رمضان ماه خدا ، ماه مغفرت و بندگی

yazdi_2007

Well-Known Member
این هم یه طرح دیگه از من
امیدوارم خوشتون بیاد.

Ramazannn.jpg
[/url][/IMG]

cold

Member
زیباست . معمولا این کاراتون رو بدون کپی رایت بزارین یا حداقل کپی رایت پیکسلی روش بزنین جالبت دیده میشه . ضمن اینه نوشته رمضان رو اگه پر رنگ تر بزاری بهتر نیست ؟ منظورم همین رنگه اما پر رنگترش . :)

alireza-metal

Active Member
کارت خوبه -- بخصوص بکگراندش --- ولی به مقداری که رو بکگراند کار کردی رو رمضان کار نکردی -- اگه کمی روی رمضان کار کنی تا جلوه بیشتری داشته باشه طرحت خیلی زیباتر میشه و پیام خودشو بهتر میرسونه - موفق باشی

آخرین ویرایش:

mashreghi

Member
خیلی قشنگ شده ولی منظورت رو توی طرح از اون دست و کره ای که بین دو انگشت است چیه ؟

yazdi_2007

Well-Known Member
مرسی از نظراتون
مشرقی جون یه خورده دیگه فکر کنی متوجه می شی واسه چی اینا رو گذاشتم...
ممنون از همه برو بچه های تاپیک

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی قشنگه!
راستی کپی رایته پیکسلی دیگه چیه!
297.gif

ببخشید دیگه بیسوادی هم واسه ما دردسر شده
44.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر میکنم منظور دانیال نوشتن کپی رایت با فونتهای پیکسلی باشه که بیشتر طراحا برای کاراشون از اینجور فونتها استفاده میکنن.

cold

Member
آره منظور من دقیقا همینی بود که سارا خانوم گفتم . منظور فونتایی هستش مثل فونتی که توی عکس زیر به کار رفته :

S_00015.jpg

یا ترجیحا استفاده از فونت ها با سایز ریز تر . الان به قول معروف کپی رایت شما نصف طرح رو گرفته . یکم سازش کوچیکتر بشه بهتره . :wink: اصولا قرار دادن کپی رایت فقط برای لو دادن دزدی یا برای شناسوندن طراح هستش . یعنی باید طوری باشه که به زور دیده بشه . اصولا دو دسته افراد از این کپی رایت استفاده میکنن . یا کسایی که میخوان ببینن طراح کار کیه که این دسته مطمئنا توی طرح به دنبال اسم طرف میگردن و هر چقدر هم ریز اون رو بزنین در صورتی که خوانا باشه متوجه اون میشن . یک دسته هم خودتون هستین که میخواین به وسیله اون به دیگران حالا به هر دلیلی بفهمونین طرح مال شماست . خودتون هم که هرچقدر ریز کپی رایت رو بزنین میتونین پیداش کنین .

ببخشین اگه یکم غیر تخصصی صحبت کردم . :)

آخرین ویرایش:

yazdi_2007

Well-Known Member
خیلی ممنونم از شما
شما لطف دارین
ولی من جوری نوشتم که می شه راحت آبش کرد..:d

chipaunt

Member
nice

:oops: سلام یزدی جان خیلی خوب شده فط اگه این اسلیمی توی دست و اون کادر رو برمی داشتی فکر کنم بهتر بود .
دوست داشتی امتحان کن.
راستی این مسابقه تا کی وقت داره؟

آخرین ویرایش:

yazdi_2007

Well-Known Member
فکر کنم تا 15 رمضان
برای اطلاعات بیشتر به صفحه اول تاپیک مسابقه مراجعه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا