رندر تحت شبکه

66066

Member
با سلام دوستان عزیز من میخوام لپ تاپ و پی سی رو شبکه کنم لطفا دوستان راهنمایی کنن؟
حدودا 1 هفته ای تو نت سرچ کردم و چیزهایی فهمیدم اما الان تو پیدا کردن Launch V-Ray DR spawner مشکل دارم
من از مکس 2009 و ویری 1.5 استفاده میکنم
آیا vrayrtspawner همون Launch V-Ray DR spawner یا فرق دارن؟
و اینکه در شبکه کردن حتما باید مکس و ویری نصب باشه؟
تو یه سیستم من مکس تو ویو پرت ها خوب کار نمیکنه یعنی نشون نمیده این مشکل ایجاد میکنه؟
و در پایان اگر عزیزی اطلاعات کامل از مراحل شبکه کردن داره در اختیار بزاره ،لطف میکنه..........
:cry::cry::cry::cry::cry:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز در مورد Spawner که گفتم RT نباشه. مملکنه اسمش فرق کنه ولی ببین فقط توش RT نباشه.
مثلا برای VRay من اسمش اینه vrayspawner2012 . شاید برای تو هم مثلا DR نداشته باشه ولی هر چی بود غیر از RT استفاده کن.
به همون روش که گفتم بگرد اگه پیدا کردی که هیچ اگه نه مکس 2011 نصب کن و Vray بالاتر، تا اونجا که میتونی مکس 2012 نصب نکن که الکی سنگینه.

در مورد نصب بودن مکس و Vray ، آره باید حتما نصب باشه همون طور که قبلا گفتم spawn یعنی تخم ریزی کردن و vrayspawner وظیفش اینه که در سیستم های دیگه برای Vray تخم ریزی کنه به نوعی ویروس خودش رو بریزه تا بتونه شیره ی اون سیستم رو بکشه یعنی از CUP ـش استفاده کنی ، یعنی تا نماینده ای اونجا نداشته باشه نمیتونه ازش کار بکشه. مکس هم باید نصب باشه که گفتم وقتی vrayspawner رو فعال میکنی یه مکس برات باز میکنه تو سیستم slave ـت ولی تو نمیتوی بیاریش بالا و ازش استفاده کنی چون برای استفاده خودش فعالش میکنه.
در مورد نشون ندادن توی veiwport باید بگم مشکل از کارت گرافیکته عزیز.

در مورد شبکه کردن دقیقا منظورت چیه؟ فقط شبکه ی ساده؟ یا همون map network drive؟ در مورد map کردن که اون پستی که گفتم خودت پیدا کردی و توضیح کامل رو دادم ولی در مورد شبکه عادی بین دو سیستم مشکل خاصی نیست، فقط با دوتا کابل بهم دیگه وصلشون کن و بعد پنجره ی network رو توی سیستمت وا کن اگه واسه اولین بار شبکه رو وصل میکنی یه پیغام بالای پنجرت میده روش کلیک کن و فکر کنم گزینه ی allow یا on داشته باشه اون رو میزنی و شبکه اون سیستمت فعال میشه.

باز سوال بود بگو تا بگم اگه بلد بودم.

حق یارت

66066

Member
یه دنیا ممنون از لطفت ،پاسخ کاملی بود
ایشاله خیر ببینی که جوابمو دادی بدجوری لنگ بودم :rose::green:

جدیدترین ارسال ها

بالا