:: رمضان الكريم ::

P.A.Y.T.O.N

Active Member
اين هم به مناسبت ماه رمضان

6g9do9f.jpg

:: دريافت فايل بزرگ ::

galagoola

Active Member
عالیه عزیزجان
الان که بیشتر دقت کردم دیدم خیلی باکلاسه خیلی کلاس داره
مجید تو سی جیه یا سی جی تو مجیده؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهدي عالي شده.

ميذاشتي تو مسابقه شركتش ميدادي خوب!!

فقط عنوان رمضان الكريم يكمي رنجه شده.

ميذارمش تو تاپ گالري.

h-akhavan

Member
ترکوندی! پسر!!

سلام:D
خیلی خوب شده فقت دو تا نکته الکی تر!
اولا کارتو برای چاپ نده! چون اگه چاپ بشه آدمای بی سلیقه میگن رنگهای چاپش خوب رو همدیگه نخورده!:lol: (پروانه رو میگم)
دوما وقتی این طور کارها اینجا مطرح میشه، آدمهایی مثل من که نمونه کار زیاد دارن واسه نظرخواهی، جرات نمی کنن طرحاشونو مطرح کنن!:cry:
فیلن:oops:

h.khafan

Active Member
سلام حاج مهدی :

خیلی عالی شده فقط احساس میکنم پایین کار یکم نسبت به بالا شوخ تر شده.

فک کنم به خاطر اون سی جی گوجه ایه (بن نکنیموند از سی جی ؟) هست. همه چیه کارتو یکم ببری بالاتر قشنگ تر میشه.
blink.gif

موفق باشی
حامد

Ali 59

Well-Known Member
خسته نباشی.. طاعات قبول

ترکیب رمضان کریم پایین بسیار ترکیب خوب و قدرتمندیه .. یکی از نقاط قوت کار... خصوصاً استایل مناسب و آرامش بخشی که داره.

قسمت بالای پروانه هم خیلی عالیه خصوصاٌ با سیاه مشقی که توش کار کردی عالی شده اما با بالهای پایینی پروانه هم داستان نیستم.. نمیدونم دقیقا مشکلش چیه.. شاید درست و حسابی برش نخورده شاید هم فرم بالش مشکل داره. ه. شاید هم چون بالا و پایین پراونه رو 2 تیکه قرمز و نارنجی سوخته کرده اینطوری شده. بنظرم سیاه مشقو تا انتهای پایین بال ادامه میدادی خیلی بهتر میشد.

و اینکه اون رمضان کریم بزرگ داخل پروانه دیگه اضافیه چون نیم سانت پاییترش یکی دقیقا با همین ترکیب گذاشتی لذا پایینی رو تحت الشعاع قرار داده . اما بالعکس سیاه مشق بالای پروانه خیلی زیبا شده؛ یه ترکیب متفاوت و هنری.

mohsen_m0hsen

New Member
سلام
اگه زحمتي نيست من يه سايت مي خوام كه وكتور زايگان داشته باشه و خيلي خيلي لازم دارم ممنون مي شم اگه بذاريد

galagoola

Active Member
سلام
اگه زحمتي نيست من يه سايت مي خوام كه وكتور زايگان داشته باشه و خيلي خيلي لازم دارم ممنون مي شم اگه بذاريد

محسن جان به فروم مجیدآنلاین خوش اومدی
شما برای درخاست چیزی نبایستی تو تاپیک دیگران تاپیک ایجاد کنی در لینک زیر میتونی درخواستت رو مطرح کنی
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=68
همینطور به بانک وکتور هم میتونی یه سری بزنی
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=65420
موفق باشی عزیز جان
فلن

بسيار زيبا...

خيلی عالی و مسلط كار كردی

از رنگ بندی كارت خيلی لذت می‌برم

من كه گذاشتمش توی تاپ گالری...

موفق باشی

Soldier

Member
خیلی قشنگه ، پیتون جان

تبریــــک میگم ... واقعا ً وجود چنین هنرمندانی تو این انجمن به من تازه کار خودش یه نوع قوت قلبه !
onion028.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حميد آقا لطفا تاپيكاي قديمي رو بيجهت مطرح نكنيد.

الان اين پست شما چه هدفي داشته؟!

ehsansanei

New Member
سلام شماره تلفن شما را می خواستم برای کار هاتون آیا کار دیگر برای رمضان دارید

جدیدترین ارسال ها

بالا