رندرش داغه داغه!

mkf.cgi

Member
سلام خدمت اساتيد و بروبچز CG خور محترم.
مدل BMWS2004 تقديم به همه ي دوستان.
مدلسازي:يه سال و نيم پيش
رندر:ده دقيقه ي پيش VRay
كارشده با 3DSMax 8
فقط نظر يادتون نره.خواهشا يه امتياز از ده با در نظر گرفتن همه ي جوانب مرحمت كنيد.:rose:
bmw s2004 from side o.jpg bmw s2004 from back o.jpg
بعد از اعمال تغييرات...
رفتم روش كار كردم اينم آخرش.اميدوارم خوشتون بياد.:D
حرفه اي ها و دوستان عزيز هم مارو از نمره و نظر خودشون بي نصيب نزارن.
bmws2004.jpg bmws2004 from side.jpg bmws2004 from back.jpg

آخرین ویرایش:

AVGHH

Member
سلام

دو تا سوال (ایراد):
شیششو (شیشه اش را!) چون توشو نساختی دودیه یا مدل ماشینش اینه؟!
بدنه ماشینش چرا ماته (به اضافه چراغا و شیشه و...)، معمولا ماشینا بدنشون محیط اطرافو کاملا منعکس میکنه.

به نظرم رینگ و لاستیک طبیعی شده. به خصوص تو عکسی که از عقبه ماشینه

7 از 10 :rose:

موفق باشی

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
سلام دوست عزیز،کارتون جالب شده ولی فکر کنم برای بدنه از متریال آماده استفاده کرده باشین،چه استفاده کردین یا نه این متریال به نظر من برای ماشین مناسب نیست و بیشتر برای ضروف آشپزخانه مثل قابلمه و شیر جوش و غیره...مناسبه...

به قسمت Brdf متریال Vray برین و ببینین که اگه اون اسکرول بار Ward هستش به Blinn تبدیلش کنین..

در ضمن یه توضیحی هم راجع به این حرفتون میدین:

مدلسازي:يه سال و نيم پيش
كارشده با 3DSMax 2009

مگه مکس 2009 چند وقته که اومده...؟

بابت نمره دهی هم متریالش خیلی جای کار داره...6از10

یه نگاهی هم به اینجا مینداختید بعد تاپیک میزدید..

.:.: حتما بخوانید :.:. شرایط گالری
پیروز باشی

mkf.cgi

Member
سلام و تشكر ويژه از دوستان عزيز.
ديروز نبودم نتونستم جواب بدم.:D
در مورد مات شدن بايد بگم خودم ماتش كردم , آخه خيلي از مدل سازي هاي ماشين رو ديديم كه از متريل مات يا hdri مات استفاده كردن و كارشون قشنگ شده خودم كه اينطور فكر ميكنم!:cry:
توي ماشين رو هم نساختم,خب گفتم مدل قديمي و اصلا حس دست كاريشو نداشتم,البته اين كار در حد كامل كه هست! نيست؟
در مورد متريال هم از blinn استفاده كردم.در ثاني متريال آماده كجا بود,رنگ مشكي با انعكاس مات,فقط همين.
در مورد max2009 هم خواستم اخرين ورژني كه باهاش رندر رو گرفتم نوشته باشم.در هر صورت اصلاحش كردم!
نشستم روش كار كردم.خب اينم از واير و انعكاس.
reflect1.jpg wire.jpg

mkf.cgi

Member
:cry::cry::cry::cry:
آخه مگه من چيكار كردم!؟شونصد نفر ميان و فقط نگاه ميكنن.مگه چي ميشه جواب بدين.
فكر كنم مشكل از جاي ديگس!
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :cry:
:sad:

DIMO

Active Member
در مورد متريال هم از blinn استفاده كردم.در ثاني متريال آماده كجا بود,رنگ مشكي با انعكاس مات,فقط همين.

سلام،ناراحت نشو برادر خوب،این فقط حدث و گمانه که با جواب های کامل شما رفع میشه الان متریالش خیلی بهتر شده..

در مورد max2009 هم خواستم اخرين ورژني كه باهاش رندر رو گرفتم نوشته باشم.در هر صورت اصلاحش كردم!

خوب الان درست شد،با مکس 8 درستش کردی بعدش هم مینوشتی مکس 2009 رندر گرفتی تا مشکلی پیش نمی اومد....

الان یکم متریال چرخش از لاستیک گرفته تا رینگ طبیعی نیست ولی نمره به 7.25 ارتقاء پیدا کرد برای مدلینگ ماشین هم حرفه ای های این امر باید نظر بدن نه ما....

آخه مگه من چيكار كردم!؟شونصد نفر ميان و فقط نگاه ميكنن.مگه چي ميشه جواب بدين.
فكر كنم مشكل از جاي ديگس!
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

کاری نکردی فقط باید صبر داشته باشی.....مشکل هم از هیچ جایی نیست فقط یکم صبر داشته باش..:)

بازم اگه سوء تفاهم و ناراحتی پیش اومد از بابت سوال ها من معذرت میخوام..:rose:

پیروز باشی

mkf.cgi

Member
اقا تشكر ويژه dimo جان كارت درسته. ممنون از جوابت.
الان یکم متریال چرخش از لاستیک گرفته تا رینگ طبیعی نیست
اگه كاملا طبيعي بشه نمره ي چند ميدي؟:D
بازم ممنون روش كار ميكنم...

mkf.cgi

Member
تغييرات نيمه بنادي اعمال شد

سلام به بروبچز!:rose:
رفتم روش كار كردم اينم آخرش.اميدوارم خوشتون بياد.:D
حرفه اي ها و دوستان عزيز هم مارو از نمره و نظر خودشون بي نصيب نزارن.
bmws2004.jpg bmws2004 from side.jpg bmws2004 from back.jpg

DIMO

Active Member
سلام،کارت نسبت به قبلی ها خیلی خوب شده،بکگراند هم با کار مچ شده...در کل لذت بردم منتظر کارهای بهتر بعدی هم هستیم،بابت نمره هم8.90 به کارت میدم..

پیروز باشی رفیق جان

Alireza MH

Member
داداش زیبا شده دستت دردنکنه.
فقط فکر کنم اگه hdri رو یه چیزه بهتر بزاری کارت قشنگنر هم میشه الان انگار کاپوت ماشینت یه صافکاری اساسی شده!
نمره هم اگه تنبلی نمیکردی توشم میساختی 9.5 بود. :D

mkf.cgi

Member
اقا عليرضا ممنون.
پدر تنبلي بسوزه! مدل اين كار ماله قديم مديماست.ديگه حسه دستكاريشو نداشتم.
در مورد hdr هم حق با شماست عوضش ميكنم.:)

kamifa1986

Well-Known Member
خوبه اما بازم جاي كار داره. رينگا اينسري خيلي بهتر شده. انعكاسي كه روي شيشه ها افتاده معلوم نيست چيه اگه بكگراندت يه محيط بود كه انعكاسش مي افتاد روي شيشه و بدنه اونموقع كارت خيلي قشنگتر ميشد. اما در كل خوبه. نمرتم فعلاً 7.3 از 10 :wink:

mkf.cgi

Member
سلام و ممنون از نظرتون,در مورد انعكاس روش فكر كردم.شايد ميتونه بهتر باشه اما اصلا ضعيف نيست,يا بهتر بگم اصلا غير طبيعي نيست.اين عكس رو نيگا كنيد.خوده شركت bmw براي نشون دادن مدل ماشين توي سايتش گذاشته.
6series_cou_07.jpg
اگه بخوايم اينطوري فكر كنيم..
فقط فکر کنم اگه hdri رو یه چیزه بهتر بزاری کارت قشنگنر هم میشه الان انگار کاپوت ماشینت یه صافکاری اساسی شده!
انعكاسي كه روي شيشه ها افتاده معلوم نيست چيه اگه بكگراندت يه محيط بود كه انعكاسش مي افتاد روي شيشه و بدنه اونموقع كارت خيلي قشنگتر ميشد
هيچوقت به نتيجه نميرسيم.در ضمن بكگراند در يك كار كلاسيك مهم نيست.هدف نشون دادن خوده ماشينه!
من به خودم 8/10 ميدم.:D

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آقا تبریک، مدلینگ به نظر من اشکال خاصی نداره و نمرش بیسته ولی توی متریال خیلی مشکل داره. توی نورپردازی و رندر هم خوبه.
آقا موفق باشی و کارات روز به روز بهتر بشه.

darknight

New Member
agha be nazare man karet bad nist vali ye kam bayad roye mas'aleye practical light and color bishtar kar koni

albate bayad begam ke doonestane hamchin masaele bozorgi ye kam zaman bar hast ama agar hamin tori edame bedi mitooni kheili khoob kar koni

ye kam to jelveye fresnel karet zaeife va sampling kheili khoobi karet nadare

be har hal chon gofte boodi herfe ei ha nazar bedan man nazar dadam lol! ishala hamishe pirooz bashi

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام دوست من.میبینم که حرفهای امید جان باعث شد خودتونو یه آپگرید کنین.اولی خوب شد 4 از 10
دومی 7.6 از 10 آخه این کاری که کردی تو دومی بدرد انیمیشن میخوره برا رندر تک فریمی با حوصله کار میکنن.
و اخری که یه چیز تو مایه تیم ملیه 8.3251.... از 10 :d

mkf.cgi

Member
اساتيد و دوستان عزيز,خيلي خيلي ممنون از نظراتتون حتما تو كارهاي بعديم رو ضعفام تمركز ميكنم .
در كل بايد بگم,كوچكترين نظري كه ميديد برايه من بزرگترين اميد و كمكه.
:oops:

tootoo

Member
سلام و خسته نباشید پشتکار خوبی داری و همین مهمترین نکته توی کار سه بعدی هستش و اگر با همین پشنکار ادامه بعدی منتظر کارهای قوی تری از تو خواهیم بود .
فقط خواستم یک نکته مهم رو اضافه کنم اونم اگر درون خودرو رو هم می ساختی به زیبا تر شدن کارت خیلی کمک می کرد .
موفق باشی .

بابا این که اصلا به درد نمی خوره ! تصادفی هست !معلومه گلگیر سمت راننده تعویض شده کاپوتش صافکاری شده ایربگ هاشم باز شده به همین دلیل شیشهاش رو مات کردی .

جدیدترین ارسال ها

بالا