بی بی کد رندر داخلی

mahyarP

Member
سلام به همه بچه های مجید آنلاین. سالگرد 10 سالگی مجیدآنلاینم تبریک میگم.
این دومین کاریه که تو مجید آنلاین میزارم.:rose: هدف از این کار طراحی اپن آشپزخانه بوده...

تریدیمکس..... ویری2 از فتوشاپ هم استفاده نکردم.

منتظرنقد ها و نظرات سازنده شما هستم.:rose:
attachment.php

وبرایش 1 آبان ساعت 15.40

(گرچه این کارو قبلا داده بودم رفت:green: و تو زمان کمی که داشتم و هدف از طرح نشون دادن ایده اپن بوده و نه آَشپرخونه واسه همین آشپزخونه سمبل کرده بودم)
اما از اون جایی که احترام زیادی ببرای نظرات دوستان قائلم :rose:و با توجه به صحبت دوستان و نظرات متریالها رو ویرایش کردم. و دیشب یه دستی روش کشیدم ببینم چی میشه....

تو فتوشاپ هم یه ذره دستکاری کردم ... اما فکر کنم تو فتوشاپ بردم نورپردازیم و رندر کارم بد تر شد :shock:
attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• site-kitchen.jpg
    site-kitchen.jpg
    368.2 کیلوبایت · بازدیدها: 168
  • site-kitchen2.jpg
    site-kitchen2.jpg
    144.7 کیلوبایت · بازدیدها: 138
  • site5.jpg
    site5.jpg
    208.8 کیلوبایت · بازدیدها: 135
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. افرین بر تو که بدون تو همچین رندری گرفتی. فقط یک نکته که چشم های من دید این بود که زمین مثل آیینه شده. یکمی رفلکت رو کم کن بلور تر شه. و شدت نور روی بالش های کوچک روی راحتیت اونجا شدت نور انگار زیاد شده یخچال قرمز من تاحالا تو فیلم هم ندیدم.. بقیه عالیه من چقدر خوشبختم

ali rahimzamani

New Member
سلام خسته نباشین
کارتون خوبه
به نظر من
اندازه تایل های کف نسبا بزرگه
رفلکت گلاسینس کف کمه
اگه برای کابینت های داخل هم از تکستچر استفاده می کردین طبیعی تر می شدن
اگه برای یخچال یه مقدار رفلکت در نظر می گرفتین بهتر بود

mahyarP

Member
به به. افرین بر تو که بدون تو همچین رندری گرفتی. فقط یک نکته که چشم های من دید این بود که زمین مثل آیینه شده. یکمی رفلکت رو کم کن بلور تر شه. و شدت نور روی بالش های کوچک روی راحتیت اونجا شدت نور انگار زیاد شده یخچال قرمز من تاحالا تو فیلم هم ندیدم.. بقیه عالیه من چقدر خوشبختم

ممنونم لطف داری.. آره حق با شماست.زمین خیلی رفلکت شدیده. یخچال قرمز داریم بابا:green: اما واقعیتش اینه.. هدف طراحی اوپن بود !!! بعد دیدم همه چیز قهوه ایی شده یه جوری بود... یه یحچال قرمز زدم که از نظر بصری رنگ قهواه ایی اذیت نکنه:rose: و با اون روفرشیه زیر مبل هماهنگ بشه
کار خوبی شده
با نظرات دوست عزیز madmaster_3d موافقمــــــ
موفق باشی

شما لطف دارین ممنونم

آخرین ویرایش:

mahyarP

Member
سلام خسته نباشین
کارتون خوبه
به نظر من
اندازه تایل های کف نسبا بزرگه
رفلکت گلاسینس کف کمه
اگه برای کابینت های داخل هم از تکستچر استفاده می کردین طبیعی تر می شدن
اگه برای یخچال یه مقدار رفلکت در نظر می گرفتین بهتر بود

ممنونم از نظرت و وقتی که گذاشتی.:rose:

اندازه تایل ها استاندارده (گرچه از نوع بزرگه) اما اسکیلش درسته..! در مورد رفلکت حق با شماست.

در زمینه کابینت هم درسته... اما واقعیتش چون فقط هدف طراحی اپن بود. کابینت و... رو یه چیزی گذاشتم بره:green:

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی.
از طراحی خوشم نیومد گه البته سلیقه ای هست.
رنگ کابینت ها بده.
تایل کف استاندارده؟ این کجاش استاندارده؟ با مبل مقایسه کن متوجه میشی.
کابینتت چیدمان نداره و به نظرم کابینت ها هم آماده بوده.
با این ترکیب رنگی به نظرت باید یخچال قرمز میزاشتی تو کار؟؟؟؟
رنگبندی از مهمترین نکات یه طرح خوبه که باید رعایت شه.
در کل برای تمرین خوب بود کارت اما بیشتر آشپزخونه ببین.

Devilinator

New Member
سلام خسته نباشین کارتون خوبه ..
فقط فاصله یخچال و کابینت از شی جولوییش خیلی کمه
اون طاقچه به دیوار چب وصل می کردین و شی سه گوش نوکش رو طاقچه بود و رنگ و texture کابینت با در و opene چوبی و سه گوش با هم هماهنگ تر و البته تیره تیره تر بود بهتر بود .
بالش و مبل اگه هماهنگتر بودن قشنگتر میشد , بالش رو 10 % تیره تر از مبل کنی چشم نواز تر می شه هم شدت نور اون ناحیه کمتر میشه .
نظر منه :wink:

mahyarP

Member
خسته نباشی.
از طراحی خوشم نیومد گه البته سلیقه ای هست.
رنگ کابینت ها بده.
تایل کف استاندارده؟ این کجاش استاندارده؟ با مبل مقایسه کن متوجه میشی.
کابینتت چیدمان نداره و به نظرم کابینت ها هم آماده بوده.
با این ترکیب رنگی به نظرت باید یخچال قرمز میزاشتی تو کار؟؟؟؟
رنگبندی از مهمترین نکات یه طرح خوبه که باید رعایت شه.
در کل برای تمرین خوب بود کارت اما بیشتر آشپزخونه ببین.

ممنونم از این که وقت گذاشتی و نظر دادی
طول تایل ها 60سانتی متره....!!!
در مورد این موضوع که آشپزخونه بیشتر ببینم کلاحق باشماست..... اما این تریدی فقط برای اپن (open) یا کانتر !!کار زده بودم... و نه طراحی داخلی آشپزخونه بود و نه کابینت و .......(بالا هم گفتم اینو)
دقیقا هدف از رنگ یخچال صد در صد تضاد که به صورت کادر عمل میکنه و کارو یه جا میبنده!! همون کاری که اونی که زیر مبل داره انجام میده برای کادر کردن و بستن این قسمت از کار....

سپاس از اینکه وقت گذاشتی و اگه جواب بعضی از دیدگاه هاتو دادم هدف تشریح کردن و توضیح بیشتر کار بود و نه خدای نکرده بی احترامی... ممنونم از نظرت و حضورت آموزندت

mahyarP

Member
سلام خسته نباشین کارتون خوبه ..
فقط فاصله یخچال و کابینت از شی جولوییش خیلی کمه
اون طاقچه به دیوار چب وصل می کردین و شی سه گوش نوکش رو طاقچه بود و رنگ و texture کابینت با در و opene چوبی و سه گوش با هم هماهنگ تر و البته تیره تیره تر بود بهتر بود .
بالش و مبل اگه هماهنگتر بودن قشنگتر میشد , بالش رو 10 % تیره تر از مبل کنی چشم نواز تر می شه هم شدت نور اون ناحیه کمتر میشه .
نظر منه

خیلی خیلی ممنون از پیشنهادت.... حتما پیشنهاداتت اجرا میکنم. خیلی پستت مفید بود و پیشنهاداتت به نظرم کار بهتر بشه . ممنونم از حضور و وقتی که گذاشتی

hameeda

Member
کابینت ها به مدرن بودن فضا نمی خورن معلومه که مال آرج مدل هستن

mahyarP

Member
یه دونه رندر دیگه گذاشتم.
با اینکه وقتم این چند وقته محدوده... اما سری به این کار قدیمی زدم و یه ذره با متریال ها روتغیر دادم تا نظرات دوستان رو تو کارم اعمال کنم. و بدونید که تک تک نظرات برای من مفید هستن :rose:و مشتاقانه منتظر شندینم نقد های شما هستم.
و حتما همه نکاتی که ذکر میشه تو کارهای آتی خودم به اون نکات توجه میکنم.

سپاس دوباره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مهیار جان.خیلی کار خوبی شده.
فقط ایراد بزرگش سایز خیلی کوچیک عکسهاست
طراحی قشنگ شده.فاز تکنیکی کار تقریبا بی عیب هست به جز عدد satiration .تصویر بسیار شفاف و تمیزی شده
اما نقد
رنگ بندی خوب شده.اما مبل رو به نظرم سفید میگرفتی بهتر میشد
برای اینکه بهتر بتونی کارو نشون بدی میتونی از ambien ocasion استفاده بکنی.خیلی تاثیر + میزاره
واقعا انگیزت از گذاشتن این یخچال چیه؟! 2 نمره منفی میده به کارت
سبک کابینت کاری متناقص هست.داخلی کلاسیک و بیرون مدرن
حتی چوب هاشون هم یکی نیست و اینها ضعف های بزرگی هست.
برای بهتر شدن کارت:
چون بهای درب اتاق کابینت ها یه تن رنگی باشه
یخچال معمولی بزار.از arch model 68 چیزهای خوبی پیدا میکنی
هالوژن ها رو کوچیک تر کن.
کف رفلکتی خوب شده.اگه میخوای چوب بزاری بهتر هست از اسکریپت floor gnatatior استفاده بکنی.
موفق باشی

mahyarP

Member
سلام مهیار جان.خیلی کار خوبی شده.
فقط ایراد بزرگش سایز خیلی کوچیک عکسهاست
طراحی قشنگ شده.فاز تکنیکی کار تقریبا بی عیب هست به جز عدد satiration .تصویر بسیار شفاف و تمیزی شده
اما نقد
رنگ بندی خوب شده.اما مبل رو به نظرم سفید میگرفتی بهتر میشد
برای اینکه بهتر بتونی کارو نشون بدی میتونی از ambien ocasion استفاده بکنی.خیلی تاثیر + میزاره
واقعا انگیزت از گذاشتن این یخچال چیه؟! 2 نمره منفی میده به کارت
سبک کابینت کاری متناقص هست.داخلی کلاسیک و بیرون مدرن
حتی چوب هاشون هم یکی نیست و اینها ضعف های بزرگی هست.
برای بهتر شدن کارت:
چون بهای درب اتاق کابینت ها یه تن رنگی باشه
یخچال معمولی بزار.از arch model 68 چیزهای خوبی پیدا میکنی
هالوژن ها رو کوچیک تر کن.
کف رفلکتی خوب شده.اگه میخوای چوب بزاری بهتر هست از اسکریپت floor gnatatior استفاده بکنی.
موفق باشی

ممنونم از حضور شما....
رندر اصلی سایزش بزرگ بوده... اما کوچیک کردم برای اینجا... چون اینترنت خودم 128 و خیلی از موارد میره رو اعصاب تا عکس های سایز های بزرگ تو پیج ها رو لود کنه... واسه همینم کوچیکتر گذاشتم .
ممنون از راهنمایی هات و حضورت ..... کلا نقد هاتو تو تایپیک های دیگه هم خونددم برای همین جسارت کردم وازت درخواست کردم بیای....
حتما تو کار های بعدی سعی میکنم از توصیه هات اسفاده کنم. و اگه فرصتی پیش اومد همین کار رو هم اصلاح میکنم و میزارم ...

یه سوال تو کارهایی به این شکل شما Image sampler رو روی چی میزارین و چه تنظیماتی؟؟

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.بببین بهترین چیز adapativ dmc هست.تقریبا میشه گفت تمام کارهای دنیا روی همین هست.مطمئنا نسخه های آینده وی ری شاهد حذف کامل fixed و adaptive subdive خواهیم بود.شاید علت حذف نکردن این باشه یکی آرشیو قدیمی داشته باشه و ... واگرنه بی مصرف هستن.
در مورد تنظیمات وی ری به نظر من از نرم افزار واقعا با شعور solid rock استفاده بکن.چشم گیر صحنه رو مدیریت میکنه.من بهش نمره 90 از 100 میدم.واقعا کمک حال خوبی هست.
برای اینکه سایز عکس ها ت رو پائین بیاری توی فتوشاپ save as web بگیر.اینجوری تقریبا می تونی حجم 3000 پیکسل رو توی 1 مگ جا کنی.

mahyarP

Member
سلام مجدد.بببین بهترین چیز adapativ dmc هست.تقریبا میشه گفت تمام کارهای دنیا روی همین هست.مطمئنا نسخه های آینده وی ری شاهد حذف کامل fixed و adaptive subdive خواهیم بود.شاید علت حذف نکردن این باشه یکی آرشیو قدیمی داشته باشه و ... واگرنه بی مصرف هستن.
در مورد تنظیمات وی ری به نظر من از نرم افزار واقعا با شعور solid rock استفاده بکن.چشم گیر صحنه رو مدیریت میکنه.من بهش نمره 90 از 100 میدم.واقعا کمک حال خوبی هست.
برای اینکه سایز عکس ها ت رو پائین بیاری توی فتوشاپ save as web بگیر.اینجوری تقریبا می تونی حجم 3000 پیکسل رو توی 1 مگ جا کنی.
ممنون از جوابت...
منم معمولا همه کارامو رویه adapativ dmc ....ممنون از راهنماییت..
در مورد solid rock هم حقیقش خودم هیچوقت تست نکردم. و چون 1 یا 2 جا خونده بودم خوب نیست بیخیالش شده بودم!!! اما حالا که تو 90 میدی لابد خوب و عالیه!! میرم سراغض وامتحان میکنم.
در مورد حجم عکس ها هم ممنون روش خوبی بود و من هیچوقت حواسم به این روش نبوده

parh

Member
سلام به شما دوست گرامی و عزیز من منتظر عارف بودم که یه نظری بده ولی هیچ خبری ازش نشده اخه من قبولش دارم خیلی به بچها کمک میکنه دستش درد نکنه . من مدت زیادی هست که کد کار میکنم و اصلا مکس نمیدونم ولی چیزهای که در کار شما من میتونم پیشنهاد بدم اینهاست ...! اول از همه یخچال به این قرمزی فکر نکنم خوب باشه . بعد بازتاب یکی از رندهات زیاده شده . کابینتهایی که گذاشتی یه طرح خیلی قدیمی هستش و با کارت که سبک مدرن نیته هست هم خونیه نداره زیرا کار خود من کابینت هستش واسه همین اینو میگم بعد صندلیهای اپن و اگه قسمت پایین شو استیل میکردید جالب تر و واقعی تر میشد بعدش توی فتو شاپ هم اگه منظورت زیاد کردن یه برایت نس و کنتراست هستش اصلا خوب نیست همون کاری که من فکر میکردم حرفه ایها توی شاپ انجام میدن توی شاپ کارهای عجیبی انجام میدن که منم تازه خودم فهمیدم کارها رو لایه به لایه رندر میگیرن و توی شاپ سر هم میکنن و بیشتر اونجا تکسچر سازی میکنن به نظر من اگه از چندتا از نرم افزار مکمل در کنار کارت استفاده کنی خیلی بهتر میشه منم میخوام همین کارو انجام بدم در اخر سر اینو بدونید که نور در کارها حرف اول واخرو میزنه چون من خودم عکاسی هم انجام میدم واسه این میدونم نو مهمترین بخش کاره بذار کارهات یه مقدار سایه داشته باشه نورها رو طوری تنظیم نکن که هیچ سایه ای وجود نداشته باشه این نوع نور پردازی محتص استودیو ها هستش اگه کارات بدون سایه و خیلی صاف و براق و بدون هیچ نویزی باشن یه خورده غیر طبیعی میشن واست ارزوی موفقیت روز افزون دارم همواره پاینده و بر قرار باشید دوست شما محمد رضا ....

hossein 3d

New Member
سلام/کار قشنگی شده دوست من.حتما می تونی تو کارهای مکس موفق بشی.
بچه ها نکات خیلی خوبی رو اشاره کردن.

dr.hashemi

کاربر فعال
بجز متریال ها بقیه چیزها خوبه.چه عملیاتی تو فتوشاپ انجام میدی که بدتر میشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا