رندرش داغه داغه!

mkf.cgi

Member
:shock::shock:
سلام محمد آقا.
به قول شاعر: اگر ميلش نبود با bmw ليلي..... چرا گفتا شده صاف كاري خيلي !
در مورد عكس اولي چون داخلش رو نساخته بودم و فكر كردم به كل ماشين مات بيشتر مياد اين كار رو كردم,توي عكسهاي بعدي يكم از مشكلات كار رو حل كردم.در كل شرمنده اگه خوشتون نيومد.
جبران ميكونم..
:neutral:

davoodice

Well-Known Member
اگه لطف کنی یه نما از نرم افزاری که کار کردیو بذاری تا ما ببینیم کار خودته یا نه ممنون میشیم. اما اگه کار خودت باشه من بهت نمره 9 میدم اگه بدنه رو مشکی کنی کارت جالبتر میشه

mkf.cgi

Member
آخه اون نرم افزار خوشش نمياد ازش عكس بگيرن !!:wink:
مثلا اگه اين كار من نباشه شما به جاي 9,صفر ميدي؟ بيا اصلا فكر كنيم اين كار من نيست,حالا چند؟ !!!
حالا يه جور ديگه به قضيه نيگا كنيم,اگه رنگ ماشين مشكي بشه,ولي كار من نباشه چند ميدي؟ يا بالاعكس ! اصلا هر جور راحتي,هر جور حال ميكني فكر كن .
در كل ممنون از نظر گهربارت, بابت 9 هم ممنون.

amirsss

Member
مدلینگ ساده و بینقصه و بنظرم متریال بش یه حال اساسی داده

کلا کاره خیلی خوبی شده و لی متریال شیشه جای کار داره مخصوصا از شیشه عقب (نمیدوونم شایط بخاطر محیطه)

ولی من بت 9.2 میدم از 10

mkf.cgi

Member
ما مخلص بروبچز مديران هم هستيم,آخه بعد از چند وقت يه دوستي تصميم گرفتن نظر لطفشون رو در مورد كار ما بگن و از اونجايي كه قبلا واير كار رو گذاشته بودم و اساتيد مشكلي نداشتن,فكر زدم داداشمون داره شوخي ميكنه !!
چششششم مخلصيم در بست :wink:
1.jpg 2.jpg 3.jpg

amin2001

Active Member
دراین موارد بهتره به مدیر ها بگی

و اگه وایر گزاشته بودی و نمیخواهی وایر بیشتری بزاری باز هم به مدیر ها بگو

mkf.cgi

Member
آقا داود گل شما لطف كن لينكاتون رو توي قسمت ابزار هاي سه بعدي بزارين.
ممنون.

آخرین ویرایش:

amin2001

Active Member
برای پیشگیری از بحث های احتمالی پست هاتون رو ویرایش کردم

اگه مشکلی هنوز هست لطفا از طریق پیغام خصوصی . . .

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
كارتون خوبه مخصوصا مدلينگتون ولي تو متريال دهي به نظر من بهتره يكم رو چراغاي پشت و شيشه خود ماشين كار كنين چون تو عكساي ماشينم اگه ديده باشين شيشه دودي رفلكس خيلي خيلي زيادي نداره و با توجه به نوري هم كه دادين يه حالت جيوه اي پيدا كرده
موفق باشي

mkf.cgi

Member
خيلي ممنون دوست عزيز.در مورد چراق هاي عقب حق با شماست و به دو دليل خوب ندشه,يكي ندونستن نوع طرح داخل چراق و دومي هم خود متريال چراق كه چون حوصله نكردم و از بامپ استفاده كردم يه نموره غير طبيعي ميزنه.
اينكه انعكاس شيشه ها زياده شما درست ميگيد و حتما كمش ميكنم در ضمن داخل ماشين رو هم نساختم و دليل اصلي دودي بودن به خاطر همين علته.
در كل ماشين معايب كمي نداره ولي علتش بيشتر به خاط نداشتن يه طرح درست و دقيق از همه ي قسمت هاي ماشينه.
ممنون.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بابا مدل ساز .... شیشه مات کن .... ایول خوبه هرچی بیشتر تمرین کنی بهتر از بهتر میشی

جدیدترین ارسال ها

بالا