جدا؟؟؟؟یعنی فرمت mb
متین جون..من امتحان کردم..شد...کاملا درست هم کار می کنه....حالا بگو ببینم کدوم نرم افزار بهتره؟؟؟فکر نمیکنم ممکن باشه !
چون وقتی نرم افزار باز نیست چطوری ؟!
نمیشه معلوم نیست دوست ما منظورش چیه !
شاید منظورش اینه اول باید بری توی نرم افزار و اینا !
یه سوال داشتم از شما...رندر بیرون از نرم افزار با رندر داخل نرم افزار فرقی که نداره؟؟؟؟فقط باید صحنه رو با تنظیمات رندر ذخیره کرد؟؟Matin.B عزیز همه نرم افزار ه این قابلیت رو دارند مکس هم داره مایا هم داره C4D هم باید داشته باشه ...
بهش میگن Command Prompt Rendering
شما به وسیله اون به Render Node دستور رندر میدید و اونم با ازاد سازی رم و .. شروع به رندر به صورت Stand Alone میکنه .
متین جون..من امتحان کردم..شد...کاملا درست هم کار می کنه....حالا بگو ببینم کدوم نرم افزار بهتره؟؟؟
Matin.B عزیز همه نرم افزار ه این قابلیت رو دارند مکس هم داره مایا هم داره C4D هم باید داشته باشه ...
بهش میگن Command Prompt Rendering
شما به وسیله اون به Render Node دستور رندر میدید و اونم با ازاد سازی رم و .. شروع به رندر به صورت Stand Alone میکنه .
ببین متین جون...منم اولاش مثل تو داشتم می گفتم که مایا بهتره اما الآن فهمیدم که همشون بهتره چون وقتی با دقت به نمونه کار ها و ابزار های اون نرم افزار نگاه کردم ، همیچین چیزی رو درک کردم....Cinema 4D
![]()
خوب دیگه...مایا داره اما سینما نداره....من روی فایل .c4d که کلیک میکنم همچین چیزی که میگن نداره ؟!!!!!!!!
خوب دیگه...مایا داره اما سینما نداره....
اینم نمونه از بالا و پایین بودن نرم افزار ها
من با حرفای شما موافقم....پیرشدن نشونه از بهتر بودنه
همه نرم افزار ها خوبن درست و فقط ابزارند اما دیگه C4D رو وارد بحث مقایسه نکنید که نوپاست ، Houdini با اینکه نوپاتره بهتر جلو زده ... C4D رو من برای MoGraph ـش و Maxon Render ـش قبول دارم .
توی ایران کلا کسایی مثل شما و امیر عزیز که سنشون کمه ... دوست دارن بیشتر به چشم بیان و جلب توجه کنند برای همین چون چیزی جز نرم افزار بلدنیستند که بهش تکیه کنند سعی میکنند روی اون نرم افزار پافشاری کنند در صورتی که حقیقت چیز دیگه ایست .
این حرف ها که مکس و مایا پیر شدند و ... سینما فوردی جاشونو بگیری ، چیزی جز اراجیف تولید شده توسط امسال شما نیست ، چون تا علم پیشرفت کنه این ها هم پیشرفت میکنند و هنوز هم C4D به تکامل مکس و مایا نرسیده ... شاید بشه گفت Blender رسیده اما C4D هنوز خیلی جای کار داره
همونطور که میبینید برای C4D خیلی پلاگین منتشر میشه مثل مکس و اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم که مکس ناقصه C4D ناقص تره که این ها هم یک مشت اراجیف هست ... توجه نکنید .
تمامی این نرم افزار ها به تکاملی خوب رسیدند که ما هنوز حرفه ترین هامون هم نتونستیم از 50% این تکامل استفاده کنیم و بقیش فقط حرفه ... مثلا دوست عزیزمون amir-cg که لطف کردن یکبار مکس رو به فحش و ناسزا بستند که الان متوجه اشتباهشون شدن هم تفکری مثل الان شمارو داشتند .
پس بهتره هرچه زود تر بخودتون بیاید و برید سراغ مبانی و پایه ی هنر ، به ابزار چسبیدن مثل اینه که شما پافشاری کنید که مداد رنگی و پاستیل قدیمی شدند و با AirBrush و ماژیک که جدید تر هستند میشه اثر بهتری تولید کرد در صورتی که اینطور نیست !
سینما 4D هم داره ، همیشه که تو کلیک راست نیست مثلا در مکس تو CMD می نویسید 3Ds Max File Adress + *.max* file + \s \r \d \c و بعد دستور رو میدید .
اما amir-cg در اخر هم میرسیم به اخطار شما ، شما بعد از چندین بار مسدود شدن هنوز هم اسپم کردن رو بعد از بالای 30 اخطار جدی نگرفتید و این بار بهتون اخرین اخطار رو میدم در صورت تکرار هر گونه هرز نامه ، پست پشت سر هم و اسپم اکانت و ای پیتون به صورت کامل مسدود میشه ... که دیگه
نمیتونید وارد این سایت بشید پس با دقت رفتار کنید .
موفق باشید![]()
در ضمن من هیچ اسپمی ندادم....
والله ما خودمونم نمی خواستیم دعوا کنیم ولی یه نفر پرید وسط و گفت سینما این قابلیت رو نداره و از همه بهتریه....سلام ..
نمی دونم کی میخاد این بحث تموم شه ..
هی می گن فلان نرم افزار قوی تر از اونه ...
دوستان عـــــــــــــزیـــــــــــــــــز شما ها چون با نرم افزار های مختلفی کار نکردین فکر می کنید دنیای نرم افزار همونه که زیر دستتونه و دارین باهاش بازی می کنین .. فکر می کنین اسباب بازیتون قوی ترین نرم افزار تو ضمینه cg vs vfx هست ...
والله ما خودمونم به این کارا کار نداشتیم ، متین جان شروع کردن.....
من فقط یه سوال از قابلیت داشتم که یه نفر پرید وسط و گفت سینما این قابلیت رو نداره ولی از همه بهتره....
یخورده بزرگ شید خاهشن ..
دنیا اونجوری فکر می کنید نیست ...