشه اون مه و حالت طبیعی و در اصل اون حالتی را که تو فتوشاچ داره نداره فکر کنم یه بار دیگه همچین مشکلی داشتم و با Save for web and device کار بهتر شد

حالا اگه راهی هست که بشه ابر و مه را درست رندر کرد لطفا به من هم بگید

با تشکر

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    29.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا