رم SD و DDR با هم

sp2_sp

Member
سلام دوست من تا جاي كه من سراغ دارم نه نميشه
يا sd ram يا dd ram بد هم موقع نصب يه جامپر داره كه حتما تنظيم كن در غير اين صورت رم dd هم بصورت sd مي شناسه

salar007

Member
طريق نتظيم جامپر رو از تو دفترچه مادربورد بايد نگاه كنم ديگه ؟

sp2_sp

Member
آره
دوست من اقلب براي روم هاي DDr بايد جامپر را از جا در اورد تا جاي كه ميدونم و در خود دفتر چه هم توضيحات لازم را داده

sp2_sp گفت:
سلام دوست من تا جاي كه من سراغ دارم نه نميشه
يا sd ram يا dd ram بد هم موقع نصب يه جامپر داره كه حتما تنظيم كن در غير اين صورت رم dd هم بصورت sd مي شناسه
ميشه در مورد اين دو نوع رم يه كم توضيح بدين :wink:

AliReza26

Active Member
در حال حاضر سه نوع حافظه مختلف در بازار موجود ميباشد: SDRAM و DDR SDRAM و SDRAM. RDRAM حافظه استاندارد توسيه شده براي کامپيوتر هاي شخصي است. DDR SDRAM نسبت به SDRAM از فرکانس پهناي باند بالاتري تاحد دو برار برخوردار است که افزايش کارايي و سرعت کامپيوتر را سبب مي شود. RDRAM از خصوصيت پردازش دو کاناله dual-channel processing بر خوردار است که براي انجام کارهاي پيچيده چند رسانه اي مورد استفاده قرار مي گيرد همچنين اين نوع از حافظه قادر است يک رشته جديد از اطلاعات را قبل از اين که رشته قبلي به طور کامل بار گذاري شده باشد در خود بار گذاري کند که اين قابليت سرعت دسترسي بالاتري به اطلاعات ذخيره شده در حافظه را سبب مي شود.

شرح كوتاهي از اين 3 نوع رم :

SDRAM : Synchronous Dynamic RAMاين مدل، حافظه استاندارد مورد استفاده در کامپيوتر هاي شخصي است. اين حافظه براي استفاده از برنامه هاي معمول خانگي و تجاري و کار با اينترنت و همچنين کارهاي ساده صوتي و تصويري طراحي شده است. اين حافظه از نوع حافظه تک کاناله است و براي استفاده د ر کامپيوتر هاي روميزي بسيار مناسب است.

DDR SDRAM : Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM
اين نوع حافظه تمام خصوصيات حافظه SD را دارد با اين تفاوت که فرکانس پهناي باند (frequency bandwidth) آن دو برابر است، که افزايش کارايي و سرعت کامپيوتر را سبب مي شود.

RDRAM : Rambus dynamic RAMاين نوع حافظه توانايي بارگذاري رشته جديدي از اطلاعات را قبل از پايان يافتن بارگذاري رشته قبلي دارد که اين قابليت باعث افزايش سرعت دستيابي به اطلاعات ذخيره شده مي شود. اين حافظه از نوع حافظه پردازش دو کاناله (dual-channel processing) است که باعث دو برابر شدن توان عملياتي و همين طور افزايش کارايي کامپيوتر مي شود. اين نوع از حافظه براي عمليات هاي پيشرفته چندرسانه اي که صدا و تصوير را هم زمان پردازش مي کنند بهينه شده اند.

برگرفته از : http://xpforxp.persianblog.com/

R_chizari

Active Member
alireza26 گفت:
در حال حاضر سه نوع حافظه مختلف در بازار موجود ميباشد: SDRAM و DDR SDRAM و SDRAM. RDRAM حافظه استاندارد توسيه شده براي کامپيوتر هاي شخصي است. DDR SDRAM نسبت به SDRAM از فرکانس پهناي باند بالاتري تاحد دو برار برخوردار است که افزايش کارايي و سرعت کامپيوتر را سبب مي شود. RDRAM از خصوصيت پردازش دو کاناله dual-channel processing بر خوردار است که براي انجام کارهاي پيچيده چند رسانه اي مورد استفاده قرار مي گيرد همچنين اين نوع از حافظه قادر است يک رشته جديد از اطلاعات را قبل از اين که رشته قبلي به طور کامل بار گذاري شده باشد در خود بار گذاري کند که اين قابليت سرعت دسترسي بالاتري به اطلاعات ذخيره شده در حافظه را سبب مي شود.

برگرفته از : http://xpforxp.persianblog.com/

درود
دوست گرامي ممنون از مطالب مفيدتان.
فقط اضافه ميكنم كه مادربوردهايي هستند كه امكان نصب همزمان رم ddr , sd را دارند. به دفترچه مادربورد خود مراجعه كنيد.

شاد باشيد
چيذري

bijan2021

New Member
بايد روي مادربردت جاش رو داشته باشي
مادربرد
ASUS TUA266
اين قابليت رو داره و واقعا سرعتش محشره

AliReza26

Active Member
bijan2021 گفت:
بايد روي مادربردت جاش رو داشته باشي
مادربرد
ASUS TUA266
اين قابليت رو داره و واقعا سرعتش محشره
فكر مي كنم كيگا هم روي يكي از مدلهاش اين امكان را گذاشته.

جدیدترین ارسال ها

بالا